FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU

Contactgegevens FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROUWERIJSTRAAT 33; 3070; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27599358 (+32-27599358) 27599358 (+32-27599358)

Fax (fax): +32 (50) 255-13-62 +32 (50) 255-13-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU
Products information FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU

BTW identificatienummer (tax): BE03988281250
Ondernemingsnummer: 8524261474
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 792,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Minolta, Fuji, Canon, olympus, Nicon.

Product categorie (product category): Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU
(Get full report from official database of BE for FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU
Addition kinds of activities for FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU

799100. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
24990706. Willow ware, behalve meubels | Willow ware, except furniture
36210105. Frequentie omzetters (elektrische generatoren) | Frequency converters (electric generators)
50320502. Beton- en cinderblok | Concrete and cinder block
57190300. Open haarden en houtkachels | Fireplaces and wood burning stoves
76949901. Hermetica reparatie | Hermetics repair

Werken bij FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • LASSER TIG/MIG (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een lasser voor de vestiging en Kuurne en ook een lasser voor de vestiging in Dottenijs. Dit is je takenpakket: ? Je hebt kennis van TIG en MIG lasser zowel staal inox aluminium als zincor. ? Je kan planlezen. ? Je kent de gangbare lassymbolen

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp (M/V) regio Gistel en Oudenburg (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vorselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapelle-op-den-Bos – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten in dierenarts voor "Purina" kwaliteits producten te promoteren (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Wij zijn een agentschap gespecialiseerd in Brand Activation. Voor onze klant Nestlé zijn wij op zoek naar dynamische en enthousiaste personen om de producten voor honden en katten in de kijker te zetten. Na een uitgebreide training, word je verantwoordelijk voor demonstraties en degustaties in gespecialiseerde winkels . Een eerste belangrijke periode is gepland iedere vrijdag en zaterdag vanaf september. Hou je van een commerciële uitdaging en ben je vrij vanaf september ? Vervoeg dan ons team ! Stuur uw cv naar : [email protected]

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Management Assistant zal je een belangrijke rol spelen in de dagelijkse organisatie en ondersteuning van je Partners. Je kan terechtkomen op de Consulting, Risk Advisory of Tax afdeling volgens je competenties en voorkeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten, collega’s en leveranciers. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je staat in voor het agendabeheer van de partner; - Je plant vergaderingen in; - Je organiseert team events en meetings (locatie, catering, parking,...); - Je staat in voor het boeken van vluchten, hotels, wagens en regelt de essentiële reisdocumenten; - Je bent verantwoordelijk voor een feilloze administratieve opvolging; - Je behandelt inkomende en uitgaande e-mails en correspondentie; - Je maakt documenten en presentaties op; - Je staat in voor het klasseren van documenten; - Je kijkt de lay-out en de spelling na van dossiers, bereidt het administratieve deel van proposals voor en zorgt dat deze op tijd worden ingediend.

Zoek naar antwoorden van FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU in sociale netwerken
Look for responds of FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU. Laat een reactie achter voor FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU. FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU. Leave a respond for FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU. FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU op de google maps. Adres en contacten FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU
Location of FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU on the google maps. Address and contacts of FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU: Versmarkt IFA | KRIS MICHELS | L. SOMMERIJNS | BERT COSTERMANS | M&A INTERNATIONAL INC

Other related companies as FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU: Versmarkt IFA | KRIS MICHELS | L. SOMMERIJNS | BERT COSTERMANS | M&A INTERNATIONAL INC

FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03988281250. Het bedrijf FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU bevindt zich op het adres: BROUWERIJSTRAAT 33; 3070; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 792,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fotografen and fotostudio's. Lijst met producten zijn Minolta, Fuji, Canon, olympus, Nicon..
De hoofdactiviteit van FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU, openstaande posities, locatie van FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU op de kaart.

FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU, company assigned to the tax number BE03988281250. The company FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU is located at the address: BROUWERIJSTRAAT 33; 3070; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 792,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fotografen and fotostudio's. List of products are Minolta, Fuji, Canon, olympus, Nicon..
The main activity of FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU is not available. You also can look at reviews of FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU, open positions, location of FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTOGRAFIE PAUL INDEKEU, employees, financial statistics.