STUDIO BLUESCREEN

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • STUDIO BLUESCREEN
Private companiesAgricultural Services • STUDIO BLUESCREEN

Contactgegevens STUDIO BLUESCREEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO BLUESCREEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO BLUESCREEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EKSTERLAAR 241; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33229260 (+32-33229260) 33229260 (+32-33229260)

Fax (fax): +32 (51) 908-26-50 +32 (51) 908-26-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO BLUESCREEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO BLUESCREEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO BLUESCREEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO BLUESCREEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO BLUESCREEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO BLUESCREEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO BLUESCREEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO BLUESCREEN
Products information STUDIO BLUESCREEN

BTW identificatienummer (tax): BE01578979492
Ondernemingsnummer: 9591033935
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in STUDIO BLUESCREEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO BLUESCREEN
(Get full report from official database of BE for STUDIO BLUESCREEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO BLUESCREEN
Addition kinds of activities for STUDIO BLUESCREEN

20999906. Cider, nonalcoholic | Cider, nonalcoholic
30110103. Auto binnenbuizen | Automobile inner tubes
31990105. Zadels of onderdelen | Saddles or parts
35689905. Schachten, flexibel | Shafts, flexible
59639906. Lingerieverkoop, huis-naar-huis | Lingerie sales, house-to-house

Werken bij STUDIO BLUESCREEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO BLUESCREEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO BLUESCREEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO BLUESCREEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 à 16u in regio Oostkamp/Hertsberge (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • All round technisch commercieel bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je hebt een pro-actieve aanpak en een ‘doe mentaliteit'. Je kan zelfstandig werken en als teamplayer ben je bereid je collega's te ondersteunen indien nodig. Je bent commercieel ingesteld en werkt klantgericht. Precisie en nauwkeurigheid zijn belangrijk voor jou. Je hebt reeds een eerste ervaring op een commerciële binnendienst. Ervaring in de hout sector is een pluspunt Je bent in het bezit van een bachelor diploma Bereid zijn om zaterdagochtend te werken (1 op 2) Computer minded waarbij kennis van ERP pakket een pluspunt is

  • (hulp)kok (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BARLEY'S

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Gooik/St. Pieters-Leeuw/Lennik) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, woon- en zorgcentra regio Gooik - Lennik, zoeken wij verpleegkundigen. Dit voornamelijk op interimbasis - enerzijds langere opdrachten, anderzijds korte, losse (vervangings)opdrachten. Ook bijwerken (naast een vaste job) kan een optie zijn. Heb jij tijd en zin om af en toe in het woonzorgcentrum te werken? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! Je kiest zelf of je de voorkeur geeft aan vroegdiensten, laatdiensten, weekends en wanneer je wenst te werken.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van STUDIO BLUESCREEN in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO BLUESCREEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO BLUESCREEN. Laat een reactie achter voor STUDIO BLUESCREEN. STUDIO BLUESCREEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO BLUESCREEN. Leave a respond for STUDIO BLUESCREEN. STUDIO BLUESCREEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO BLUESCREEN op de google maps. Adres en contacten STUDIO BLUESCREEN
Location of STUDIO BLUESCREEN on the google maps. Address and contacts of STUDIO BLUESCREEN

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO BLUESCREEN STUDIO BLUESCREEN: Taelman P | MAZY CHRISTIAN | F.C. WERCHTER | DE BELDER A.T.D. | KON. KORTRIJKSE ZWEMKRING

Other related companies as STUDIO BLUESCREEN: Taelman P | MAZY CHRISTIAN | F.C. WERCHTER | DE BELDER A.T.D. | KON. KORTRIJKSE ZWEMKRING

STUDIO BLUESCREEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO BLUESCREEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01578979492. Het bedrijf STUDIO BLUESCREEN bevindt zich op het adres: EKSTERLAAR 241; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in STUDIO BLUESCREEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STUDIO BLUESCREEN is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO BLUESCREEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO BLUESCREEN, openstaande posities, locatie van STUDIO BLUESCREEN op de kaart.

STUDIO BLUESCREEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO BLUESCREEN, company assigned to the tax number BE01578979492. The company STUDIO BLUESCREEN is located at the address: EKSTERLAAR 241; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fotografen and fotostudio's. Products created in STUDIO BLUESCREEN were not found.
The main activity of STUDIO BLUESCREEN is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO BLUESCREEN is not available. You also can look at reviews of STUDIO BLUESCREEN, open positions, location of STUDIO BLUESCREEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO BLUESCREEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO BLUESCREEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO BLUESCREEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO BLUESCREEN, employees, financial statistics.