MAGNUS KWALITEITSWIJNEN

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • MAGNUS KWALITEITSWIJNEN
Private companiesMembership Organizations • MAGNUS KWALITEITSWIJNEN

Contactgegevens MAGNUS KWALITEITSWIJNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAGNUS KWALITEITSWIJNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAGNUS KWALITEITSWIJNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BISSCHOPPENHOFLAAN 575; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33265533 (+32-33265533) 33265533 (+32-33265533)

Fax (fax): +32 (69) 602-80-35 +32 (69) 602-80-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAGNUS KWALITEITSWIJNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAGNUS KWALITEITSWIJNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAGNUS KWALITEITSWIJNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAGNUS KWALITEITSWIJNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAGNUS KWALITEITSWIJNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAGNUS KWALITEITSWIJNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAGNUS KWALITEITSWIJNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAGNUS KWALITEITSWIJNEN
Products information MAGNUS KWALITEITSWIJNEN

BTW identificatienummer (tax): BE03131347656
Ondernemingsnummer: 1848968505
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Vins, Spiritueux.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAGNUS KWALITEITSWIJNEN
(Get full report from official database of BE for MAGNUS KWALITEITSWIJNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAGNUS KWALITEITSWIJNEN
Addition kinds of activities for MAGNUS KWALITEITSWIJNEN

737401. Computerverwerking | Computer processing services
34710107. Plating van metalen of gevormde producten | Plating of metals or formed products
35560503. Pluimvee verwerkende machines | Poultry processing machinery
35790105. Letter vouw-, vul- en afdichtingsmachines | Letter folding, stuffing, and sealing machines
50130101. Dynamo's | Alternators
50640000. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
50850300. Kleppen, zuigers en toebehoren | Valves, pistons, and fittings
59470101. Kunstwerk en gravures | Artcraft and carvings
72990601. Geboortecertificaat faciliteiten | Birth certificate facilities

Werken bij MAGNUS KWALITEITSWIJNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAGNUS KWALITEITSWIJNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAGNUS KWALITEITSWIJNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAGNUS KWALITEITSWIJNEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers/magazijnmedewerkers DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in doe-het-zelfmateriaal in duffel zijn wij op zoek naar ervaren orderpickers. Je staat in voor algemene orderpicking en magazijnbeheer

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP REGIO AFFLIGEM (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Ben je student, woonachtig regio Nazareth/ Eke en wil je een centje bijverdienen tijdens het weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om te werken als jobstudent in een toffe supermarkt? Heb je een vaste vrije dag tijdens de weekend om ons te komen helpen aan de kassa en om goederen aan te vullen? En / of Ben je wekelijks vrij op maandag om te helpen bij de traiteurafdeling ? Solliciteer dan nu en kom terecht in een energiek team waar teamspirit hoog in het vaandel gedragen wordt.

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

  • Meubelmonteur/chauffeur m/v (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Buggenhout zijn wij op zoek naar een meubelmonteur/chauffeur om op te starten in januari 2019: als meubelmonteur/chauffeur dien je samen met een collega meubelen te leveren en te monteren bij onze klanten thuis.

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • logistiek medewerkers (regio Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar laden/lossers. Je zal o.a. instaan voor: -laden en lossen van vrachtwagens -controleren van goederen -beheer van de stock -bestellingen klaarzetten -algemeen magazijnwerk..

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

Zoek naar antwoorden van MAGNUS KWALITEITSWIJNEN in sociale netwerken
Look for responds of MAGNUS KWALITEITSWIJNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAGNUS KWALITEITSWIJNEN. Laat een reactie achter voor MAGNUS KWALITEITSWIJNEN. MAGNUS KWALITEITSWIJNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAGNUS KWALITEITSWIJNEN. Leave a respond for MAGNUS KWALITEITSWIJNEN. MAGNUS KWALITEITSWIJNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAGNUS KWALITEITSWIJNEN op de google maps. Adres en contacten MAGNUS KWALITEITSWIJNEN
Location of MAGNUS KWALITEITSWIJNEN on the google maps. Address and contacts of MAGNUS KWALITEITSWIJNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MAGNUS KWALITEITSWIJNEN MAGNUS KWALITEITSWIJNEN: FLD D-TRANS NV | DANEELS ERIK | FORTIS | GEBROEDERS VANDERHEYDEN | MAISON WECKX

Other related companies as MAGNUS KWALITEITSWIJNEN: FLD D-TRANS NV | DANEELS ERIK | FORTIS | GEBROEDERS VANDERHEYDEN | MAISON WECKX

MAGNUS KWALITEITSWIJNEN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAGNUS KWALITEITSWIJNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03131347656. Het bedrijf MAGNUS KWALITEITSWIJNEN bevindt zich op het adres: BISSCHOPPENHOFLAAN 575; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 597,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Vins, Spiritueux..
De hoofdactiviteit van MAGNUS KWALITEITSWIJNEN is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAGNUS KWALITEITSWIJNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAGNUS KWALITEITSWIJNEN, openstaande posities, locatie van MAGNUS KWALITEITSWIJNEN op de kaart.

MAGNUS KWALITEITSWIJNEN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAGNUS KWALITEITSWIJNEN, company assigned to the tax number BE03131347656. The company MAGNUS KWALITEITSWIJNEN is located at the address: BISSCHOPPENHOFLAAN 575; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 597,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boissons. List of products are Produits: Vins, Spiritueux..
The main activity of MAGNUS KWALITEITSWIJNEN is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAGNUS KWALITEITSWIJNEN is not available. You also can look at reviews of MAGNUS KWALITEITSWIJNEN, open positions, location of MAGNUS KWALITEITSWIJNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAGNUS KWALITEITSWIJNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAGNUS KWALITEITSWIJNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAGNUS KWALITEITSWIJNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAGNUS KWALITEITSWIJNEN, employees, financial statistics.