RUDI STROBBE

Contactgegevens RUDI STROBBE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUDI STROBBE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUDI STROBBE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIJLENSE STEENWEG 120; 2270; HERENTHOUT, België

Telefoon (phone): 14517224 (+32-14517224) 14517224 (+32-14517224)

Fax (fax): +32 (56) 793-43-49 +32 (56) 793-43-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUDI STROBBE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUDI STROBBE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUDI STROBBE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUDI STROBBE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUDI STROBBE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUDI STROBBE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUDI STROBBE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUDI STROBBE
Products information RUDI STROBBE

BTW identificatienummer (tax): BE05923797607
Ondernemingsnummer: 4675476074
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in RUDI STROBBE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUDI STROBBE
(Get full report from official database of BE for RUDI STROBBE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUDI STROBBE
Addition kinds of activities for RUDI STROBBE

27540000. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
58129905. Commissary restaurant | Commissary restaurant
82999904. Bijbel school | Bible school
86410401. Bars en restaurants, alleen leden | Bars and restaurants, members only
95320000. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development

Werken bij RUDI STROBBE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUDI STROBBE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUDI STROBBE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUDI STROBBE. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Electricien (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Brussel zijn wij op zoek naar een gedreven Industrieel Electricien. Je taken : - Algemene elektriciteitswerken - Plaatsen en aansluiten van verdeelborden en industiële componenten, verlichting, enz. - Opsporen en herstellen van defecten of fouten in elektr. installaties - Beheer van laag –en hoogspanningsnetten - Kunnen werken met hoogspanningscomponenten

  • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kipperchauffeur ken je de knepen van het vak. Je rijdt tussen Kortrijk Antwerpen en Brussel. Je start en stopt in Aalter. De werkuren zijn vastgesteld van 6u00 tot 17u00. Je staat in voor het vervoeren van puin grond zand en steen. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je ook overweg met een dieptelader en/of een betonmixer.

  • Pijpfitter (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt graag op verplaatsing  Je staat in voor het correct plaatsen van buisleidingen

  • Werfleider wegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

  • Jobstudenten horeca (m/v) - regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een Spaans restaurant in het centrum van Tongeren, zijn we op zoek naar jobstudenten voor de afwas als voor de bediening.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Service Technieker Solar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ENGIE Fabricom

    Type: Vaste Job

    Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

  • Zelfstandig uitbater/gerant Hubiz treinstation Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Plaats tewerkstelling Leopold III plein, 8370 Blankenberge Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties: maandag tot zaterdag van 6u tot 18u30, zon- en feestdagen van 8u tot 16u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 6u tot 18u, zaterdag van 6u tot 12u30 en zon-en feestdagen van 8u tot 12u30 Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • "SLIMME" BIJLESLERAREN (regio Leuven/VLAAMS-BRABANT) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: L2018.

  • Personal trainer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: fit20

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer sta je in voor het begeleiden van zowel nieuwe leden als bestaande leden. Je krijgt eerst een opleiding over hoe fit20 juist werkt en waar je als trainer aandacht aan dient te besteden. De taken zijn divers: - introductiesessies geven - luisteren naar de noden en wensen van de klant, en op basis daarvan advies geven en de fit20 oefeningen aanpassen - de toestellen instellen - intense begeleiding van 20 minuten per persoon/2 personen - empathisch en motiverend werken - dagelijks de uitslag van de introductiesessies rapporteren - opvolging van leads die nog geen introductie gepland hebben en van leads die na de introductie nog twijfelen

  • STAGAIR Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdesign. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdesigner. Als stagiair webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Zoek naar antwoorden van RUDI STROBBE in sociale netwerken
Look for responds of RUDI STROBBE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUDI STROBBE. Laat een reactie achter voor RUDI STROBBE. RUDI STROBBE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUDI STROBBE. Leave a respond for RUDI STROBBE. RUDI STROBBE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUDI STROBBE op de google maps. Adres en contacten RUDI STROBBE
Location of RUDI STROBBE on the google maps. Address and contacts of RUDI STROBBE

Andere gerelateerde bedrijven als come RUDI STROBBE RUDI STROBBE: CENTRIC INFRASTRUCTURE SERVICES NV/SA | Boiselec SA | LA LIBRAIRIE EUROP?ENNE | Envoprint BVBA | Boxus S

Other related companies as RUDI STROBBE: CENTRIC INFRASTRUCTURE SERVICES NV/SA | Boiselec SA | LA LIBRAIRIE EUROP?ENNE | Envoprint BVBA | Boxus S

RUDI STROBBE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUDI STROBBE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05923797607. Het bedrijf RUDI STROBBE bevindt zich op het adres: NIJLENSE STEENWEG 120; 2270; HERENTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in RUDI STROBBE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUDI STROBBE is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUDI STROBBE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUDI STROBBE, openstaande posities, locatie van RUDI STROBBE op de kaart.

RUDI STROBBE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUDI STROBBE, company assigned to the tax number BE05923797607. The company RUDI STROBBE is located at the address: NIJLENSE STEENWEG 120; 2270; HERENTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fotografen and fotostudio's. Products created in RUDI STROBBE were not found.
The main activity of RUDI STROBBE is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RUDI STROBBE is not available. You also can look at reviews of RUDI STROBBE, open positions, location of RUDI STROBBE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUDI STROBBE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUDI STROBBE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUDI STROBBE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUDI STROBBE, employees, financial statistics.