Fonderie Divry-Bertrand SPRL

Contactgegevens Fonderie Divry-Bertrand SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fonderie Divry-Bertrand SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fonderie Divry-Bertrand SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Sambre 4 Box 3; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne), België

Telefoon (phone): 071 47 81 21 (+32-071 47 81 21) 071 47 81 21 (+32-071 47 81 21)

Fax (fax): 071 47 81 31 (+32-071 47 81 31) 071 47 81 31 (+32-071 47 81 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fonderie Divry-Bertrand SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fonderie Divry-Bertrand SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fonderie Divry-Bertrand SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fonderie Divry-Bertrand SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fonderie Divry-Bertrand SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fonderie Divry-Bertrand SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fonderie Divry-Bertrand SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fonderie Divry-Bertrand SPRL
Products information Fonderie Divry-Bertrand SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05138824462
Ondernemingsnummer: 5408813476
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 349,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Art Foundry Work

Product categorie (product category): Foundries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fonderie Divry-Bertrand SPRL
(Get full report from official database of BE for Fonderie Divry-Bertrand SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fonderie Divry-Bertrand SPRL
Addition kinds of activities for Fonderie Divry-Bertrand SPRL

14990400. Minerale schuurmachines mijnbouw | Mineral abrasives mining
28330203. Botanische producten, geneesmiddelen: gemalen, gegradueerd of gemalen | Botanical products, medicinal: ground, graded, or milled
32290302. Glaswerk, industrieel | Glassware, industrial
34990103. Deuren, kluis en kluis: metaal | Doors, safe and vault: metal
70110401. Bed and breakfast herberg | Bed and breakfast inn
86610200. Nonchurch religieuze organisaties | Nonchurch religious organizations

Werken bij Fonderie Divry-Bertrand SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fonderie Divry-Bertrand SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fonderie Divry-Bertrand SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fonderie Divry-Bertrand SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administrative Assistant Funds & Health Care (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Administratieve Assistente (Funds & Healthcare), ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie: agendabeheer, het organiseren van vergaderingen (opstelling en vertaling van verslagen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement rapportages maken over de lopende projecten (brochures en presentaties) voor de externe professionele partners, waarvoor er informatie vergaard zal worden en templates gecreëerd zullen worden. de behandeling van binnenkomende en uitgaande post  het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties het voorbereiden van documenten voor vergaderingen Bedrijfsprofiel: Immobiliën

  • Magazijnier (m/v) - Wycor (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je? Als magazijnier met een passie voor hout ontvang je de goederen en inspecteer je ze grondig. Wanneer deze perfect in orde zijn registreer je ze in het interne systeem. Om voor voldoende afwisseling te zorgen in je dag heb ook nog volgende taken: - stockbeheer - orderpicking - belevering naar de productie

  • Productiemedewerker metaal (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwisselend takenpakket werken in de metaalsector taken uitvoeren zoals schuren, metalliseren, inpakken, ophangen,...

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • allround metaalbewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - allround metaalbewerkerking - knippen, plooien, ponsen,... - puntlassen

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

  • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • Montreal Associates - DevOps Engineer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer for a client based in Belgium.     Job Description  1 - Development: Experience in Java Backend development - this is mandatory Frontend experience is a plus.  2 - Continuous Integration: Experience in CI tools like Jenkins, Bamboo, Travis CI...  3 - Containerization and virtualization technology: 1+ year experience with Docker, this is mandatory As we're going to use Docker intensively, the candidate should have a strong understanding of container concepts  4 - Automation and Configuration Management: Should have experience with a configuration management tool like Chef, Puppet, Ansible, OpsWork... Best asset would be experience with Terraform or CloudFormation 5 - Cloud Technologies: AWS, Google Cloud or Azure, At least 1 year experience, important skill Should understand how to build infrastructure high availability, elasticity and fault tolerance  6 - System Administration, Security and Networking: 2+ years' experience in Linux systems is an important skill Write scripts in Bash is mandatory   Profile Language: English  Should be very communicative and team player. Collaboration is key, the candidate should be open-minded and always curious Should have experience in Agile methodologies   Details Location : Belgium  Duration: 1 year  Starting date: ASAP  Reference: MCAU - 37176   If you are interested by this position of DevOps Engineer and available, please send your updated CV via the button below with the reference MCAU - 37176.     Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

Zoek naar antwoorden van Fonderie Divry-Bertrand SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Fonderie Divry-Bertrand SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fonderie Divry-Bertrand SPRL. Laat een reactie achter voor Fonderie Divry-Bertrand SPRL. Fonderie Divry-Bertrand SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fonderie Divry-Bertrand SPRL. Leave a respond for Fonderie Divry-Bertrand SPRL. Fonderie Divry-Bertrand SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fonderie Divry-Bertrand SPRL op de google maps. Adres en contacten Fonderie Divry-Bertrand SPRL
Location of Fonderie Divry-Bertrand SPRL on the google maps. Address and contacts of Fonderie Divry-Bertrand SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Fonderie Divry-Bertrand SPRL Fonderie Divry-Bertrand SPRL: F M I SA | Van Rompaey J | R.V. | Mispelburg | RONNY'S HQ BVBA

Other related companies as Fonderie Divry-Bertrand SPRL: F M I SA | Van Rompaey J | R.V. | Mispelburg | RONNY'S HQ BVBA

Fonderie Divry-Bertrand SPRL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fonderie Divry-Bertrand SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05138824462. Het bedrijf Fonderie Divry-Bertrand SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Sambre 4 Box 3; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 349,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Foundries. Lijst met producten zijn Art Foundry Work.
De hoofdactiviteit van Fonderie Divry-Bertrand SPRL is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fonderie Divry-Bertrand SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fonderie Divry-Bertrand SPRL, openstaande posities, locatie van Fonderie Divry-Bertrand SPRL op de kaart.

Fonderie Divry-Bertrand SPRL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fonderie Divry-Bertrand SPRL, company assigned to the tax number BE05138824462. The company Fonderie Divry-Bertrand SPRL is located at the address: Rue de la Sambre 4 Box 3; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 349,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Foundries. List of products are Art Foundry Work.
The main activity of Fonderie Divry-Bertrand SPRL is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fonderie Divry-Bertrand SPRL is not available. You also can look at reviews of Fonderie Divry-Bertrand SPRL, open positions, location of Fonderie Divry-Bertrand SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fonderie Divry-Bertrand SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fonderie Divry-Bertrand SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fonderie Divry-Bertrand SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fonderie Divry-Bertrand SPRL, employees, financial statistics.