THIERRY DELCAMBE

Contactgegevens THIERRY DELCAMBE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THIERRY DELCAMBE: address, phone, fax, email, website, opening hours

THIERRY DELCAMBE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE L?OPOLD III 41; 6230; PONT-A-CELLES, België

Telefoon (phone): 71842397 (+32-71842397) 71842397 (+32-71842397)

Fax (fax): +32 (53) 918-22-56 +32 (53) 918-22-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THIERRY DELCAMBE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THIERRY DELCAMBE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THIERRY DELCAMBE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THIERRY DELCAMBE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THIERRY DELCAMBE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THIERRY DELCAMBE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THIERRY DELCAMBE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THIERRY DELCAMBE
Products information THIERRY DELCAMBE

BTW identificatienummer (tax): BE07985931396
Ondernemingsnummer: 7919738769
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in THIERRY DELCAMBE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THIERRY DELCAMBE
(Get full report from official database of BE for THIERRY DELCAMBE)

Aanvulling soorten activiteiten voor THIERRY DELCAMBE
Addition kinds of activities for THIERRY DELCAMBE

2273. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
493199. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
729999. Diverse persoonlijke diensten, nec, nec | Miscellaneous personal services, nec, nec
22820301. Vezelgaren van dieren: draaien, wikkelen of spoelen | Animal fiber yarn: twisting, winding, or spooling
30691401. Rembanden, rubber | Brake linings, rubber
39990600. Paraplu's, rieten en delen | Umbrellas, canes, and parts
50470306. Gehoorapparaten | Hearing aids
51940200. Rookloze tabak | Smokeless tobacco

Werken bij THIERRY DELCAMBE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THIERRY DELCAMBE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THIERRY DELCAMBE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THIERRY DELCAMBE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker | 3 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kontich zijn we op zoek naar logistieke medewerkers. Je zal zeer divers ingepland worden in het magazijn en taken afhandelen als sorteren en laden en lossen. Hiervoor krijg je een rondleiding in het magazijn zelf. Ervaring is dus ondergeschikt aan motivatie en leergierigheid. Je kan werken in 3 shiften.

  • Afvullijn Operator Gent 2 Ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Gent zoeken we een afvullijn operator - Je ziet er op toe dat de vaten goed gevuld worden en controleert op de kwaliteit ervan - Je werkt in de chemie waar veiligheid voorop staat, je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid

  • Logistiek medewerker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal de documenten opstellen die nodig zijn voor de laaddocumenten aan de chauffeur. Zorgt voor administratieve ondersteuning en volgt de procedures en richtlijnen. Je staat administratief maar ook operationeel in contact met de chauffeurs. Het administratief uitvoerend alles vlot laten verlopen is jouw hoofdtaak

  • Lasser / monteur (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het monteren van industriële machines op basis van een plan. Nadien zorg je voor een correcte aflassing. Je werkt zeer nauwkeurig gezien de machines bestemd zijn voor de voedingsindustrie.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Waanrode, 16 uur per week (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Waanrode. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk, kook en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Kapper student (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een Kapsalon in Sint-truiden, zijn we opzoek naar een student. Volg je de opleiding kapper? Wil je graag op zaterdag bijleren? Solliciteer dan meteen!

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een Consultant. Je interpreteert en analyseert verschillende pensioenplannen waaronder collectieve groeps- en hospitalisatieplannen en persoonsgebonden risico\\\'s. Als consultant adviseer je vrije beroepers, boekhouders, accountants , zelfstandige bedrijfsleiders en hun ondernemingen. Je krijgt de kans om een opleiding ervaring op te doen op de backoffice afdeling bij verzekeringsmaatschappijen tak leven of op pensioenafdelingen van KMO\\\'s of multinationals. De bedrijven liggen steeds in de omgeving van een station en zijn goed te bereiken via het openbaar vervoer.

  • Psycholoog voor volwassenen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een gemotiveerde psycholoog die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk

Zoek naar antwoorden van THIERRY DELCAMBE in sociale netwerken
Look for responds of THIERRY DELCAMBE in social networks

Lees alle opmerkingen voor THIERRY DELCAMBE. Laat een reactie achter voor THIERRY DELCAMBE. THIERRY DELCAMBE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THIERRY DELCAMBE. Leave a respond for THIERRY DELCAMBE. THIERRY DELCAMBE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THIERRY DELCAMBE op de google maps. Adres en contacten THIERRY DELCAMBE
Location of THIERRY DELCAMBE on the google maps. Address and contacts of THIERRY DELCAMBE

Andere gerelateerde bedrijven als come THIERRY DELCAMBE THIERRY DELCAMBE: Hye NV | RANDSTAD | SUPERMARKT DE VIKINGS | OLYMPIA PAPIER NV | LEICON BVBA

Other related companies as THIERRY DELCAMBE: Hye NV | RANDSTAD | SUPERMARKT DE VIKINGS | OLYMPIA PAPIER NV | LEICON BVBA

THIERRY DELCAMBE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THIERRY DELCAMBE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07985931396. Het bedrijf THIERRY DELCAMBE bevindt zich op het adres: RUE L?OPOLD III 41; 6230; PONT-A-CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 664,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in THIERRY DELCAMBE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THIERRY DELCAMBE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THIERRY DELCAMBE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THIERRY DELCAMBE, openstaande posities, locatie van THIERRY DELCAMBE op de kaart.

THIERRY DELCAMBE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is THIERRY DELCAMBE, company assigned to the tax number BE07985931396. The company THIERRY DELCAMBE is located at the address: RUE L?OPOLD III 41; 6230; PONT-A-CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 664,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fotografen and fotostudio's. Products created in THIERRY DELCAMBE were not found.
The main activity of THIERRY DELCAMBE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of THIERRY DELCAMBE is not available. You also can look at reviews of THIERRY DELCAMBE, open positions, location of THIERRY DELCAMBE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THIERRY DELCAMBE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THIERRY DELCAMBE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THIERRY DELCAMBE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THIERRY DELCAMBE, employees, financial statistics.