GEERT VANDEN WIJNGAERT

Contactgegevens GEERT VANDEN WIJNGAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERT VANDEN WIJNGAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERT VANDEN WIJNGAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAACHTSESTEENWEG 1; 1820; STEENOKKERZEEL, België

Telefoon (phone): 16656297 (+32-16656297) 16656297 (+32-16656297)

Fax (fax): +32 (71) 806-93-91 +32 (71) 806-93-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERT VANDEN WIJNGAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERT VANDEN WIJNGAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERT VANDEN WIJNGAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERT VANDEN WIJNGAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERT VANDEN WIJNGAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERT VANDEN WIJNGAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERT VANDEN WIJNGAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERT VANDEN WIJNGAERT
Products information GEERT VANDEN WIJNGAERT

BTW identificatienummer (tax): BE07289672851
Ondernemingsnummer: 8683563232
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 255,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in GEERT VANDEN WIJNGAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotolaboratoria

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERT VANDEN WIJNGAERT
(Get full report from official database of BE for GEERT VANDEN WIJNGAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERT VANDEN WIJNGAERT
Addition kinds of activities for GEERT VANDEN WIJNGAERT

251199. Houten huishoudelijke meubels, nec | Wood household furniture, nec
373201. Motorboot, gebouw en reparatie | Motorized boat, building and repairing
869999. Lidmaatskapsorganisaties, nec, nec | Membership organizations, nec, nec
14810100. Nonmetallic mineralen ontwikkeling en test boring | Nonmetallic minerals development and test boring
20110100. Rundvleesproducten, van rundvlees geslacht ter plaatse | Beef products, from beef slaughtered on site
20610104. Gepoederde rietsuiker | Powdered cane sugar
24520000. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
32990409. Vazen en urnen, gips en papier mache | Vases and urns, gypsum and papier mache
33650000. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
51590203. Mules | Mules

Werken bij GEERT VANDEN WIJNGAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERT VANDEN WIJNGAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERT VANDEN WIJNGAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERT VANDEN WIJNGAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider(s) (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, het is klokslag 7u. Je hebt een stevig ontbijt achter de kiezen en bent er helemaal klaar voor om erin te vliegen. Je hebt nog een half uurtje om tijdig op het werk te geraken. Gelukkig is Harelbeke helemaal niet ver. Plooien, ponsen, of hier en daar inspringen bij jouw collega's waar nodig … op de metaalafdeling zien ze je allemaal graag komen. Je hebt misschien nog geen jarenlange ervaring, maar je wil deze job echt graag leren en wil je echt bewijzen. Dan leren je collega's je graag alle knepen van het vak.

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

  • Management Assistant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Management Assistant behoren volgende taken tot jouw takenpakket: Allround administratie Brochures vertalen Nieuwe strategieën helpen uitdenken Helpen bij het organiseren van events Offertes opmaken en opvolgen Helpen bij het onthaal op drukke momenten Beheren van de fleet ... Verder ben je flexibel ingesteld en zit je er niet mee in om te helpen waar nodig.

  • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • Elektrisch & instrumentatie technieker (dagdienst) regio Westerlo met bedrijfswagen! (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de grafische sector. Voor de vestiging in Westerlo gaan wij op zoek naar een Elektrisch & instrumentatie technieker dagdienst dagdienst. Als elektrisch & instrumentatie technieker los je zelfstandig storingen op aan procesinstallaties. De focus ligt op het uitvoeren van elektrische onderhoudswerken. Je bent vertrouwd met PLC, motorsturingen en doseerpompen. Verder ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van technische dossiers, en het technisch magazijn. Naast de onderhoudsopdrachten werk je mee aan technische verbeteringsprojecten, vooral vanuit de invalshoek elektriciteit en instrumentatie.

  • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

    Type: Vaste Job

    De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

  • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: KWANTUM

    Type: Vaste Job

    Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • Bemiddelaar (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Zwangerschapsvervanging zelfstandige logopediste (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Rachel Coekaerts

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Taterbos is een jonge praktijk voor logopedie, stottertherapie en pedagogie. Momenteel bestaat ons team uit een logopediste/stottertherapeut en een pedagoge. Voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, leer- en articulatieproblemen kunnen bij ons terecht. De stottertherapeut behandelt ook kinderen en jongeren die stotteren. ________ Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) voor een zwangerschapsvervanging van 26/11/2018 tot 1/3/2019 (periode kan besproken worden) een mooi gevuld voltijds uurrooster. De mogelijkheid om nadien in de praktijk te blijven voor enkele uren kan zeker besproken worden. Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met articulatie-, taal- en leerproblemen. Ook OMFT-therapieën komen aan bod. Deze behandelingen kunnen doorgaan op school, thuis (in mindere mate) of in de praktijk. Zelf ben ik ook stottertherapeut. Indien dit niet tot jouw expertise behoort, is dit geen probleem. Hiervoor kan een andere oplossing gevonden worden. Pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Heb je interesse of vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Je kan alvast een kijkje nemen op de website www.detaterbos.be Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

Zoek naar antwoorden van GEERT VANDEN WIJNGAERT in sociale netwerken
Look for responds of GEERT VANDEN WIJNGAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERT VANDEN WIJNGAERT. Laat een reactie achter voor GEERT VANDEN WIJNGAERT. GEERT VANDEN WIJNGAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERT VANDEN WIJNGAERT. Leave a respond for GEERT VANDEN WIJNGAERT. GEERT VANDEN WIJNGAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERT VANDEN WIJNGAERT op de google maps. Adres en contacten GEERT VANDEN WIJNGAERT
Location of GEERT VANDEN WIJNGAERT on the google maps. Address and contacts of GEERT VANDEN WIJNGAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERT VANDEN WIJNGAERT GEERT VANDEN WIJNGAERT: Jonas B | GEELSE T.C. DEN BRUUL | JEUGDHUIS BEUKENHOF | Torine | ITABC BVBA

Other related companies as GEERT VANDEN WIJNGAERT: Jonas B | GEELSE T.C. DEN BRUUL | JEUGDHUIS BEUKENHOF | Torine | ITABC BVBA

GEERT VANDEN WIJNGAERT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERT VANDEN WIJNGAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07289672851. Het bedrijf GEERT VANDEN WIJNGAERT bevindt zich op het adres: HAACHTSESTEENWEG 1; 1820; STEENOKKERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 255,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fotolaboratoria. Producten gemaakt in GEERT VANDEN WIJNGAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEERT VANDEN WIJNGAERT is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERT VANDEN WIJNGAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERT VANDEN WIJNGAERT, openstaande posities, locatie van GEERT VANDEN WIJNGAERT op de kaart.

GEERT VANDEN WIJNGAERT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERT VANDEN WIJNGAERT, company assigned to the tax number BE07289672851. The company GEERT VANDEN WIJNGAERT is located at the address: HAACHTSESTEENWEG 1; 1820; STEENOKKERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 255,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fotolaboratoria. Products created in GEERT VANDEN WIJNGAERT were not found.
The main activity of GEERT VANDEN WIJNGAERT is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERT VANDEN WIJNGAERT is not available. You also can look at reviews of GEERT VANDEN WIJNGAERT, open positions, location of GEERT VANDEN WIJNGAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERT VANDEN WIJNGAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERT VANDEN WIJNGAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERT VANDEN WIJNGAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERT VANDEN WIJNGAERT, employees, financial statistics.