Cocoon

Contactgegevens Cocoon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cocoon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cocoon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heppensesteenweg 5; 3945; Ham (Oostham), België

Telefoon (phone): 011 34 77 85 (+32-011 34 77 85) 011 34 77 85 (+32-011 34 77 85)

Fax (fax): +32 (9) 444-92-34 +32 (9) 444-92-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cocoon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cocoon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cocoon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cocoon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cocoon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cocoon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cocoon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cocoon
Products information Cocoon

BTW identificatienummer (tax): BE06804901123
Ondernemingsnummer: 9854431152
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 154,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Cocoon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cocoon
(Get full report from official database of BE for Cocoon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cocoon
Addition kinds of activities for Cocoon

02719901. Chinchilla boerderij | Chinchilla farm
20460107. Rijstzetmeel | Rice starch
20910330. Zalm, gedroogd | Salmon, dried
23230200. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
26210303. Condensator papier | Capacitor paper
28340604. zalven | Ointments
35230417. Silo vullers en lossers | Silo fillers and unloaders
78299900. Beelden voor het verspreiden van foto's, niet inbegrepen | Motion picture distribution services, nec

Werken bij Cocoon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cocoon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cocoon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cocoon. Looking for open vacancies in other companies

 • OPERATOR PLOEG OF VASTENACHT (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Roeselare (Beveren) kijken wij uit naar een ambitieus, authentiek, betrokken, gedreven en mensgerichte Operator. Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk geautomatiseerde verpakkingslijnen.

 • Technieker met kennis automechanica * (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant verhuurt, verkoopt en herstelt machines voor tuin, bouw en wegenbouw. Door hun sterke groei zijn ze vandaag op zoek naar een technieker om hun team te vervoegen! Ben je op gedreven, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! Jouw takenpakket? - herstellen en onderhouden van grote en kleine machines voor de bouwsector Mogelijke machines zijn: mini -graafmachines, knikladers, zaagmachines, trilplaten, trilnaalden, boormachines, waterpompen, etc..

 • Frigobeheerder (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als frigobeheerder bestaat je takenpakket uit onderstaande: -Beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow -Het identificeren, afvoeren en verzendklaar maken van afgewerkte producten -Opmaken van de stock

 • Calculator (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

 • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LDO

  Type: Dienstenchequebaan

  huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • poetshulp vlamertinge (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan latersteeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

 • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

 • ZORGKUNDIGE (MELSBROEK)

  Regio: MELSBROEK

  Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

  Type: Vaste Job

  Je functie: • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen.

 • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

  Regio: VLIERMAAL

  Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

 • (Master) Franchisenemer City Hub (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  City Hub staat voor opslag, groene stadsdistributie en kantoorruimteverhuur en mikt zowel op de zakelijke als op de privémarkt. Een succesformule in Nederland die hoge ogen gooit. Gestart in Roermond vorig jaar en al meteen rendabel, is nu ook een 2e en 3e Hub in Amsterdam operationeel. Voor België zoeken we voor City Hub naar een master of een eerste pilot franchisenemer. Een bijzonder aantrekkelijke opportuniteit met een sterk businessmodel, in een markt in volle beweging. Hebt u een pand met minstens 1500 m² vloeroppervlakte aan de rand van de stad, of wenst u uw eigen zaak te starten, kijk dan zeker naar City Hub!

 • Freelance dierenoppassers & dogwalkers gezocht in heel Vlaanderen (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant het huis 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt het huis een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Lijkt dit iets voor jou? Bezoek onze website voor meer informatie en laat van je horen!

Zoek naar antwoorden van Cocoon in sociale netwerken
Look for responds of Cocoon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cocoon. Laat een reactie achter voor Cocoon. Cocoon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cocoon. Leave a respond for Cocoon. Cocoon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cocoon op de google maps. Adres en contacten Cocoon
Location of Cocoon on the google maps. Address and contacts of Cocoon

Andere gerelateerde bedrijven als come Cocoon Cocoon: Pola & Fils | THEODOOR DELILLE | Ward NV | VID?OTH?QUE L?ESSENTIEL | FA. GEUSENS GEBRS

Other related companies as Cocoon: Pola & Fils | THEODOOR DELILLE | Ward NV | VID?OTH?QUE L?ESSENTIEL | FA. GEUSENS GEBRS

Cocoon is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cocoon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06804901123. Het bedrijf Cocoon bevindt zich op het adres: Heppensesteenweg 5; 3945; Ham (Oostham). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 154,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Cocoon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cocoon is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cocoon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cocoon, openstaande posities, locatie van Cocoon op de kaart.

Cocoon is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cocoon, company assigned to the tax number BE06804901123. The company Cocoon is located at the address: Heppensesteenweg 5; 3945; Ham (Oostham). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 154,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taverns. Products created in Cocoon were not found.
The main activity of Cocoon is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cocoon is not available. You also can look at reviews of Cocoon, open positions, location of Cocoon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cocoon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cocoon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cocoon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cocoon, employees, financial statistics.