Alumet Aluminiumsmelterij

Contactgegevens Alumet Aluminiumsmelterij: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alumet Aluminiumsmelterij: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alumet Aluminiumsmelterij

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rochesterlaan 13; 8470; Gistel, België

Telefoon (phone): 059 27 01 70 (+32-059 27 01 70) 059 27 01 70 (+32-059 27 01 70)

Fax (fax): 059 27 66 53 (+32-059 27 66 53) 059 27 66 53 (+32-059 27 66 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alumet Aluminiumsmelterij: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alumet Aluminiumsmelterij"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alumet Aluminiumsmelterij"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alumet Aluminiumsmelterij, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alumet Aluminiumsmelterij. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alumet Aluminiumsmelterij, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alumet Aluminiumsmelterij. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alumet Aluminiumsmelterij
Products information Alumet Aluminiumsmelterij

BTW identificatienummer (tax): BE02739959716
Ondernemingsnummer: 5420349121
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Aluminium & alloys; Scrap metals

Product categorie (product category): Foundries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alumet Aluminiumsmelterij
(Get full report from official database of BE for Alumet Aluminiumsmelterij)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alumet Aluminiumsmelterij
Addition kinds of activities for Alumet Aluminiumsmelterij

0831. Bosproducten | Forest products
22410204. Draad, elastisch: stof bedekt | Thread, elastic: fabric covered
35990201. Bellows, industriële: metaal | Bellows, industrial: metal
39991302. Vorms: weergave, kleding en show | Forms: display, dress, and show
51130201. Bekers, wegwerp plastic en papier | Cups, disposable plastic and paper
51360501. Kostuums, mannen en jongens ' | Suits, men's and boys'
73789900. Computer onderhoud en reparatie, nec | Computer maintenance and repair, nec

Werken bij Alumet Aluminiumsmelterij: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alumet Aluminiumsmelterij: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alumet Aluminiumsmelterij. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alumet Aluminiumsmelterij. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden+lossen vrachtwagens met heftruck. - Intern transport met heftruck en zijlader. - Klaarleggen materialen via bonnen en PWM. - Inschrijven materialen terugkerend van werven. - In rekken plaatsen inkomende materialen. - Opruimen en reinigen van de werkplek. - Sporadisch uitvoeren van boodschappen (wagens naar garage, afhalen materialen leveranciers, kleine leveringen werven).

  • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Schrijnwerker op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken zeer dringend een schrijnwerker voor op verplaatsing voor onze klant gelegen in Roeselare. Je werkt samen met je collega's aan het binnen- en buitenschrijnwerk van woningen, bedrijven & projecten. Het betreft zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Gravenwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • Regional Sales Manager - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Zin om een internationaal team aan te sturen? Heb je ervaring in sales en people management en in de beautysector? Als regional sales manager ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van advies en aansturen van een matuur team. Je gaat mee op de baan, denkt na over pakketverkoop samen met jouw marketing-collega's, je evalueert en coacht jouw team en daarnaast werk je voor/met exclusieve klanten.

  • Administratief medewerker / werfopvolger (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TVH CONSULT

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker en werfopvolger ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie van bouwprojecten van diverse aard en omvang. Je ondersteunt de EPB-ingenieur en veiligheidscoördinator in het uitwerken en indienen van de EPB-aangifte en verzamelen van de nodige documenten voor het postinterventiedossier. Je staat in voor het verzamelen en structureren van stavingsdocumenten.Je communiceert met alle bouwpartners (bouwheren, architecten, aannemers, enz.). Je taken zijn: Het opmaken van alle offertes en contracten; Het coördineren van de lopende projecten en verwerken van alle informatie; Het administratief ondersteunen van de EPB-verslaggever en veiligheidscoördinator; Het verzamelen van alle nodige documenten in het kader van de EPB-aangifte en de opmaak van het postinterventiedossier.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (M/V) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Spreekt deze vacature jou aan, stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LE TRAPPISTE

    Type: Flexijob

    Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

Zoek naar antwoorden van Alumet Aluminiumsmelterij in sociale netwerken
Look for responds of Alumet Aluminiumsmelterij in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alumet Aluminiumsmelterij. Laat een reactie achter voor Alumet Aluminiumsmelterij. Alumet Aluminiumsmelterij bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alumet Aluminiumsmelterij. Leave a respond for Alumet Aluminiumsmelterij. Alumet Aluminiumsmelterij on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alumet Aluminiumsmelterij op de google maps. Adres en contacten Alumet Aluminiumsmelterij
Location of Alumet Aluminiumsmelterij on the google maps. Address and contacts of Alumet Aluminiumsmelterij

Andere gerelateerde bedrijven als come Alumet Aluminiumsmelterij Alumet Aluminiumsmelterij: SCHRIJNWERKERIJ ALPA | Bruno P | VERMEERSCH W & D | SIMON DURANT | Balthazart A

Other related companies as Alumet Aluminiumsmelterij: SCHRIJNWERKERIJ ALPA | Bruno P | VERMEERSCH W & D | SIMON DURANT | Balthazart A

Alumet Aluminiumsmelterij is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alumet Aluminiumsmelterij, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02739959716. Het bedrijf Alumet Aluminiumsmelterij bevindt zich op het adres: Rochesterlaan 13; 8470; Gistel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Foundries. Lijst met producten zijn Aluminium & alloys; Scrap metals.
De hoofdactiviteit van Alumet Aluminiumsmelterij is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alumet Aluminiumsmelterij is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alumet Aluminiumsmelterij, openstaande posities, locatie van Alumet Aluminiumsmelterij op de kaart.

Alumet Aluminiumsmelterij is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alumet Aluminiumsmelterij, company assigned to the tax number BE02739959716. The company Alumet Aluminiumsmelterij is located at the address: Rochesterlaan 13; 8470; Gistel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Foundries. List of products are Aluminium & alloys; Scrap metals.
The main activity of Alumet Aluminiumsmelterij is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Alumet Aluminiumsmelterij is not available. You also can look at reviews of Alumet Aluminiumsmelterij, open positions, location of Alumet Aluminiumsmelterij on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alumet Aluminiumsmelterij, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alumet Aluminiumsmelterij, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alumet Aluminiumsmelterij, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alumet Aluminiumsmelterij, employees, financial statistics.