PATRICK VAN DEN BROUCKE

Contactgegevens PATRICK VAN DEN BROUCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK VAN DEN BROUCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK VAN DEN BROUCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELIZABETLAAN 234; 8301; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50518383 (+32-50518383) 50518383 (+32-50518383)

Fax (fax): +32 (68) 254-31-35 +32 (68) 254-31-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK VAN DEN BROUCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK VAN DEN BROUCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK VAN DEN BROUCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK VAN DEN BROUCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK VAN DEN BROUCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK VAN DEN BROUCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK VAN DEN BROUCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK VAN DEN BROUCKE
Products information PATRICK VAN DEN BROUCKE

BTW identificatienummer (tax): BE06761230468
Ondernemingsnummer: 6217132568
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 282,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in PATRICK VAN DEN BROUCKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK VAN DEN BROUCKE
(Get full report from official database of BE for PATRICK VAN DEN BROUCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK VAN DEN BROUCKE
Addition kinds of activities for PATRICK VAN DEN BROUCKE

731903. Lucht reclame diensten | Aerial advertising services
22110409. Velours | Velours
35110000. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
36430104. Outlets, elektrisch: gemak | Outlets, electric: convenience
51370201. korsetten | Corsets
54999904. Gourmet food stores | Gourmet food stores
96219900. Reglement, administratie van vervoer, nv | Regulation, administration of transportation, nec

Werken bij PATRICK VAN DEN BROUCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK VAN DEN BROUCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK VAN DEN BROUCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK VAN DEN BROUCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • Heftruckchauffeur in combinatie met bobijnopzetter - 2 ploegen - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met pin. Deze functie wordt gecombineerd met bobijnen opzetten.  Takenpakket: Bevoorraden van de materialen Laden en lossen De materialen op hun plaats zetten Bobijnen opzetten

  • Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop naar regioshops regio Kust! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt verschillende winkels en bedrijven in jouw eigen regio waar je het gebruik van cadeaubonnen toelicht en overtuigt hen van de meerwaarde van cadeubonnen. Je bepaalt zelf welke leuke winkels, bedrijven je aanspreekt om hieraan te kunnen deelnemen. Iedere werkdag sluit je af met een half uur administratief werk.

  • Student technische dienst 1 dag per week Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE UNIVEG

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een student technische dienst. Je taak zal bestaan uit verschillende klusjes zoals schilderwerken, lampen vervangen,... Ben jij 1 dag per week vrij tussen maandag en vrijdag (niet in het weekend)? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Volg jij een technische opleiding of heb je een technische achtergrond? Reageer dan snel want dan ben jij de student die we zoeken!

  • STUDENT BARMAN- Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

  • Bedrijfsarts regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een bedrijfsarts regio West-vlaanderen. De functie omvat: Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij verschillende klanten. Je voert medische onderzoeken uit bij hun personeel en bezoekt werkplaatsen teneinde het concrete werkmilieu te analyseren op vlak van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Daarnaast neem je als preventieadviseur van de werkgevers en de werknemers deel aan de comités voor preventie en bescherming op het werk en geef je daaromtrent ook opleidingen bij onze klanten.

  • Schrijnwerker atelier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: STANDMARK

    Type: Vaste Job

    - Voorbereiden van de beursstanden of interieurprojecten - Vervaardigen van meubilair op maat voor onze beursstanden en interieurprojecten - Interpreteren van technische plannen en productielijsten - Oplappen van de houtbouw panelen: schuren, plamuren, herstellen - Uitsorteren van houtbouw panelen die terugkomen van afgebouwde standen volgens maat en type - Schilderen van gemaakte meubels

  • Sales Manager (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CREADOMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Sales manager ben je verantwoordelijk voor de commercialisering van investeringsvastgoed. Dit doe je door: · Samen met de recruitment manager pro-actief te zoeken naar talent · Zorgen voor de juiste training voor jouw mensen · Voordoen van commerciële gesprekken · Organiseren van fieldcoaching, teammeetings en one-to-one’s die zinvol zijn van jouw mensen. · Opmaken en uitvoeren van jouw commercieel plan, bijhouden, analyseren en reageren op de vastgestelde ratio’s en KPI’s. · Samenwerken met de marketingafdeling om zo bij de juiste prospects te geraken · Doorgeven van alle fieldervaringen aan marketing, ontwikkeling, klantendienst, directie, ...

  • Docent Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van PATRICK VAN DEN BROUCKE in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK VAN DEN BROUCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK VAN DEN BROUCKE. Laat een reactie achter voor PATRICK VAN DEN BROUCKE. PATRICK VAN DEN BROUCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK VAN DEN BROUCKE. Leave a respond for PATRICK VAN DEN BROUCKE. PATRICK VAN DEN BROUCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK VAN DEN BROUCKE op de google maps. Adres en contacten PATRICK VAN DEN BROUCKE
Location of PATRICK VAN DEN BROUCKE on the google maps. Address and contacts of PATRICK VAN DEN BROUCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK VAN DEN BROUCKE PATRICK VAN DEN BROUCKE: COIFFURE SANDY | SHIN GI TAI AALST | DAELMANS | KANTOOR DELAERE | ANNICK GRYMONPREZ

Other related companies as PATRICK VAN DEN BROUCKE: COIFFURE SANDY | SHIN GI TAI AALST | DAELMANS | KANTOOR DELAERE | ANNICK GRYMONPREZ

PATRICK VAN DEN BROUCKE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK VAN DEN BROUCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06761230468. Het bedrijf PATRICK VAN DEN BROUCKE bevindt zich op het adres: ELIZABETLAAN 234; 8301; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 282,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in PATRICK VAN DEN BROUCKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK VAN DEN BROUCKE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK VAN DEN BROUCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK VAN DEN BROUCKE, openstaande posities, locatie van PATRICK VAN DEN BROUCKE op de kaart.

PATRICK VAN DEN BROUCKE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK VAN DEN BROUCKE, company assigned to the tax number BE06761230468. The company PATRICK VAN DEN BROUCKE is located at the address: ELIZABETLAAN 234; 8301; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 282,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fotografen and fotostudio's. Products created in PATRICK VAN DEN BROUCKE were not found.
The main activity of PATRICK VAN DEN BROUCKE is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK VAN DEN BROUCKE is not available. You also can look at reviews of PATRICK VAN DEN BROUCKE, open positions, location of PATRICK VAN DEN BROUCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK VAN DEN BROUCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK VAN DEN BROUCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK VAN DEN BROUCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK VAN DEN BROUCKE, employees, financial statistics.