MAISON ANTIQUAIRE DU VIN

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • MAISON ANTIQUAIRE DU VIN
Private companiesMotion Pictures • MAISON ANTIQUAIRE DU VIN

Contactgegevens MAISON ANTIQUAIRE DU VIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON ANTIQUAIRE DU VIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON ANTIQUAIRE DU VIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BOLLANDISTES 9; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27339594 (+32-27339594) 27339594 (+32-27339594)

Fax (fax): +32 (81) 438-28-66 +32 (81) 438-28-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON ANTIQUAIRE DU VIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON ANTIQUAIRE DU VIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON ANTIQUAIRE DU VIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON ANTIQUAIRE DU VIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON ANTIQUAIRE DU VIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON ANTIQUAIRE DU VIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON ANTIQUAIRE DU VIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON ANTIQUAIRE DU VIN
Products information MAISON ANTIQUAIRE DU VIN

BTW identificatienummer (tax): BE06071838378
Ondernemingsnummer: 6760406494
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits: Vins, Spiritueux.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON ANTIQUAIRE DU VIN
(Get full report from official database of BE for MAISON ANTIQUAIRE DU VIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON ANTIQUAIRE DU VIN
Addition kinds of activities for MAISON ANTIQUAIRE DU VIN

358599. Koel- en verwarmingsapparatuur, niet inbegrepen | Refrigeration and heating equipment, nec
473100. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
33419903. Messing smelten en raffineren (secundair) | Brass smelting and refining (secondary)
36410201. Elektrotherapeutische lampeenheden | Electrotherapeutic lamp units
76991503. Reparatie van fotografische apparatuur | Photographic equipment repair

Werken bij MAISON ANTIQUAIRE DU VIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON ANTIQUAIRE DU VIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON ANTIQUAIRE DU VIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON ANTIQUAIRE DU VIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je job bestaat uit vloeren, cementeren, fiaencen, chappen. Je werkt hoofdzakelijk bij particulieren, communiceert met de klanten en werkt zelfstandig.

  • CALLAGENTS - CARGLASS® - HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® in Hasselt zoeken we een contact center agents. Als "Contact Center Agent" beantwoord je contacten van klanten, gaande van particulieren, verzekerden tot leaseklanten. Je luistert naar de situatie van de klant en via gerichte vragen zoek je samen met de klant naar de meest geschikte oplossing. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

  • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Student McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken studenten die kunnen werken op weekdagen tussen 11u en 14u. Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • Calculator - Kennis Zonnepanelen (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevende onderneming actief in hernieuwbare energieoplossingen, rekruteren we momenteel een gedreven technische bediende de opvolging van projecten met zonnepanelen. Jouw takenpakket: - Je analyseert de vraag van de klant (eventueel hun plannen). Aan de hand daarvan maakt je een correcte offerte op. - Je rekent offertes uit en staat in voor de uitwerking en opvolging daarvan. - Je vraagt tijdig offertes aan bij diverse leveranciers en selecteert de juiste materialen, de plaats en de installatietijden. - Je behaalt de vooropgestelde doelstellingen (deadline, budget, techniciteit). - Je kan gemaakte calculaties toelichten en motiveren. - Indien er een kleine herstelling moet gebeuren bij klanten, ben je bereid om deze te gaan oplossen.

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Maaseik- Bree (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Zaalmedewerker (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van MAISON ANTIQUAIRE DU VIN in sociale netwerken
Look for responds of MAISON ANTIQUAIRE DU VIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON ANTIQUAIRE DU VIN. Laat een reactie achter voor MAISON ANTIQUAIRE DU VIN. MAISON ANTIQUAIRE DU VIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON ANTIQUAIRE DU VIN. Leave a respond for MAISON ANTIQUAIRE DU VIN. MAISON ANTIQUAIRE DU VIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON ANTIQUAIRE DU VIN op de google maps. Adres en contacten MAISON ANTIQUAIRE DU VIN
Location of MAISON ANTIQUAIRE DU VIN on the google maps. Address and contacts of MAISON ANTIQUAIRE DU VIN

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON ANTIQUAIRE DU VIN MAISON ANTIQUAIRE DU VIN: Begeleid Wonen Pajottenland VZW | ELISABETH VAN MUYLDER | Horeca Equipement SC | D. VANDEBEEK | Weytens C

Other related companies as MAISON ANTIQUAIRE DU VIN: Begeleid Wonen Pajottenland VZW | ELISABETH VAN MUYLDER | Horeca Equipement SC | D. VANDEBEEK | Weytens C

MAISON ANTIQUAIRE DU VIN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON ANTIQUAIRE DU VIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06071838378. Het bedrijf MAISON ANTIQUAIRE DU VIN bevindt zich op het adres: RUE DES BOLLANDISTES 9; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Vins, Spiritueux..
De hoofdactiviteit van MAISON ANTIQUAIRE DU VIN is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON ANTIQUAIRE DU VIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON ANTIQUAIRE DU VIN, openstaande posities, locatie van MAISON ANTIQUAIRE DU VIN op de kaart.

MAISON ANTIQUAIRE DU VIN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON ANTIQUAIRE DU VIN, company assigned to the tax number BE06071838378. The company MAISON ANTIQUAIRE DU VIN is located at the address: RUE DES BOLLANDISTES 9; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boissons. List of products are Produits: Vins, Spiritueux..
The main activity of MAISON ANTIQUAIRE DU VIN is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON ANTIQUAIRE DU VIN is not available. You also can look at reviews of MAISON ANTIQUAIRE DU VIN, open positions, location of MAISON ANTIQUAIRE DU VIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON ANTIQUAIRE DU VIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON ANTIQUAIRE DU VIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON ANTIQUAIRE DU VIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON ANTIQUAIRE DU VIN, employees, financial statistics.