STUDIO KOUPRIANOFF ALEX

Contactgegevens STUDIO KOUPRIANOFF ALEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO KOUPRIANOFF ALEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO KOUPRIANOFF ALEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUG?NE PLASKYSQUARE 111B17; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 27346795 (+32-27346795) 27346795 (+32-27346795)

Fax (fax): +32 (9) 427-79-65 +32 (9) 427-79-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO KOUPRIANOFF ALEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO KOUPRIANOFF ALEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO KOUPRIANOFF ALEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO KOUPRIANOFF ALEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO KOUPRIANOFF ALEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO KOUPRIANOFF ALEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO KOUPRIANOFF ALEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO KOUPRIANOFF ALEX
Products information STUDIO KOUPRIANOFF ALEX

BTW identificatienummer (tax): BE09975280761
Ondernemingsnummer: 8101837158
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in STUDIO KOUPRIANOFF ALEX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO KOUPRIANOFF ALEX
(Get full report from official database of BE for STUDIO KOUPRIANOFF ALEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO KOUPRIANOFF ALEX
Addition kinds of activities for STUDIO KOUPRIANOFF ALEX

238499. Robes en jurkjes, nec | Robes and dressing gowns, nec
02590000. Pluimvee en eieren, niet inbegrepen | Poultry and eggs, nec
02910000. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
25190301. Glasvezel meubels, huishouden: opgevuld of gewoon | Fiberglass furniture, household: padded or plain
28999936. Zout van verpakkers | Packers' salt
38220600. Apparaatcontroles, behalve airconditioning en koeling | Appliance controls,except air-conditioning and refrigeration
42129910. Mail carrier, contract | Mail carriers, contract
50750107. Ontvochtigers, behalve draagbaar | Dehumidifiers, except portable
67339900. Trusts, nec, nec | Trusts, nec, nec
96119902. Economisch ontwikkelingsbureau, overheid | Economic development agency, government

Werken bij STUDIO KOUPRIANOFF ALEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO KOUPRIANOFF ALEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO KOUPRIANOFF ALEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO KOUPRIANOFF ALEX. Looking for open vacancies in other companies

  • Polisbeheerder (auto) | Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • Schoonmaker (KROMBEKE)

    Regio: KROMBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

  • Plaatser buitenschrijnwerk (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als plaatser buitenschrijnwerk regio Lubbeek krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren: je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken en nieuwbouw; je plaatst ramen in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst deuren in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst veranda's; je voert kleine voorbereidende grond- en graafwerken uit; je voert kleine metsel- en funderingswerken uit; je zorgt ook mee voor een perfecte afwerking; je bent bereid samen met je collega's ook ander buitenschrijnwerk te plaatsen (zoals glas rolluiken garagepoorten zonneweringen).

  • Rondreizende Regio Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De regiomanager is eindverantwoordelijk voor de filialen en medewerkers binnen zijn/haar regio. Hij/zij stuurt de filialen aan en streeft ernaar de doelstellingen van het bedrijf te behalen. De regiomanager is veelal op de werkvloer aanwezig. Jouw doelen zijn: Gestelde targets/doelstellingen behalen Rapporteren aan management Samenstellen verkoopteams Opleiden en begeleiden filiaalhouders(in samenwerking met trainer/coach) Controle/bewaken werkwijzen en procedures De voornaamste taken zijn o.a: Voeren van sollicitatiegesprekken Bespreken en opvolgen verkoopresultaten Controle dagelijkse gang van zaken Aanspreekpunt van andere afdelingen m.b.t. de filialen binnen hun regio Voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken met medewerkers Wekelijkse en maandelijkse rapportages maken Meedraaien op de verkoopvloer om binding te houden met verkoop Wekelijks voortgangsgesprek met sales manager

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • Student McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken studenten die kunnen werken op weekdagen tussen 11u en 14u. Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • MONTEUR / RIGGER (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van diverse montage- en demontage werkzaamheden (montages en uitlijnen van motoren, pompen en leidingen) Je zal werkbonnen invullen en deze bezorgen aan de administratiedienst Je zorgt ervoor dat het benodigde materiaal tijdig aanwezig is Je zal eventuele defecten en gebreken rapporteren     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Vlaamse multinational en wereldwijd gekend, gespecialiseerd in het verplaatsen van lasten met uitzonderlijke afmetingen en gewicht. Ter versterking van het team is het bedrijf op zoek naar een Monteur / Rigger.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • NATIONAAL CHAUFFEUR CE (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VANDENDRIESSCHE

    Type: Vaste Job

    Voor ons transportbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE en geldige code 95 (vakbekwaamheid) Je verzorgt een 10-tal klanten per dag en helpt zelf bij het laden en lossen van jouw vrachtwagen. De bestemmingen blijven in België. De werkuren zijn van 5u-16u, kleine afwijkingen zijn mogelijk.

  • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van STUDIO KOUPRIANOFF ALEX in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO KOUPRIANOFF ALEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO KOUPRIANOFF ALEX. Laat een reactie achter voor STUDIO KOUPRIANOFF ALEX. STUDIO KOUPRIANOFF ALEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO KOUPRIANOFF ALEX. Leave a respond for STUDIO KOUPRIANOFF ALEX. STUDIO KOUPRIANOFF ALEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO KOUPRIANOFF ALEX op de google maps. Adres en contacten STUDIO KOUPRIANOFF ALEX
Location of STUDIO KOUPRIANOFF ALEX on the google maps. Address and contacts of STUDIO KOUPRIANOFF ALEX

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO KOUPRIANOFF ALEX STUDIO KOUPRIANOFF ALEX: F.C. JEHANSTER | ADELANTE TECHNOLOGIES NV | Freva | Godet (Au) | JEANNINE DEHON

Other related companies as STUDIO KOUPRIANOFF ALEX: F.C. JEHANSTER | ADELANTE TECHNOLOGIES NV | Freva | Godet (Au) | JEANNINE DEHON

STUDIO KOUPRIANOFF ALEX is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO KOUPRIANOFF ALEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975280761. Het bedrijf STUDIO KOUPRIANOFF ALEX bevindt zich op het adres: EUG?NE PLASKYSQUARE 111B17; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in STUDIO KOUPRIANOFF ALEX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STUDIO KOUPRIANOFF ALEX is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO KOUPRIANOFF ALEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO KOUPRIANOFF ALEX, openstaande posities, locatie van STUDIO KOUPRIANOFF ALEX op de kaart.

STUDIO KOUPRIANOFF ALEX is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO KOUPRIANOFF ALEX, company assigned to the tax number BE09975280761. The company STUDIO KOUPRIANOFF ALEX is located at the address: EUG?NE PLASKYSQUARE 111B17; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fotografen and fotostudio's. Products created in STUDIO KOUPRIANOFF ALEX were not found.
The main activity of STUDIO KOUPRIANOFF ALEX is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO KOUPRIANOFF ALEX is not available. You also can look at reviews of STUDIO KOUPRIANOFF ALEX, open positions, location of STUDIO KOUPRIANOFF ALEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO KOUPRIANOFF ALEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO KOUPRIANOFF ALEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO KOUPRIANOFF ALEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO KOUPRIANOFF ALEX, employees, financial statistics.