Fonderies Lecomte SA

Contactgegevens Fonderies Lecomte SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fonderies Lecomte SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fonderies Lecomte SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Reppe 3; 5300; Andenne (Seilles), België

Telefoon (phone): 085 82 58 54; 085 51 97 67 (+32-085 82 58 54; 085 51 97 67) 085 82 58 54; 085 51 97 67 (+32-085 82 58 54; 085 51 97 67)

Fax (fax): 085 82 73 62 (+32-085 82 73 62) 085 82 73 62 (+32-085 82 73 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fonderies Lecomte SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fonderies Lecomte SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fonderies Lecomte SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fonderies Lecomte SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fonderies Lecomte SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fonderies Lecomte SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fonderies Lecomte SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fonderies Lecomte SA
Products information Fonderies Lecomte SA

BTW identificatienummer (tax): BE09251556396
Ondernemingsnummer: 9747863769
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Cast iron

Product categorie (product category): Foundries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fonderies Lecomte SA
(Get full report from official database of BE for Fonderies Lecomte SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fonderies Lecomte SA
Addition kinds of activities for Fonderies Lecomte SA

753800. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
20529916. Suikerwafels | Sugar wafers
22730200. Matten en mat | Mats and matting
34290404. Tackel blokken, metaal | Tackle blocks, metal
79991121. Surf instructie | Surfing instruction

Werken bij Fonderies Lecomte SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fonderies Lecomte SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fonderies Lecomte SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fonderies Lecomte SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met rijbewijs C (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterke waarde in de regio, zijn wij opzoek naar een Magazijnier met rijbewijs C voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je vervoert, per vrachtwagen, kunststofonderdelen van het bedrijf naar het magazijn, of omgekeerd, langs de openbare weg. Je zorgt voor het transport van die onderdelen in het bedrijf en je helpt in het magazijn van de afdeling kunststoffen.

  • Kraanman (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwonderneming regio Brugge zijn we dringend op zoek naar een kraanman (M/V). Je hebt reeds ervaring met het besturen van een graafkraan op rupsbanden. Daarnaast ben je ook bereid af en toe mee te werken op de werf.

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Groot aantal medewerkers inventaris gezocht! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nu de eindejaarsperiode eraan komt organiseren een aantal kledingwinkels een inventaristelling waarvoor we een groot aantal medewerkers zoeken. Door middel van een scansysteem zal je meewerken om een oplijsting te maken van de kleding die nog aanwezig is in de winkel. We zoeken een medewerkers voor onderstaande data: -op 5/11 te Hoboken, Antwerpen centrum (omgeving Meir), Wijnegem zowel daguren als avonduren (voor de avonduren moet je 18+ zijn)

  • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

  • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: STIJLBETON

    Type: Vaste Job

    Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

  • Begeleider in de kinderopvang (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Kinderverzorgster - kinderverzorger (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PIMPAMPONNETJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderbegeleider gezocht voor ons kinderdagverblijf in Gent. Dit op zelfstandige basis.

  • Stagair(e) Human Resources (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NH HOTEL GROUP

    Type: Leercontract

    Onze Human Resources afdeling is centraal georganiseerd voor al onze NH hotels in België. De HR kantoren bevinden zich in NH Brussels Airport-Diegem. . Een stage op de HR afdeling omvat taken in de 4 belangrijkste HR-peilers; werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & vorming en HR projecten

  • Afwasser FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Afwassen, afdrogen met behulp van een volautomaat in doorschuifsysteem. Algemene schoonmaak zaal en keuken. Prestaties op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Fonderies Lecomte SA in sociale netwerken
Look for responds of Fonderies Lecomte SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fonderies Lecomte SA. Laat een reactie achter voor Fonderies Lecomte SA. Fonderies Lecomte SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fonderies Lecomte SA. Leave a respond for Fonderies Lecomte SA. Fonderies Lecomte SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fonderies Lecomte SA op de google maps. Adres en contacten Fonderies Lecomte SA
Location of Fonderies Lecomte SA on the google maps. Address and contacts of Fonderies Lecomte SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fonderies Lecomte SA Fonderies Lecomte SA: LA FONTAINE DE JOUVENCE | Deckers Yoeri | Cocoon | Parsifal Production Atelier & Magasin | Mertens G

Other related companies as Fonderies Lecomte SA: LA FONTAINE DE JOUVENCE | Deckers Yoeri | Cocoon | Parsifal Production Atelier & Magasin | Mertens G

Fonderies Lecomte SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fonderies Lecomte SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09251556396. Het bedrijf Fonderies Lecomte SA bevindt zich op het adres: Rue Reppe 3; 5300; Andenne (Seilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 176,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Foundries. Lijst met producten zijn Cast iron.
De hoofdactiviteit van Fonderies Lecomte SA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fonderies Lecomte SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fonderies Lecomte SA, openstaande posities, locatie van Fonderies Lecomte SA op de kaart.

Fonderies Lecomte SA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fonderies Lecomte SA, company assigned to the tax number BE09251556396. The company Fonderies Lecomte SA is located at the address: Rue Reppe 3; 5300; Andenne (Seilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 176,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Foundries. List of products are Cast iron.
The main activity of Fonderies Lecomte SA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Fonderies Lecomte SA is not available. You also can look at reviews of Fonderies Lecomte SA, open positions, location of Fonderies Lecomte SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fonderies Lecomte SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fonderies Lecomte SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fonderies Lecomte SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fonderies Lecomte SA, employees, financial statistics.