WILLEMS-DIELS NV

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • WILLEMS-DIELS NV

Contactgegevens WILLEMS-DIELS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLEMS-DIELS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLEMS-DIELS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vaartstraat 150; 2490; Balen, België

Telefoon (phone): 014 81 39 09 (+32-014 81 39 09) 014 81 39 09 (+32-014 81 39 09)

Fax (fax): 014 81 48 41 (+32-014 81 48 41) 014 81 48 41 (+32-014 81 48 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLEMS-DIELS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLEMS-DIELS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLEMS-DIELS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLEMS-DIELS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLEMS-DIELS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLEMS-DIELS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLEMS-DIELS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLEMS-DIELS NV
Products information WILLEMS-DIELS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08868957519
Ondernemingsnummer: 2956939697
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 304,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLEMS-DIELS NV
(Get full report from official database of BE for WILLEMS-DIELS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLEMS-DIELS NV
Addition kinds of activities for WILLEMS-DIELS NV

22110109. Vellen en lakens, katoen | Sheets and sheetings, cotton
27410102. Kunst kopie: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Art copy: publishing only, not printed on site
28910205. Epoxy lijmen | Epoxy adhesives
33659901. Masten, gegoten aluminium | Masts, cast aluminum
34230202. Soldeerbouten of coppers | Soldering irons or coppers
36489901. Arc verlichting armaturen | Arc lighting fixtures

Werken bij WILLEMS-DIELS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLEMS-DIELS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLEMS-DIELS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLEMS-DIELS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

  • Assemblagemedewerker op verplaatsing (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assemblagemedewerker voor onze klant ga je mee op verplaatsing voor het monteren en installeren van stoelen in theaters, bioscoopzalen, voetbalstadions, ...

  • VLOERDER: ERVARING OF SCHOOLVERLATER MET KENNIS (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling vloerwerken bij een gekende klant van Forum zoeken wij ervaren vloerders ter versterking van hun ervaren team! Takenpakket: - plaatsen van epoxy- en kunstharsvloeren en tegelvloeren vanaf de voorbereiding tot de afwerking. Je zal op verplaatsing werken regio Vlaanderen.

  • Customer Service (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES OLEN (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Binnen onze dienstencheque-onderneming Piekfijn Hageland zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Munte (MUNTE)

    Regio: MUNTE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Keerbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp. Word jij vrolijk van een proper huis en wil jij andere personen dit gevoel ook bezorgen? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze job.

  • LESGEVER OMNISPORT (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport aan het lager onderwijs op 29 en/of 31 oktober 2018 (08:30-12:00) in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan volwassenen. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Freelance dierenoppassers & dogwalkers gezocht in heel Vlaanderen (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant het huis 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt het huis een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Lijkt dit iets voor jou? Bezoek onze website voor meer informatie en laat van je horen!

  • KOKS (Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, en heb je veel zin om er mee tegen aan te gaan? Leer jij graag veel mensen kennen en hou je van koken? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Voor Kortrijk zijn wij opzoek naar koks om mee te werken op toffe projecten !

  • Kelner (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Ingredi Hotel-Brasserie

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerd, flexibel en dynamisch iemand die voor de bediening zal instaan. Je takenpakket bestaat uit : algemene barwerkzaamheden bedienen afruimen gasten in- en uitchecken aan hotelreceptie uitleg geven aan de gasten ...

Zoek naar antwoorden van WILLEMS-DIELS NV in sociale netwerken
Look for responds of WILLEMS-DIELS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLEMS-DIELS NV. Laat een reactie achter voor WILLEMS-DIELS NV. WILLEMS-DIELS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLEMS-DIELS NV. Leave a respond for WILLEMS-DIELS NV. WILLEMS-DIELS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLEMS-DIELS NV op de google maps. Adres en contacten WILLEMS-DIELS NV
Location of WILLEMS-DIELS NV on the google maps. Address and contacts of WILLEMS-DIELS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLEMS-DIELS NV WILLEMS-DIELS NV: A. LAMMENS GUY ET FILS | Stassen J-F | Boswachtershuisje | DENTAL LABO VANDERBEKEN | GROENTENHAL SPIESSENS

Other related companies as WILLEMS-DIELS NV: A. LAMMENS GUY ET FILS | Stassen J-F | Boswachtershuisje | DENTAL LABO VANDERBEKEN | GROENTENHAL SPIESSENS

WILLEMS-DIELS NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLEMS-DIELS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08868957519. Het bedrijf WILLEMS-DIELS NV bevindt zich op het adres: Vaartstraat 150; 2490; Balen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 304,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van WILLEMS-DIELS NV is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLEMS-DIELS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLEMS-DIELS NV, openstaande posities, locatie van WILLEMS-DIELS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WILLEMS-DIELS NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLEMS-DIELS NV, company assigned to the tax number BE08868957519. The company WILLEMS-DIELS NV is located at the address: Vaartstraat 150; 2490; Balen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 304,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Mfg. & Whol..
The main activity of WILLEMS-DIELS NV is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLEMS-DIELS NV is not available. You also can look at reviews of WILLEMS-DIELS NV, open positions, location of WILLEMS-DIELS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLEMS-DIELS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLEMS-DIELS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLEMS-DIELS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLEMS-DIELS NV, employees, financial statistics.