HELMUT THONNISSEN

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • HELMUT THONNISSEN
Private companiesMetal Mining • HELMUT THONNISSEN

Contactgegevens HELMUT THONNISSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HELMUT THONNISSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HELMUT THONNISSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TALSTRASSE 72; 4701; EUPEN, België

Telefoon (phone): 87742244 (+32-87742244) 87742244 (+32-87742244)

Fax (fax): +32 (58) 818-59-46 +32 (58) 818-59-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HELMUT THONNISSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HELMUT THONNISSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HELMUT THONNISSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HELMUT THONNISSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HELMUT THONNISSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HELMUT THONNISSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HELMUT THONNISSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HELMUT THONNISSEN
Products information HELMUT THONNISSEN

BTW identificatienummer (tax): BE06664001464
Ondernemingsnummer: 6100128173
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in HELMUT THONNISSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HELMUT THONNISSEN
(Get full report from official database of BE for HELMUT THONNISSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HELMUT THONNISSEN
Addition kinds of activities for HELMUT THONNISSEN

2046. Nat maïs frezen | Wet corn milling
2819. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
10440100. Zilveren ertsmijnen | Silver ores mining
23290210. Vesten (suède, lederen, enz.), Sport: mannen en jongens ' | Vests (suede, leatherette, etc.), sport: men's and boys'
50780000. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies

Werken bij HELMUT THONNISSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HELMUT THONNISSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HELMUT THONNISSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HELMUT THONNISSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

    Regio: MUNKZWALM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

  • Transportplanner DV00557 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    De transportafdeling staat in voor de tijdige levering van onze producten. Daarbij wordt beroep gedaan op transportbedrijven om onze vrachten over heel Europa op hun bestemming te krijgen. We trachten die vrachten optimaal samen te stellen, op de meest kostenefficiënte manier, zonder evenwel compromissen te sluiten over het service level. De transportplanner stelt de vrachten zo samen dat een minimaal aantal transporten nodig is om alles tot bij de klant te krijgen. Hierbij houdt de transportplanner rekening met de capaciteit van het magazijn, de beschikbaarheden van ritten en de aanleveringswensen van de klant. In het geval de vrachten niet volgens planning worden vervoerd, zoekt de transportplanner naar alternatieven. Een vlotte communicatie naar onze klanten en een groot probleemoplossend vermogen zijn daarbij de succesfactoren. Tot slot is de transportplanner verantwoordelijk voor de (administratieve) opvolging van de distributieactiviteiten, de transportprijzen, etc. Daarnaast beheert de transportplanner ook de stocklevels in externe magazijnen. Dit omvat ook rapporten opmaken, transportprijzen opvragen en het transportbeheerssysteem updaten.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • Logopedist(e) (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILIE CIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, toffe collega om mijn praktijk te versterken, maar ook om mijn leerlingen over te nemen tijdens mijn zwangerschapsverlof vanaf de kerstvakantie tot de krokusvakantie, de exacte data zijn nog te bepalen (ook in onderling overleg). Je werkt op zelfstandige basis met kleuters, kinderen en jongvolwassenen. De therapie gaat door in de praktijk te Hulste, aan huis of op school tijdens daguren (voorschools, over de middag en naschools).Vooraf is er de mogelijkheid om alle leerlingen mee te volgen.

  • Materiaalmeester (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

Zoek naar antwoorden van HELMUT THONNISSEN in sociale netwerken
Look for responds of HELMUT THONNISSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HELMUT THONNISSEN. Laat een reactie achter voor HELMUT THONNISSEN. HELMUT THONNISSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HELMUT THONNISSEN. Leave a respond for HELMUT THONNISSEN. HELMUT THONNISSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HELMUT THONNISSEN op de google maps. Adres en contacten HELMUT THONNISSEN
Location of HELMUT THONNISSEN on the google maps. Address and contacts of HELMUT THONNISSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HELMUT THONNISSEN HELMUT THONNISSEN: FLREYA FISH OOD | MULTI NV | JEAN-MARIE LAMBERT | MICHEL KEIRSEBILCK | CARINE VAN DEN BORRE

Other related companies as HELMUT THONNISSEN: FLREYA FISH OOD | MULTI NV | JEAN-MARIE LAMBERT | MICHEL KEIRSEBILCK | CARINE VAN DEN BORRE

HELMUT THONNISSEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HELMUT THONNISSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06664001464. Het bedrijf HELMUT THONNISSEN bevindt zich op het adres: TALSTRASSE 72; 4701; EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 748,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in HELMUT THONNISSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HELMUT THONNISSEN is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HELMUT THONNISSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HELMUT THONNISSEN, openstaande posities, locatie van HELMUT THONNISSEN op de kaart.

HELMUT THONNISSEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HELMUT THONNISSEN, company assigned to the tax number BE06664001464. The company HELMUT THONNISSEN is located at the address: TALSTRASSE 72; 4701; EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 748,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fotografen and fotostudio's. Products created in HELMUT THONNISSEN were not found.
The main activity of HELMUT THONNISSEN is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HELMUT THONNISSEN is not available. You also can look at reviews of HELMUT THONNISSEN, open positions, location of HELMUT THONNISSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HELMUT THONNISSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HELMUT THONNISSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HELMUT THONNISSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HELMUT THONNISSEN, employees, financial statistics.