YVRO PRODUCTION

Particuliere bedrijvenLegale diensten • YVRO PRODUCTION
Private companiesLegal Services • YVRO PRODUCTION

Contactgegevens YVRO PRODUCTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVRO PRODUCTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVRO PRODUCTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD WIENERLAAN 63; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE, België

Telefoon (phone): 26751868 (+32-26751868) 26751868 (+32-26751868)

Fax (fax): +32 (81) 810-82-58 +32 (81) 810-82-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVRO PRODUCTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVRO PRODUCTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVRO PRODUCTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVRO PRODUCTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVRO PRODUCTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVRO PRODUCTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVRO PRODUCTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVRO PRODUCTION
Products information YVRO PRODUCTION

BTW identificatienummer (tax): BE07165252685
Ondernemingsnummer: 7999938964
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in YVRO PRODUCTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVRO PRODUCTION
(Get full report from official database of BE for YVRO PRODUCTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVRO PRODUCTION
Addition kinds of activities for YVRO PRODUCTION

15419902. Fabrieksbouw | Factory construction
22610102. Roller printen van katoenen breedgeweven stoffen | Roller printing of cotton broadwoven fabrics
24110303. Pulpwood aannemers die zich bezighouden met het snijden | Pulpwood contractors engaged in cutting
27540401. Broodverpakkingen: gravure printing | Bread wrappers: gravure printing
34710101. Anodiseren (plating) van metalen of gevormde producten | Anodizing (plating) of metals or formed products
36430306. Soldeerloze aansluitingen (elektrische bedradingstoestellen) | Solderless connectors (electric wiring devices)
57149900. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec
82110207. Privé junior middelbare school | Private junior high school

Werken bij YVRO PRODUCTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVRO PRODUCTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVRO PRODUCTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVRO PRODUCTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Londerzeel zijn wij heel dringend op zoek naar een ervaren tuinman/tuinvrouw. Je kan o.a. : - Hagen scheren - Gras maaien - Bomen onderhouden - Verticuteren - Planten - ........ Tuinaanleg zou een groot pluspunt zijn maar is niet noodzakelijk.

  • Commercieel bediende export (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een commercieel bediende voor de exportmarkten voor een bedrijf regio Avelgem. De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant Het opvolgen van de leveringstermijnen Het checken van de openstaande vorderingen Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control

  • Administratief bediende ter ondersteuning van het HR departement (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Het beantwoorden van telefoons • Ondersteuning bieden bij het bijhouden en maken van personeelsdossiers • Dagelijkse controle tikkingen in het tijdsregistratiesysteem ter voorbereiding payroll, etc. • Andere administratieve taken zoals klassement ed.

  • Quality Engineer | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat marktleider is in de toelevering van automotive producten zoeken we en kwaliteitsingenieur. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten en streef je mee naar verbetering en optimalisatie. Verder neem je onderstaande taken op: * Je stelt alle werkinstructies, procedures, PPAP (production part approval process) en APQP (advanced product quality planning) op. * Je implementeert de kwaliteitsstandaarden en ziet erop toe dat deze door iedereen worden nageleefd. Je houdt de kwaliteitsstandaarden actueel. * Je analyseert en verdeelt klantenevaluaties en ondersteunt acties ter verbetering van de klantentevredenheid. * Je analyseert interne en externe kwaliteitsproblemen en werkt maatregelen uit ter voorkoming van gelijkaardige problemen. * Je vertegenwoordigt de klant binnen de organisatie m.b.t. kwaliteitsgerelateerde zaken. * Je initieert Supplier Non Conformity Reports naar de leveranciers toe in geval van kwaliteitsproblemen.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Waas & Dender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

  • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Stagiair(e) HR consultant/talentmatcher (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Leercontract

    #todo Op korte termijn superveel leren rond hr & sales, buitenstappen als een social butterfly? YES WE CAN! Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Jij kickt op het vinden van talent, ook via social media weet jij de beste sollicitanten te strikken (denk maar aan jouw collega-studenten, followers,…) Mensenkennis? Ja hoor, uit een telefonische screening kan jij perfect opmaken wat de kandidaat zoekt en met welke functies je hem/haar kan matchen De toppers daarna uitnodigen voor een diepte-interview? Check, want jij plant de agenda’s van de consultants in Kandidatenprofielen updaten kan je als de beste, jij streeft de perfectie na Die talenknobbel inzetten? No problemo, indien nodig help je ook bij de vertaling van vacatures en kandidatendossiers Vacatures of mailings uitschrijven? Jij weet ze wel te pimpen en te verspreiden via de juiste kanalen Multitasken is dagelijkse kost, organiseren van jobdagen & deelnemen aan jobbeurzen horen daar ook bij

Zoek naar antwoorden van YVRO PRODUCTION in sociale netwerken
Look for responds of YVRO PRODUCTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVRO PRODUCTION. Laat een reactie achter voor YVRO PRODUCTION. YVRO PRODUCTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVRO PRODUCTION. Leave a respond for YVRO PRODUCTION. YVRO PRODUCTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVRO PRODUCTION op de google maps. Adres en contacten YVRO PRODUCTION
Location of YVRO PRODUCTION on the google maps. Address and contacts of YVRO PRODUCTION

Andere gerelateerde bedrijven als come YVRO PRODUCTION YVRO PRODUCTION: INSTITUUT & NAGELSTUDIO ISABELLE | HUIS 'T HOEKSKEN | African Beauty | H.SIMONS | DUIZEND EN EEN

Other related companies as YVRO PRODUCTION: INSTITUUT & NAGELSTUDIO ISABELLE | HUIS 'T HOEKSKEN | African Beauty | H.SIMONS | DUIZEND EN EEN

YVRO PRODUCTION is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVRO PRODUCTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07165252685. Het bedrijf YVRO PRODUCTION bevindt zich op het adres: LEOPOLD WIENERLAAN 63; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in YVRO PRODUCTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YVRO PRODUCTION is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVRO PRODUCTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVRO PRODUCTION, openstaande posities, locatie van YVRO PRODUCTION op de kaart.

YVRO PRODUCTION is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVRO PRODUCTION, company assigned to the tax number BE07165252685. The company YVRO PRODUCTION is located at the address: LEOPOLD WIENERLAAN 63; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fotografen and fotostudio's. Products created in YVRO PRODUCTION were not found.
The main activity of YVRO PRODUCTION is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of YVRO PRODUCTION is not available. You also can look at reviews of YVRO PRODUCTION, open positions, location of YVRO PRODUCTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVRO PRODUCTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVRO PRODUCTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVRO PRODUCTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVRO PRODUCTION, employees, financial statistics.