BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH
Private companiesNondepository Credit Institutions • BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH

Contactgegevens BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE MATERNE 130-132; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81300849 (+32-81300849) 81300849 (+32-81300849)

Fax (fax): +32 (50) 966-51-40 +32 (50) 966-51-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH
Products information BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH

BTW identificatienummer (tax): BE05583496093
Ondernemingsnummer: 8765960693
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 502,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Foto-uitrusting; Telecommunicatieapparaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH
(Get full report from official database of BE for BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH
Addition kinds of activities for BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH

01190103. Linzenboerderij | Lentil farm
20220100. Kaasverspreidingen, dips, pasta's en andere kaasproducten | Cheese spreads, dips, pastes, and other cheese products
22210100. Beddengoed, kunstmatige of zijde stof | Bedding, manmade or silk fabric
23230201. Ascots, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Ascots, men's and boys': made from purchased materials
28730103. Watervrije ammoniak | Anhydrous ammonia
34710206. Afwerking, metalen of gevormde producten | Finishing, metals or formed products
52510103. Gereedschap, hand | Tools, hand
72310202. Cosmetologie school | Cosmetology school

Werken bij BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH. Looking for open vacancies in other companies

  • Operatoren/productiemedewerkers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Je bedient de machines of staat in voor het aanbrengen en afvoeren van de goederen. U bent mede verantwoordelijk voor de uitvoering van arbeid en lost kleine storingen op

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kiewit (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • Commercieel projectleider (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    In aanvangsfase zal je samenwerken met de bestaande werfleiders en technisch commerciële mensen. Wanneer je na de inwerkperiode klaar bent om zelfstandig te werken, is het de bedoeling dat je eigen projecten/klanten gaat beheren/zoeken. In deze functie ben je veel op de baan en is het de bedoeling dat je de werkdag zo optimaal mogelijk organiseert. Taken die in de gemiddelde werkdag voorkomen zijn: Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van het eigen klantennetwerk Offertes opmaken Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken Nacalculatie van uitgevoerde werven Communiceren met de planning en andere betrokken partijen Als projectleider is het ook de bedoeling dat je bij zoveel mogelijk opstartende werven aanwezig bent. Dit betekent dat je niet vies mag zijn van vroeg opstaan. Je moet mensen kunnen ondersteunen/motiveren om de werkzaamheden zo accuraat, correct en veilig mogelijk uit te voeren. Goede sociale vaardigheden zijn een must. Je moet op verschillende niveau's kunnen praten met mensen. Veiligheid krijgt de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Je bent als commerciële ook afhankelijk van diverse diensten/mensen waarmee je moet samenwerken. Kunnen onderhandelen, assertief zijn en relativeren zijn 3 eigenschappen die je moet bezitten om vlot te kunnen functioneren in ons bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Keukenadviseur (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: STEVENS MEUBEL

    Type: Vaste Job

    Advies, verkoop en opmetingen ter plaatse bij de klant. Opvolging van de dossiers.

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • Chauffeur CE maritieme container transport (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TRANSMYL

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor Transport? Kruip dan bij ons achter de stuur! Je rijdt dan met allerbeste vrachtwagens naar de klanten. Als Chauffeur heb je meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen, je bent verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten, het laden of lossen van de container op een vriendelijk en veillig manier. Naast deze verantwoordelijkheden zorg je samen met jouw collega's dat alles vlot loopt. Op alle momenten respecteer je de verkeersregels en je bent stipt. Je hebt minimum 2 jaar ervaring en je hebt minstens lager onderwijs gevolgd. Je beschikt over een rijbewijs CE met code 95. Als vrachtwagen chauffeur werk je voornamelijk in de Benelux en in het noorden van Frankrijk. Tijdens je eerste weken kan je rekenen op de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een tal van loopbaanmogelijkheden.

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • Passie om als flexijobber te werken in een kapsalon! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goeddraaiend kapsalon met fijne klanten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vlotte flexijobber die het salon 2 dagen wil komen versterken! Wij zijn op zoek naar iemand die reeds ervaring heeft in de sector en die graag, naast zijn of haar hoofdjob, een 2-tal dagen wil komen meewerken, nl. vrijdag en zaterdag! Ben jij iemand die graag onder de mensen is en die ervaring heeft, aarzel niet om ons te contacteren!

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH in sociale netwerken
Look for responds of BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH. Laat een reactie achter voor BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH. BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH. Leave a respond for BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH. BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH op de google maps. Adres en contacten BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH
Location of BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH on the google maps. Address and contacts of BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH

Andere gerelateerde bedrijven als come BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH: FLMAES - TRANSPORT NV | BAKKERIJ DE KORT NV | Gastro Kado NV | VERBA | MUS?E PERSONNAGES DE CIRE

Other related companies as BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH: FLMAES - TRANSPORT NV | BAKKERIJ DE KORT NV | Gastro Kado NV | VERBA | MUS?E PERSONNAGES DE CIRE

BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05583496093. Het bedrijf BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH bevindt zich op het adres: AVENUE MATERNE 130-132; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 502,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Foto-uitrusting; Telecommunicatieapparaten. Producten gemaakt in BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH, openstaande posities, locatie van BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH op de kaart.

BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH, company assigned to the tax number BE05583496093. The company BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH is located at the address: AVENUE MATERNE 130-132; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 502,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Foto-uitrusting; Telecommunicatieapparaten. Products created in BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH were not found.
The main activity of BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH is not available. You also can look at reviews of BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH, open positions, location of BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO ACTION SH, employees, financial statistics.