GHAYE PHOTOGRAPHIX

Particuliere bedrijvenWatervervoer • GHAYE PHOTOGRAPHIX
Private companiesWater Transportation • GHAYE PHOTOGRAPHIX

Contactgegevens GHAYE PHOTOGRAPHIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GHAYE PHOTOGRAPHIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

GHAYE PHOTOGRAPHIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINTE-WALBURGE 21; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42250022 (+32-42250022) 42250022 (+32-42250022)

Fax (fax): +32 (61) 346-28-64 +32 (61) 346-28-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GHAYE PHOTOGRAPHIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GHAYE PHOTOGRAPHIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GHAYE PHOTOGRAPHIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GHAYE PHOTOGRAPHIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GHAYE PHOTOGRAPHIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GHAYE PHOTOGRAPHIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GHAYE PHOTOGRAPHIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GHAYE PHOTOGRAPHIX
Products information GHAYE PHOTOGRAPHIX

BTW identificatienummer (tax): BE04601318359
Ondernemingsnummer: 5753509521
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 568,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in GHAYE PHOTOGRAPHIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GHAYE PHOTOGRAPHIX
(Get full report from official database of BE for GHAYE PHOTOGRAPHIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor GHAYE PHOTOGRAPHIX
Addition kinds of activities for GHAYE PHOTOGRAPHIX

252103. Houten kantoor tafels en tafels | Wood office desks and tables
341101. Voedsel en drank containers | Food and beverage containers
27919900. Typesetting, nec | Typesetting, nec
39520204. Burnishers en kussens, gilders ' | Burnishers and cushions, gilders'
39939907. Tekens, niet gemaakt in aangepaste teken schilderijen | Signs, not made in custom sign painting shops
51530201. Bonen, droog: bulk | Beans, dry: bulk

Werken bij GHAYE PHOTOGRAPHIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GHAYE PHOTOGRAPHIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GHAYE PHOTOGRAPHIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GHAYE PHOTOGRAPHIX. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

  • Magazijn medewerker losser inbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Lossen van vrachtwagens/containers handmatig of met een elektrisch toestel ( heftruck of elektrisch transpallet). - Uitvoeren van controle op beschadigde producten. - Goederen in het WMS ontvangen - goederen voorzien van ID labels. - Tellen van de ontvangen goederen en vergelijken met de aangegeven hoeveelheden. - Overstapelen van goederen indien nodig. - De werkplek (locaties, gangen) net houden. - Afval zoals karton en plastic steeds verwijderen van de locaties en sorteren volgens de aangewezen procedures. - Op een juiste en veilige manier gebruik maken van rollend materiaal, gereedschappen en andere machines. - Op een juiste manier gebruik maken van de ter beschikking gestelde PBM's en CBM's. - Elk ongeval, (bijna-ongeval) of situatie die een gevaar kan zijn voor de veiligheid, welzijn en gezondheid van elk persoon direct melden aan de directe leidinggevende of aan de interne preventieadviseur.

  • TECHNIEKER HVAC EN VERWARMING (OOST-VLAANDEREN) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijke voor het preventief en curatief onderhoud van de diverse HVAC installaties; - Je verzorgt de opstart en het onderhoud van de verwarmingsketels; - Je zoekt een oplossing voor de pannes die zich kunnen voordien op de HVAC installaties; - Je verzorgt het jaarlijkse onderhoud van de systemen; - Je zorgt ervoor dat de instellingen van de installaties correct zijn.

  • Chauffeur CE - asfalt / kipper (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job als vrachtwagenchauffeur CE? Laat het ons zeker weten want wij hebben een opdracht bij een heel fijne werkgever uit regio Beringen.

  • Poetshulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poets- en huishoudhulp regio Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tervuren en omgeving

  • Medewerker verzekeringen (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in de verzekeringen zorg je voor de opvolging van het schadebeheer en ben je de tussenschakel tussen klant en maatschappij. Aan de klant bied je telefonisch en face-to-face de nodige ondersteuning en informatie aan. Ook heb je de nodige achtergrond en kennis van de belastingstak zodat je klanten kan helpen met het invullen van hun belastingsbrief.  Samen met de zaakvoerders sta je in voor de verdere uitbouw van het kantoor. Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten, een onafhankelijk verzekeringsmakelaar gelegen in Passendale , zijn wij momenteel op zoek naar een medewerker verzekeringen. Onze klant richt zich zowel tot particulieren, als tot bedrijven en organisaties en bieden een 40-jarige know how op vlak van verzekeringen en kredieten. Ze dragen kwaliteit hoog in het vaandel. 

  • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TriFinance Belgium

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

  • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

  • Boekhouder/Financieel medewerker met ambitie (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Kempens Heftruckbedrijf

    Type: Vaste Job

    Kempens Heftruckbedrijf is een toonaangevend bedrijf in vorkheftrucks, hoogwerkers, schaarliften, verreikers, voorzetapparatuur, veegmachines en opbouwsystemen. ( www.khb.be) Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven boekhouder/financieel medewerker. Je takenpakket bestaat uit: inboeken van facturen en bankverplichtingen op meerdere boekhoudkundige software pakketten BTW-aangiftes batchfacturatie van huur- en onderhoudscontracten controle van intrastat en intracommunautaire gegevens voor aangiftes opvolgen van investering/afschrijvingstabellen afwerken boekhouding en voorbereiden afsluiting (inclusief updaten afschrijvingstabel en balans) opvolging facturatie en betalingen van nieuwe en occassie machines ten aanzien van klanten, intern of intercompany afspreken en opvolgen van betalingsplannen bij klanten opvolging van te ontvangen creditnota's van leveranciers nazicht boekhoudparameters in softwarepakket

  • werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MINUS

    Type: Vaste Job

    op basis van het ontwerpdossier, zorg je ervoor dat projecten technisch zodanig voorbereid zijn, zodat ze in productie, montage en plaatsing op een kwalitatieve en efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden. deze voorbereidingsfase omvat zowel het uitvoeringsdossier als de projectgebonden aankopen

Zoek naar antwoorden van GHAYE PHOTOGRAPHIX in sociale netwerken
Look for responds of GHAYE PHOTOGRAPHIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor GHAYE PHOTOGRAPHIX. Laat een reactie achter voor GHAYE PHOTOGRAPHIX. GHAYE PHOTOGRAPHIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GHAYE PHOTOGRAPHIX. Leave a respond for GHAYE PHOTOGRAPHIX. GHAYE PHOTOGRAPHIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GHAYE PHOTOGRAPHIX op de google maps. Adres en contacten GHAYE PHOTOGRAPHIX
Location of GHAYE PHOTOGRAPHIX on the google maps. Address and contacts of GHAYE PHOTOGRAPHIX

Andere gerelateerde bedrijven als come GHAYE PHOTOGRAPHIX GHAYE PHOTOGRAPHIX: Atelier du Cheveu | Alplasco NV | A10 Legal | Senelle R | Essentiel (l')

Other related companies as GHAYE PHOTOGRAPHIX: Atelier du Cheveu | Alplasco NV | A10 Legal | Senelle R | Essentiel (l')

GHAYE PHOTOGRAPHIX is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GHAYE PHOTOGRAPHIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04601318359. Het bedrijf GHAYE PHOTOGRAPHIX bevindt zich op het adres: RUE SAINTE-WALBURGE 21; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 568,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in GHAYE PHOTOGRAPHIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GHAYE PHOTOGRAPHIX is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GHAYE PHOTOGRAPHIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GHAYE PHOTOGRAPHIX, openstaande posities, locatie van GHAYE PHOTOGRAPHIX op de kaart.

GHAYE PHOTOGRAPHIX is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is GHAYE PHOTOGRAPHIX, company assigned to the tax number BE04601318359. The company GHAYE PHOTOGRAPHIX is located at the address: RUE SAINTE-WALBURGE 21; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 568,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fotografen and fotostudio's. Products created in GHAYE PHOTOGRAPHIX were not found.
The main activity of GHAYE PHOTOGRAPHIX is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GHAYE PHOTOGRAPHIX is not available. You also can look at reviews of GHAYE PHOTOGRAPHIX, open positions, location of GHAYE PHOTOGRAPHIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GHAYE PHOTOGRAPHIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GHAYE PHOTOGRAPHIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GHAYE PHOTOGRAPHIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GHAYE PHOTOGRAPHIX, employees, financial statistics.