P. & J. SPORT

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • P. & J. SPORT
Private companiesHealth Services • P. & J. SPORT

Contactgegevens P. & J. SPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P. & J. SPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

P. & J. SPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 49; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54416053 (+32-54416053) 54416053 (+32-54416053)

Fax (fax): +32 (87) 849-27-99 +32 (87) 849-27-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P. & J. SPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P. & J. SPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P. & J. SPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P. & J. SPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P. & J. SPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P. & J. SPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P. & J. SPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P. & J. SPORT
Products information P. & J. SPORT

BTW identificatienummer (tax): BE01986297607
Ondernemingsnummer: 2987976074
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in P. & J. SPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotogravure and zetwerk; Maatkleding Fab; Postzegels, munten and trofee?n; Sport- and kampeermateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P. & J. SPORT
(Get full report from official database of BE for P. & J. SPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor P. & J. SPORT
Addition kinds of activities for P. & J. SPORT

503900. Bouwmaterialen, NEC | Construction materials, nec
13210000. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
31119902. Speciaalleer, nec | Specialty leathers, nec
34849905. Pyrotechnische pistolen en projectoren | Pyrotechnic pistols and projectors
50910000. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods

Werken bij P. & J. SPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P. & J. SPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P. & J. SPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P. & J. SPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met BT-ervaring gezocht. (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice. Je wordt aan de hand van een rugzak met computerstem naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Je doet dit met een elektrische transpallet.

  • Assistent flexodrukker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Assisteren van de hoofddrukker - flexoprinting aan een 8kleurenpers Aanbrengen van grondstoffen: machine bevoorraden Reinigen machine & drukvormen Basisonderhoud van de drukpers uitvoeren De werking en het veiligheidssysteem van de drukpers controleren Inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken dragers Deze job vereist een goede fysieke conditie.

  • Productie lasser | Dagdienst | Regio: Hechtel-Eksel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je zal voornamelijk instaan voor seriewerken.

  • Medewerker inkomende goederen + magazijn - Dagploeg in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een familiebedrijf is op zoek naar een extra medewerker. Je werkt in een kleine productiehal. Je werkt als medewerker 'receptie': dit is het onthaal goederen die binnen komen. Je controleert wat binnenkomt en labelt deze producten Je controleert de geleverde goederen met een kweekstaaf, laat de testcomputer deze analyuseren maar jij leest de resultaten en onderneemt actie indien nodig (doorgeven aan leidinggevende.) Daarnaast werk je mee in het magazijn als magazijnier met bediening reachtruck. Hun nieuw magazijn heeft rekstapelingen in de hoogte. Je helpt ook mee in het produceren: het bereiden van vleesprocuten en versnijden van procudcten. Dit die je samen met de zaakvoerder (hij werkt ook zelf mee) Dit is een afwisselende job in dapgloeg, je kent er alle collega's. Ook de leidinggevende werken mee met jullie. De drukste periode is november en december, tegen kerst is het al kalmer dus je moet geen overuren doen in de feestperiode.

  • Vrachtwagenchauffeur C-CE (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen in regio Limburg er dienen een 20 à 25-tal klanten per dag beleverd te worden

  • Student eindejaarsperiode voor administratieve ondersteuning (nov - dec) (m-v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de voedingssector, met piekperiode rond de eindejaarsperiode, zijn we op zoek naar een student die administratief kan bijspringen. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verwerken van inkomende bestellingen in het systeem. Hoe je dit moet doen, zal je uiteraard ter plaatse aangeleerd worden. De opdracht zal lopen van begin november tot eind december. En dit iedere werkdag. Bij opstart zal het gaan over ongeveer 3u per dag met een opstart rond 10u , nadien 5 uur per dag (indien mogelijk) met een opstart rond 9u.

  • Vakantiestudent(e) (niet onderworpen) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar wat extra centjes als jobstudent? Wij zoeken een jobstudent voor een horecazaak in Ichtegem. Je helpt met opdienen, afwas, opruimen,.... Je wordt zowel in de zaal als in de keuken ingezet. Je werkt op vrijdag en zaterdag van 19u tot rond 22u en op zondag van 12u tot 14u.

  • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • JOBSTUDENTEN ONDERHOUD €12,5/uur - ZATERDAGWERK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een internationaal servicebedrijf actief in schoonmaak, onderhoud, technische ondersteuning,... Voor deze firma zijn we op zoek naar jobstudenten voor industriële reiniging op zaterdag. Je zal hierbij instaan voor schoonmaak in productieruimtes, verwijderen verf en olie, 'grove' opkuis - zwaar werk

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • Ingenieur HVAC en/of Electriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het ontwerpen van HVAC & Electrische installaties. U ontwerpt, controleert en beheert uw projecten die zich afspelen in HVAC en/of laagspanning, voornamelijk in (grote) kantoorgebouwen en technische lokalen. Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, studiebureau, aannemers, ... Dit is een functie op een studiebureau.

  • KAMERMEISJE / KAMERJONGEN FLEXI/EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL PATRITIUS

    Type: Flexijob

    Heb jij oog voor netheid en detail, dan ben jij de werknemer die wij zoeken. Ons kleinschalig boetiek hotel is op zoek naar mensen om ons team te versterken. Jij staat in voor de verzorging van de kamers, badkamers, algemene ruimten, keuken. Jij kan eventueel ook ingezet worden in de F&B.

Zoek naar antwoorden van P. & J. SPORT in sociale netwerken
Look for responds of P. & J. SPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor P. & J. SPORT. Laat een reactie achter voor P. & J. SPORT. P. & J. SPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P. & J. SPORT. Leave a respond for P. & J. SPORT. P. & J. SPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P. & J. SPORT op de google maps. Adres en contacten P. & J. SPORT
Location of P. & J. SPORT on the google maps. Address and contacts of P. & J. SPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come P. & J. SPORT P. & J. SPORT: Claes K | Colombus SA | MESSIAEN JEAN-MARC & FILS | BRANDWEERKAZERNE | Jaganini

Other related companies as P. & J. SPORT: Claes K | Colombus SA | MESSIAEN JEAN-MARC & FILS | BRANDWEERKAZERNE | Jaganini

P. & J. SPORT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P. & J. SPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01986297607. Het bedrijf P. & J. SPORT bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 49; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fotogravure and zetwerk; Maatkleding Fab; Postzegels, munten and trofee?n; Sport- and kampeermateriaal. Producten gemaakt in P. & J. SPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P. & J. SPORT is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P. & J. SPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P. & J. SPORT, openstaande posities, locatie van P. & J. SPORT op de kaart.

P. & J. SPORT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is P. & J. SPORT, company assigned to the tax number BE01986297607. The company P. & J. SPORT is located at the address: NIEUWSTRAAT 49; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fotogravure and zetwerk; Maatkleding Fab; Postzegels, munten and trofee?n; Sport- and kampeermateriaal. Products created in P. & J. SPORT were not found.
The main activity of P. & J. SPORT is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of P. & J. SPORT is not available. You also can look at reviews of P. & J. SPORT, open positions, location of P. & J. SPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P. & J. SPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P. & J. SPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P. & J. SPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P. & J. SPORT, employees, financial statistics.