GODFRIED VAN CAMPENHOUT

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • GODFRIED VAN CAMPENHOUT
Private companiesReal Estate • GODFRIED VAN CAMPENHOUT

Contactgegevens GODFRIED VAN CAMPENHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GODFRIED VAN CAMPENHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GODFRIED VAN CAMPENHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 29; 1860; MEISE, België

Telefoon (phone): 22696510 (+32-22696510) 22696510 (+32-22696510)

Fax (fax): +32 (51) 713-65-74 +32 (51) 713-65-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GODFRIED VAN CAMPENHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GODFRIED VAN CAMPENHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GODFRIED VAN CAMPENHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GODFRIED VAN CAMPENHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GODFRIED VAN CAMPENHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GODFRIED VAN CAMPENHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GODFRIED VAN CAMPENHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GODFRIED VAN CAMPENHOUT
Products information GODFRIED VAN CAMPENHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE06776885986
Ondernemingsnummer: 4634277343
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 750,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in GODFRIED VAN CAMPENHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GODFRIED VAN CAMPENHOUT
(Get full report from official database of BE for GODFRIED VAN CAMPENHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GODFRIED VAN CAMPENHOUT
Addition kinds of activities for GODFRIED VAN CAMPENHOUT

32290704. Lampdelen en tinten, glas | Lamp parts and shades, glass
36259911. Geluidsbesturingsapparatuur | Noise control equipment
36690202. Marine horens, elektrisch | Marine horns, electric
56990400. Aangepaste kleding en kleding | Customized clothing and apparel
73130201. Tijdschrift adverterend vertegenwoordiger | Magazine advertising representative
96419900. Regulering van de landbouwmarketing, nv | Regulation of agricultural marketing, nec

Werken bij GODFRIED VAN CAMPENHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GODFRIED VAN CAMPENHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GODFRIED VAN CAMPENHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GODFRIED VAN CAMPENHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Glasvezelblazer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

  • Technisch Medewerker Aankoper (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf in de elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf levert een totaalpakket, van plan tot de plaatsing en nazorg van elektriciteitsinstallaties. Ze zijn elektro-technisch installateur de industrie, in zowel nieuwbouw als renovatie. Hun activiteiten zijn o.m.: van zwakstroom tot hoogspanning, brand- en diefstaldetectie , datanetwerken, glasvezel , energiebesparende installaties. Het ganse team streeft naar een uitmuntende service en kwaliteit. Functie : Jij verzorgt de technische administratie voor de projectleiders - Project bestellingen bestellen en opvolgen - Opvolgen dat de materialen tijden geleverd worden voor de projecten starten - Prijzen van de artikel databases up to date houden - Retour materialen beheren - Stock artikelen magazijn beheren - Werking magazijn beheren - Beheer machines

  • Arbeider tuinonderhoud (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    onderhoud van vnl privétuinen : wintersnoei, grasonderhoud, zomersnoei van hagen en massieven, kleiner plantwerk werken in een team van 3 personen bij rustiger periode inspringen bij het team die instaat voor het aanleggen van de tuinen.

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • STUDENT: poetsmedewerker 3u/week (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Diepenbeek zijn we op zoek naar een poetsmedewerker. Je mag zelf bepalen welke dag voor jou het beste uitkomt. Je poetst graag en je werkt nauwkeurig. Je hebt oog voor detail. Je werkt graag zelfstandig. Het betreft een langdurige tewerkstelling.

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV de Molen

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

  • Taxichauffeurs (werfreserve) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar chauffeurs (m/v) met een verzorgd voorkomen. Het uurrooster omvat 5 werkdagen weekends inbegrepen - beurtol. U vervoert onze klanten op een behulpzame en veilige manier naar hun bestemming. U bent flexibel ingesteld en beschikt over voldoende rij ervaring in de taxisector U beheerst de Nederlandse taal. Kennis van Engels en Frans zien wij als een pluspunt. U gaat steeds vlot en vriendelijk om met onze klanten. Ter info: 50+ komen voor deze functie zeker in aanmerking

Zoek naar antwoorden van GODFRIED VAN CAMPENHOUT in sociale netwerken
Look for responds of GODFRIED VAN CAMPENHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GODFRIED VAN CAMPENHOUT. Laat een reactie achter voor GODFRIED VAN CAMPENHOUT. GODFRIED VAN CAMPENHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GODFRIED VAN CAMPENHOUT. Leave a respond for GODFRIED VAN CAMPENHOUT. GODFRIED VAN CAMPENHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GODFRIED VAN CAMPENHOUT op de google maps. Adres en contacten GODFRIED VAN CAMPENHOUT
Location of GODFRIED VAN CAMPENHOUT on the google maps. Address and contacts of GODFRIED VAN CAMPENHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come GODFRIED VAN CAMPENHOUT GODFRIED VAN CAMPENHOUT: Kitchen Vastiau-Godeau | Gym T.C. | Bristol (Le) | COIFFURE DEVILLE | HUIS MEDALUX

Other related companies as GODFRIED VAN CAMPENHOUT: Kitchen Vastiau-Godeau | Gym T.C. | Bristol (Le) | COIFFURE DEVILLE | HUIS MEDALUX

GODFRIED VAN CAMPENHOUT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GODFRIED VAN CAMPENHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06776885986. Het bedrijf GODFRIED VAN CAMPENHOUT bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 29; 1860; MEISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 750,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in GODFRIED VAN CAMPENHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GODFRIED VAN CAMPENHOUT is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GODFRIED VAN CAMPENHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GODFRIED VAN CAMPENHOUT, openstaande posities, locatie van GODFRIED VAN CAMPENHOUT op de kaart.

GODFRIED VAN CAMPENHOUT is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GODFRIED VAN CAMPENHOUT, company assigned to the tax number BE06776885986. The company GODFRIED VAN CAMPENHOUT is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 29; 1860; MEISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 750,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fotografen and fotostudio's. Products created in GODFRIED VAN CAMPENHOUT were not found.
The main activity of GODFRIED VAN CAMPENHOUT is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GODFRIED VAN CAMPENHOUT is not available. You also can look at reviews of GODFRIED VAN CAMPENHOUT, open positions, location of GODFRIED VAN CAMPENHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GODFRIED VAN CAMPENHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GODFRIED VAN CAMPENHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GODFRIED VAN CAMPENHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GODFRIED VAN CAMPENHOUT, employees, financial statistics.