HOGEM OFFICE EQUIPMENTS

Contactgegevens HOGEM OFFICE EQUIPMENTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOGEM OFFICE EQUIPMENTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOGEM OFFICE EQUIPMENTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIPPENHOVESTRAAT 38; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93600817 (+32-93600817) 93600817 (+32-93600817)

Fax (fax): +32 (67) 368-28-35 +32 (67) 368-28-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOGEM OFFICE EQUIPMENTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOGEM OFFICE EQUIPMENTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOGEM OFFICE EQUIPMENTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOGEM OFFICE EQUIPMENTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOGEM OFFICE EQUIPMENTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOGEM OFFICE EQUIPMENTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOGEM OFFICE EQUIPMENTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOGEM OFFICE EQUIPMENTS
Products information HOGEM OFFICE EQUIPMENTS

BTW identificatienummer (tax): BE01558929443
Ondernemingsnummer: 7355041503
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 402,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Equipement de Bureau.

Product categorie (product category): Fournitures de bureau

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOGEM OFFICE EQUIPMENTS
(Get full report from official database of BE for HOGEM OFFICE EQUIPMENTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOGEM OFFICE EQUIPMENTS
Addition kinds of activities for HOGEM OFFICE EQUIPMENTS

0172. druiven | Grapes
735399. Verhuur van zware bouwmachines, onbeperkt | Heavy construction equipment rental, nec
27619903. Continu vormen, kantoor en bedrijf | Continuous forms, office and business
33219903. Grijze ijzeren gietstukken, nec | Gray iron castings, nec
33669906. Gietstukken (behalve sterven), NSK | Castings (except die), nsk
35310303. Lijmapparatuur, spoor | Laying equipment, rail
36990110. Gepulseerde elektronen geweren | Pulsed electron guns
87489901. Landbouwconsultant | Agricultural consultant

Werken bij HOGEM OFFICE EQUIPMENTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOGEM OFFICE EQUIPMENTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOGEM OFFICE EQUIPMENTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOGEM OFFICE EQUIPMENTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

  • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TRIXXO HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp regio Zomergem - voltijds / deeltijds (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Zomergem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

  • student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Aarschot met vestigingen in Aarschot en Kessel-Lo zoeken wij heel dringend studenten met lesvrije dagen. Wij zoeken studenten die kunnen werken van maandag tot vrijdag of losse dagen tijdens de week van 8u00-17u00.

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

    Type: Vaste Job

    Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Flyer

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

  • Junior Front-end Superman (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd, enthousiast en ambitieus? Kom ons team versterken! aariXa mikt naar de sterren en we hebben jou nodig om ons daar te krijgen! Je werkt supermangewijs als consultant voor de top 500 bedrijven van België. Je klant tevreden houden, dat is je doel. Je missie? Het team van front-end developers inspireren en hen naar een hoger niveau tillen. aariXa is jouw JOR-EL Opgestart in 2005 is aariXa ondertussen een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit verkiest boven kwantiteit. Met als focus front-end, .NET en Java technologieën, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. “ Je bent niet gewoon een nummer” is onze belangrijkste waarde. “Niet enkel mooi, maar praktisch.” Een responsive ontwerp is uiterst belangrijk. Ervaring met cross-browser en cross-platform zijn daarom je basis skills.

  • Dosssierbeheerder m/v (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    U beheert schadegevallen binnen 1 verzekeringstak (auto) en volgt deze dossiers integraal op vanaf de melding tot de afsluiting Bij opening van het schadedossier verzamelt u informatie over de dekking, aansprakelijkheid en oorzakelijke omstandigheden van het schadegeval. Na analyse past u de geldende regels toe. U neemt het nodige initiatief om de schade van zowel de klant als de tegenpartij te becijferen U onderhandelt actief over het schadegeval en gaat uiteindelijk over tot de vergoeding van de klant en de tegenpartijen U houdt de verzekerde met regelmaat op de hoogte betreffende de evolutie van zijn of haar dossier Communicatie en overleg met externe partijen zoals experten en advocaten behoort eveneens tot uw takenpakket

Zoek naar antwoorden van HOGEM OFFICE EQUIPMENTS in sociale netwerken
Look for responds of HOGEM OFFICE EQUIPMENTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOGEM OFFICE EQUIPMENTS. Laat een reactie achter voor HOGEM OFFICE EQUIPMENTS. HOGEM OFFICE EQUIPMENTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOGEM OFFICE EQUIPMENTS. Leave a respond for HOGEM OFFICE EQUIPMENTS. HOGEM OFFICE EQUIPMENTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOGEM OFFICE EQUIPMENTS op de google maps. Adres en contacten HOGEM OFFICE EQUIPMENTS
Location of HOGEM OFFICE EQUIPMENTS on the google maps. Address and contacts of HOGEM OFFICE EQUIPMENTS

Andere gerelateerde bedrijven als come HOGEM OFFICE EQUIPMENTS HOGEM OFFICE EQUIPMENTS: FLALVADIS NV | BELGIAN SENIOR CONSULTANTS | Guastavino V | HUIS DE KUBUS | Italian Embassy

Other related companies as HOGEM OFFICE EQUIPMENTS: FLALVADIS NV | BELGIAN SENIOR CONSULTANTS | Guastavino V | HUIS DE KUBUS | Italian Embassy

HOGEM OFFICE EQUIPMENTS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOGEM OFFICE EQUIPMENTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01558929443. Het bedrijf HOGEM OFFICE EQUIPMENTS bevindt zich op het adres: LIPPENHOVESTRAAT 38; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 402,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fournitures de bureau. Lijst met producten zijn Produits: Equipement de Bureau..
De hoofdactiviteit van HOGEM OFFICE EQUIPMENTS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOGEM OFFICE EQUIPMENTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOGEM OFFICE EQUIPMENTS, openstaande posities, locatie van HOGEM OFFICE EQUIPMENTS op de kaart.

HOGEM OFFICE EQUIPMENTS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOGEM OFFICE EQUIPMENTS, company assigned to the tax number BE01558929443. The company HOGEM OFFICE EQUIPMENTS is located at the address: LIPPENHOVESTRAAT 38; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 402,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fournitures de bureau. List of products are Produits: Equipement de Bureau..
The main activity of HOGEM OFFICE EQUIPMENTS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HOGEM OFFICE EQUIPMENTS is not available. You also can look at reviews of HOGEM OFFICE EQUIPMENTS, open positions, location of HOGEM OFFICE EQUIPMENTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOGEM OFFICE EQUIPMENTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOGEM OFFICE EQUIPMENTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOGEM OFFICE EQUIPMENTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOGEM OFFICE EQUIPMENTS, employees, financial statistics.