GRAFIMON

Contactgegevens GRAFIMON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRAFIMON: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRAFIMON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDKAAI 22; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51315274 (+32-51315274) 51315274 (+32-51315274)

Fax (fax): +32 (51) 693-26-74 +32 (51) 693-26-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRAFIMON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRAFIMON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRAFIMON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRAFIMON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRAFIMON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRAFIMON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRAFIMON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRAFIMON
Products information GRAFIMON

BTW identificatienummer (tax): BE01147766113
Ondernemingsnummer: 7241607666
Hoofdstad (capital): 825,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 337,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in GRAFIMON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotogravure and zetwerk; Secretariaatsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRAFIMON
(Get full report from official database of BE for GRAFIMON)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRAFIMON
Addition kinds of activities for GRAFIMON

109999. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
769918. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services
36510107. FM en am radio tuners | Fm and am radio tuners
39991201. Badges, metaal: politieagenten, brandweerlieden, enz. | Badges, metal: policemen, firemen, etc.
80490401. Klinische psycholoog | Clinical psychologist

Werken bij GRAFIMON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRAFIMON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRAFIMON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRAFIMON. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

  • Mechanieker dagdienst (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Merksem zijn wij op zoek naar een mechanieker dagdienst  Functieomschrijving: Je reageert meteen bij storingen  Je herstelt en reviseert de productieapparatuur in de discipline mechanica  Je voert onderhoudswerkzaamheden uit op het geautomatiseerd productieproces  Je bent betrokken bij het optimaliseren van de onderhoudsmethodiek Je volgt de veiligheids- en kwaliteitsprocedures  Je behandelt de bijbehorende administratie Je staat nauw bij het proces om de productieapparatuur te optimaliseren en storingen te elimineren  Je maakt deel uit van een renovatieproject 

  • Telesales Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de functie van Telesales Advisor ga je op zowel outbound als inbound projecten werken. Je staat in voor de sales alsook voor technische ondersteuning waarbij je sales opportuniteiten kan detecteren en creëren. Je beschikt over commercieel inzicht en doet aan upsell cross-sell en sluit ook zelf de deals af. Je stelt je empatisch op en hebt een klantgerichte aanpak

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Boortmeerbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren . Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student voor de afdeling beenhouwerij (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, regio Kasterlee, zijn we op zoek naar een student voor de afdeling beenhouwerij. Jouw taken: - Je bent als verkoper in alle opzichten de vertegenwoordiger van ons concept. De toonbank is jouw paradepaardje : je presenteert de meer verfijnde charcuterie samen met de traiteurproducten op een manier dat de klant jouw producten wil ! - De chef verkoopster van het filiaal leidt je op tot een volwaardig teammember die de waarden en normen van het bedrijf vertegenwoordigt. - Je maakt de bereidingen klaar zoals je geleerd hebt in je opleiding en kan steeds onze gids inschakelen ... met andere woorden je krijgt een verantwoordelijkheid toegewezen maar je staat er nooit alleen voor. - Je bewaakt de kwaliteit en netheid van de producten als het materiaal.

  • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

  • Elektrisch Tekenaar (Revit – BIM) met ambitie (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Jouw uitdaging bestaat erin om een werf administratief en technisch te beheren. Op basis van elektrotechnische en bouwkundige ideeën en schema’s ga je aan de slag vanop jouw aangename werkplek in Eke. Je leest en interpreteert de plannen van jouw werven en zet deze om naar een digitaal ontwerp. Bij AElectrics passen we graag efficiënte werkwijzes toe om ons professionalisme verder te kunnen bestendigen. Daarom ontwerpen we in de REVIT-module (BIM software) omdat deze tool ons, onze klanten en jou veel te bieden heeft! Als jij de tool kent dan moeten we jou daar wellicht niet meer van overtuigen? Jouw ontwerpen zijn een sterke basis voor verdere externe contacten. Zo overleg je met bouwheren, architecten, ingenieurs, nevenaannemers over de inplanting van de technieken. Je weet het overzicht te bewaren en je sterke organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele voortgang van jouw werven. Leuk, denk je, maar het mag ook wat meer zijn? Dat kan! De sterke groei van ons bedrijf en ons HR beleid (waarbij we inzetten op ieders sterktes), laat ons toe om jouw takkenpakket verder te “tunen” naar jouw interesses en skills. Meer verantwoordelijkheid? Ander soort verantwoordelijkheid? Leidinggeven? We houden rekening met jouw competenties.

  • Kinesietherapeut / Relaxatietherapeut Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door interdisciplinaire groei zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Relaxatietherapie geven aan volwassenen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei Eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Consulent(e) victoria juwelen (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Zaalmedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: BOTAN eethuis & brasserie

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten ontvangen, kassa doen, toogwerk,....

Zoek naar antwoorden van GRAFIMON in sociale netwerken
Look for responds of GRAFIMON in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRAFIMON. Laat een reactie achter voor GRAFIMON. GRAFIMON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRAFIMON. Leave a respond for GRAFIMON. GRAFIMON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRAFIMON op de google maps. Adres en contacten GRAFIMON
Location of GRAFIMON on the google maps. Address and contacts of GRAFIMON

Andere gerelateerde bedrijven als come GRAFIMON GRAFIMON: Godart Jean-Louis | BARMAS | BRIGITTE HENDRICKX | Baranyanka Virginie | Ind茅pendant

Other related companies as GRAFIMON: Godart Jean-Louis | BARMAS | BRIGITTE HENDRICKX | Baranyanka Virginie | Ind茅pendant

GRAFIMON is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRAFIMON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01147766113. Het bedrijf GRAFIMON bevindt zich op het adres: NOORDKAAI 22; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 825,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 337,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fotogravure and zetwerk; Secretariaatsdiensten. Producten gemaakt in GRAFIMON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GRAFIMON is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRAFIMON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRAFIMON, openstaande posities, locatie van GRAFIMON op de kaart.

GRAFIMON is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRAFIMON, company assigned to the tax number BE01147766113. The company GRAFIMON is located at the address: NOORDKAAI 22; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 825,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 337,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fotogravure and zetwerk; Secretariaatsdiensten. Products created in GRAFIMON were not found.
The main activity of GRAFIMON is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GRAFIMON is not available. You also can look at reviews of GRAFIMON, open positions, location of GRAFIMON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRAFIMON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRAFIMON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRAFIMON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRAFIMON, employees, financial statistics.