PETRUS WEECK

Contactgegevens PETRUS WEECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETRUS WEECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETRUS WEECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDINGSEWEG 410; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54412146 (+32-54412146) 54412146 (+32-54412146)

Fax (fax): +32 (84) 290-51-16 +32 (84) 290-51-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETRUS WEECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETRUS WEECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETRUS WEECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETRUS WEECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETRUS WEECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETRUS WEECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETRUS WEECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETRUS WEECK
Products information PETRUS WEECK

BTW identificatienummer (tax): BE06547271728
Ondernemingsnummer: 9849487304
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 828,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits: Boissons Non-Alcoolisées, Bières.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETRUS WEECK
(Get full report from official database of BE for PETRUS WEECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETRUS WEECK
Addition kinds of activities for PETRUS WEECK

204300. Granen ontbijt eten | Cereal breakfast foods
265504. Vezelkernen, rollen en bobbins | Fiber cores, reels, and bobbins
281900. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
32530100. Klei muur en vloertegel | Clay wall and floor tile
35969900. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium, nec | Scales and balances, except laboratory, nec
36130303. Zekeringbevestigingen, elektrische stroom | Fuse mountings, electric power
39490804. Bruggen, biljart en zwembad | Bridges, billiard and pool
76992503. Herstelling van de automaat | Vending machine repair

Werken bij PETRUS WEECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETRUS WEECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETRUS WEECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETRUS WEECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerkers voor industriële bakkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de medewerker die wij zoeken voor een industriële bakkerij?  Jouw takenpakket hangt af van de afdeling / productielijn waar je komt te staan.   Voor de volgende taken kan je worden ingeschakeld : - Productie van patisserie, - Klaarzetten van de afgewerkte producten, - Afnemen van de verpakte broden van de transportband - Kratten stapelen - Sandwiches inpakken - Brood decoreren

  • Polyvalente arbeider Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kampenhout zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker die niet bang is zijn/haar handen vuil te maken. Je reinigt met een hogedrukreiniger de containers waarin keukenafval gehouden werd. Daarnaast sta je in voor een nette en opgeruimde werkplaats. Je werkt voltijds van 8u30 tot 17u00 van maandag tot en met vrijdag. Plaats van tewerkstelling: Kampenhout

  • Metser (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Renovatie-en restauratiemetselwerker - Regio Oosterzele Je bent als metser tewerkgesteld binnen de afdeling restauratie, renovatie en speciale technieken je bent verantwoordelijk voor het opmetsen van massieve muren, herstel / ( in)metsen van plaatselijke stenen in bestaande muren en (in)metsen van natuursteenelementen. werven : renovatieprojecten.

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • Chauffeur C distributie - vroege shift - regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Verrebroek (Beveren), een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van aardappelproducten, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs. Je begint's ochtens rond 4u aan je werkdag, waar je de afgewerkte producten met behulp van een transpallet in je vrachtwagen laadt. Nadien ga je de baan op en zorg je voor de bevoorrading van zo'n twintig klanten, om vervolgens terug richting Verrebroek te keren.

  • CNC Operator M/V (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

  • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hamont, 12 uur per week. (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Hamont. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT Recruiter te Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Ben je een meester in het luisteren? Is telefoneren je tweede natuur? Op zoek naar een studentenjob regio Brussel? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Voor onze rekruteringscel in Diegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die ons team zal ondersteunen tijdens het schooljaar. Ben je een aantal dagen in de week vrij en heb je nog genoeg uren over, lees dan zeker verder! Als recruiter zal je zoeken naar potentiële kandidaten via verschillende kanalen om te matchen aan onze openstaande vacatures. Je bent het aanspreekpunt voor bepaalde vacatures en zal onze uitzendkrachten zowel telefonisch als via mail te woord staan. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van jouw kandidaten: testen laten maken, evalueren, voorstellen aan de klant en eventueel afspraak bevestigen. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer.

  • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: DE VLIER

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van PETRUS WEECK in sociale netwerken
Look for responds of PETRUS WEECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETRUS WEECK. Laat een reactie achter voor PETRUS WEECK. PETRUS WEECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETRUS WEECK. Leave a respond for PETRUS WEECK. PETRUS WEECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETRUS WEECK op de google maps. Adres en contacten PETRUS WEECK
Location of PETRUS WEECK on the google maps. Address and contacts of PETRUS WEECK

Andere gerelateerde bedrijven als come PETRUS WEECK PETRUS WEECK: Wery J | FOON MASTERING CENTER BVBA | Gedang I | CAROLINE GOOSSENS | LANDMETERSKANTOOR J FERYN

Other related companies as PETRUS WEECK: Wery J | FOON MASTERING CENTER BVBA | Gedang I | CAROLINE GOOSSENS | LANDMETERSKANTOOR J FERYN

PETRUS WEECK is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETRUS WEECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06547271728. Het bedrijf PETRUS WEECK bevindt zich op het adres: EDINGSEWEG 410; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 828,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Boissons Non-Alcoolisées, Bières..
De hoofdactiviteit van PETRUS WEECK is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETRUS WEECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETRUS WEECK, openstaande posities, locatie van PETRUS WEECK op de kaart.

PETRUS WEECK is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETRUS WEECK, company assigned to the tax number BE06547271728. The company PETRUS WEECK is located at the address: EDINGSEWEG 410; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 828,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boissons. List of products are Produits: Boissons Non-Alcoolisées, Bières..
The main activity of PETRUS WEECK is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PETRUS WEECK is not available. You also can look at reviews of PETRUS WEECK, open positions, location of PETRUS WEECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETRUS WEECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETRUS WEECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETRUS WEECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETRUS WEECK, employees, financial statistics.