CHRISTIAAN LANDUYT

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • CHRISTIAAN LANDUYT
Private companiesTransportation Services • CHRISTIAAN LANDUYT

Contactgegevens CHRISTIAAN LANDUYT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAAN LANDUYT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAAN LANDUYT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGGESTRAAT 14; 8730; BEERNEM, België

Telefoon (phone): 50781837 (+32-50781837) 50781837 (+32-50781837)

Fax (fax): +32 (53) 899-29-79 +32 (53) 899-29-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAAN LANDUYT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAAN LANDUYT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAAN LANDUYT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAAN LANDUYT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAAN LANDUYT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAAN LANDUYT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAAN LANDUYT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAAN LANDUYT
Products information CHRISTIAAN LANDUYT

BTW identificatienummer (tax): BE04424438476
Ondernemingsnummer: 2794891357
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 326,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in CHRISTIAAN LANDUYT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAAN LANDUYT
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAAN LANDUYT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAAN LANDUYT
Addition kinds of activities for CHRISTIAAN LANDUYT

13110101. Ruwe aardolieproductie | Crude petroleum production
22810401. Tapijtgaren, gesponnen | Carpet yarn, spun
30110205. Industriële banden, pneumatische | Industrial tires, pneumatic
67990101. Commodity contract pool operators | Commodity contract pool operators
70419901. Woonclub, organisatie | Residence club, organization
95320101. Communautaire planning en ontwikkelingsagentschap, overheid | Community planning and development agency, government

Werken bij CHRISTIAAN LANDUYT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAAN LANDUYT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAAN LANDUYT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAAN LANDUYT. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicking (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door middel van orderpicklijsten ga je de goederen met een elektrische sleper rond halen en stapel je deze op de juiste manier op de rolcontainers. * Klaarmaken van de bestellingen. * Leeggoed uitsorteren * Controle binnenkomende goederen * Orde en netheid magazijn

  • Medewerker medisch secretariaat centrum psychiatrie-centrum reumatologie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als medewerker medisch secretariaat wordt het volgende van jou verwacht: - Je onthaalt patiënten op een professionele, vriendelijke manier. - Je staat in voor de interne en externe telefonie van de artsen en zorgt voor een goede opvolging ervan. - Je beheert de agenda en plant afspraken voor de artsen. - Je verwerkt het typwerk. - Je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie. - Je klasseert de documenten en maakt ze scanklaar. - Je plant onderzoeken. - Je volgt de voorraad op en doet de nodige bestellingen.

  • Orderpicker | Geel | Voltijds | 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je takenpakket bestaat uit volgende taken: Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpalet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijnier.

  • Aanmaakoperator - 2 Ploegen of vaste nacht (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als aanmaakoperator heb je de volgende verantwoordelijkheden: Controleren van de afgewogen ingrediënten op nummer, gewichten datum Instellen van de aanmaakinstallaties Controleren van parameters (zoals temperatuur en doseersnelheid) van deaanmaakinstallaties Registreren van de uitgevoerde werkzaamheden en controleresultaten Stalen nemen en laten controleren door het labo Doorsturen of overpompen van de afgewerkte producten  Reinigen van leidingen, koppelingen, filters en gehele werkomgeving Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een nieuw talent, een aanmaakoperator in een 2-ploegenstelsel of in vaste nachtdienst 

  • Gepassioneeerde machine-operator (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterk groeiend en bloeiend bedrijf actief in cosmetica en huishoudproducten, zijn wij op zoek naar enkele nieuwe, enthousiaste collega's om hun team te versterken! Je staat in voor de bediening van één of meerdere installaties (opstarten, stilleggen, afstellen, parameters bijstellen). Je staat ook in voor het eerstelijnsonderhoud en controleert de productiekwaliteit. Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving. We bieden je een vaste job in een groeiend bedrijf met een interessante verloning. Je maakt deel uit van een tof team in een bedrijf met een aangename werksfeer!

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Baliemedewerker Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • Creator (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: POTCHELLI - SEMPRE

    Type: Vaste Job

    Project, concept en product designer.

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

  • Reclame bedeler in Viersel (VIERSEL)

    Regio: VIERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAAN LANDUYT in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAAN LANDUYT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAAN LANDUYT. Laat een reactie achter voor CHRISTIAAN LANDUYT. CHRISTIAAN LANDUYT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAAN LANDUYT. Leave a respond for CHRISTIAAN LANDUYT. CHRISTIAAN LANDUYT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAAN LANDUYT op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAAN LANDUYT
Location of CHRISTIAAN LANDUYT on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAAN LANDUYT

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAAN LANDUYT CHRISTIAAN LANDUYT: American Football Club Oostende | At Timco's | WILLEMS-DIELS NV | HONDA-SERVICE MINNAERT | Martin Gaus' Eerste Belgische Huisdierencrematorium

Other related companies as CHRISTIAAN LANDUYT: American Football Club Oostende | At Timco's | WILLEMS-DIELS NV | HONDA-SERVICE MINNAERT | Martin Gaus' Eerste Belgische Huisdierencrematorium

CHRISTIAAN LANDUYT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAAN LANDUYT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04424438476. Het bedrijf CHRISTIAAN LANDUYT bevindt zich op het adres: BRUGGESTRAAT 14; 8730; BEERNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 326,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in CHRISTIAAN LANDUYT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAAN LANDUYT is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAAN LANDUYT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAAN LANDUYT, openstaande posities, locatie van CHRISTIAAN LANDUYT op de kaart.

CHRISTIAAN LANDUYT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAAN LANDUYT, company assigned to the tax number BE04424438476. The company CHRISTIAAN LANDUYT is located at the address: BRUGGESTRAAT 14; 8730; BEERNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 326,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fotografen and fotostudio's. Products created in CHRISTIAAN LANDUYT were not found.
The main activity of CHRISTIAAN LANDUYT is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAAN LANDUYT is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAAN LANDUYT, open positions, location of CHRISTIAAN LANDUYT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAAN LANDUYT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAAN LANDUYT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAAN LANDUYT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAAN LANDUYT, employees, financial statistics.