ARTICLE CLUB

Contactgegevens ARTICLE CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARTICLE CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARTICLE CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE GEORGES HENRI 223; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27720052 (+32-27720052) 27720052 (+32-27720052)

Fax (fax): +32 (81) 472-18-23 +32 (81) 472-18-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARTICLE CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARTICLE CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARTICLE CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARTICLE CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARTICLE CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARTICLE CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARTICLE CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARTICLE CLUB
Products information ARTICLE CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE02932769775
Ondernemingsnummer: 5347290039
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 816,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits: Papeterie.

Product categorie (product category): Fournitures de bureau

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARTICLE CLUB
(Get full report from official database of BE for ARTICLE CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARTICLE CLUB
Addition kinds of activities for ARTICLE CLUB

36710215. Reizen golfbuizen | Traveling wave tubes
38210115. micromanipulator | Micromanipulator
39999924. Magic apparatuur, benodigdheden en rekwisieten | Magic equipment, supplies, and props
50640202. Radios, motorvoertuig | Radios, motor vehicle
50850109. Glazen flessen | Glass bottles
51980101. calcimines | Calcimines

Werken bij ARTICLE CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARTICLE CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARTICLE CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARTICLE CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Insurance Officer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan jou om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Hieronder een greep uit je takenpakket: • contacten met bestuurders, makelaars, verzekeraars, herstellers en experts • beoordeling van de aangifte en verdere opvolging van je eigen schadedossiers • verwerking en recuperatie van de facturen • monitoring van de doorlooptijd • proactieve communicatie en service verlening naar de klant/bestuurder • ...

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • Reachtruckchauffeur M/V te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt je werkdag door op de reachtruck Je werkt aan de hand van een scanningsysteem Je kan op verschillende locaties in het distributiecentrum worden ingezet

  • carrossier - voorbereider (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een voorbereider carrosserie. Omschrijving: Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel in als exterieur Aanpassen nieuwe onderdelen voorbereiden, schuren en afplakken van auto-onderdelen onderdelen klaarmaken voor schilderwerk Spuiten van grondverf Polieren,...

  • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Meulebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende afdelingen binnen Katoen Natie zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn op lesvrije momenten tijdens de week.

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

Zoek naar antwoorden van ARTICLE CLUB in sociale netwerken
Look for responds of ARTICLE CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARTICLE CLUB. Laat een reactie achter voor ARTICLE CLUB. ARTICLE CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARTICLE CLUB. Leave a respond for ARTICLE CLUB. ARTICLE CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARTICLE CLUB op de google maps. Adres en contacten ARTICLE CLUB
Location of ARTICLE CLUB on the google maps. Address and contacts of ARTICLE CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come ARTICLE CLUB ARTICLE CLUB: ISABELLE VANROME | KEATS GALLERY | HERBERT VERSYCK | Gemeenschaps PMS-centrum voor Leerlingenbegeleiding Buitenqewoon Onderwijs | DE BIE BRANDSTOFFEN

Other related companies as ARTICLE CLUB: ISABELLE VANROME | KEATS GALLERY | HERBERT VERSYCK | Gemeenschaps PMS-centrum voor Leerlingenbegeleiding Buitenqewoon Onderwijs | DE BIE BRANDSTOFFEN

ARTICLE CLUB is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARTICLE CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02932769775. Het bedrijf ARTICLE CLUB bevindt zich op het adres: AVENUE GEORGES HENRI 223; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 816,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fournitures de bureau. Lijst met producten zijn Produits: Papeterie..
De hoofdactiviteit van ARTICLE CLUB is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARTICLE CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARTICLE CLUB, openstaande posities, locatie van ARTICLE CLUB op de kaart.

ARTICLE CLUB is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARTICLE CLUB, company assigned to the tax number BE02932769775. The company ARTICLE CLUB is located at the address: AVENUE GEORGES HENRI 223; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 816,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fournitures de bureau. List of products are Produits: Papeterie..
The main activity of ARTICLE CLUB is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ARTICLE CLUB is not available. You also can look at reviews of ARTICLE CLUB, open positions, location of ARTICLE CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARTICLE CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARTICLE CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARTICLE CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARTICLE CLUB, employees, financial statistics.