DROESBEKE ACTION SHOP

Contactgegevens DROESBEKE ACTION SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DROESBEKE ACTION SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

DROESBEKE ACTION SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KREKELENDRIES 2-4; 1785; MERCHTEM, België

Telefoon (phone): 52372263 (+32-52372263) 52372263 (+32-52372263)

Fax (fax): +32 (61) 919-42-39 +32 (61) 919-42-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DROESBEKE ACTION SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DROESBEKE ACTION SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DROESBEKE ACTION SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DROESBEKE ACTION SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DROESBEKE ACTION SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DROESBEKE ACTION SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DROESBEKE ACTION SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DROESBEKE ACTION SHOP
Products information DROESBEKE ACTION SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE05641723632
Ondernemingsnummer: 7615692138
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 866,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in DROESBEKE ACTION SHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Foto-uitrusting; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Telecommunicatieapparaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DROESBEKE ACTION SHOP
(Get full report from official database of BE for DROESBEKE ACTION SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor DROESBEKE ACTION SHOP
Addition kinds of activities for DROESBEKE ACTION SHOP

2824. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
282100. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
899999. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec
20150601. Pluimvee, verwerkt, NSK | Poultry, processed, nsk
26560104. Rietjes, drinken: gemaakt van gekocht materiaal | Straws, drinking: made from purchased material
31310104. Veters, schoenen en laars: leer | Laces, shoe and boot: leather
36340305. Ventilators, elektrisch: vloer | Fans, electric: floor
38269904. Colorimeters (optische instrumenten) | Colorimeters (optical instruments)
38430112. Boren, tandheelkunde | Drills, dental

Werken bij DROESBEKE ACTION SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DROESBEKE ACTION SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DROESBEKE ACTION SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DROESBEKE ACTION SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een Laborant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: - Je voert op vastgestelde tijden de procescontroles uit vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je registreert deze vastgestelde waardes in de procescontrolebladen; - Je staat in voor de verwerking van deze gegevens middels SPC; - Je corrigeert de baden volgens de wijze vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je staat in voor het voorraadbeheer van beschikbare chemicaliën op de vloer; - Je geeft elke technische onregelmatigheid door aan Hoofd Labo LNO of aan dienst onderhoud; - Je staat in voor de reinheid van de installatie tijdens productie.

  • Chauffeur C + ADR tank: mazout (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur sta je in voor de verdeling van mazout bij particulieren en bedrijven. Je hebt een leuke afwisseling tussen rijden met de vrachtwagen en klantencontact. Zo kom je dagelijks met meer dan 20 van onze klanten in contact. Dankzij je regio-gebonden ritten en de verschillende leveringen die je dagelijks uitvoert, heb je geen last van files en zit je niet voortdurend in je vrachtwagen. Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag. De nodige flexibiliteit naar een beurtrol op zaterdag of langere werkdagen vormen voor jou geen struikelblok. Je verzorgt de nodige administratie op een correcte manier zoals het vervolledigen van de rittenbladen, werken met de boordcomputer en het afhandelen van de betalingen.

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Senior GL Accountant - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Senior GL Accountant (m/v) voor een bedrijf in Vilvoorde. Het bedrijf is gevestigd in Vilvoorde. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Senior GL Accountant zijn: Je bereidt de BTW- en Intrastataangiftes voor; Je bereidt de vennootschapsbelasting voor; Je verzorgt de maandafsluiting: Je voert diverse boekingen uit; Je verzorgt de maandelijkse balansreconciliaties; Je biedt ondersteuning voor jouw andere collega's indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • ERVAREN ELEKTRICIEN DOMOTICA --> REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRICIEN bij onze klant zullen jou taken bestaan uit : · Je staat in voor het aanleggen van de elektrische installatie in grote woningen en villas. · Installatie van kabelgoten. · Kappen en slijpen van inbouwdozen, sleuven voor bekabelingen. · Trekken en aansluiten van bekabelingen. · Plaatsen en aansluiten van verlichting, stopcontacten, enz. · Plaatsen en aansluiten van zekeringskasten. · Het installeren van onderdelen van domotica-systemen (lichtsturing, luidsprekers, enz) · Interventies aan elektrische installaties. · Je bent van begin tot einde betrokken tijden het project.

  • Service Technieker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in betaaloplossingen, zijn we op zoek naar een Field Service Engineer (m/v) voor de regio Leuven/Brussel: Je staat in voor de installatie en het onderhoud van elektronische betaaloplossingen bij de klanten Je doet interventies voor acute storingen Je adviseert de klant over het gebruik van de toepassingen en over het voorkomen van storingen  Je treedt op als ambassadeur: je ziet opportuniteiten en je informeert de klanten over welke toepassingen nog meer comfort kunnen bieden

  • Back Office Medewerker (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Back Office Medewerker in Brussel ben je het eerste aanspreekpunt voor de dealers en eindgebruikers in de BeLux. Het is een echte allround functie op het gebied van klantenservice met een commercieel randje: Jij bent naast de administratieve orderverwerking verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen omtrent onze producten de orderstatus het maken van offertes het signaleren van klantbehoeften en het informeren en adviseren van klanten. Service staat hoog in het vaandel. De Customer Service plant de routes voor de monteurs en informeert de klanten over de gemaakte afspraken. Daarnaast is het in deze functie ook erg belangrijk verkoopkansen te bemerken en te benutten. Hiermee assisteert de Customer Service de Sales Afdeling in de BeLux.

  • Monteur (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert mechanische onderdelen en machines ter voorbereiding van de testfase; Dit kan zowel in ons eigen atelier als op locatie bij klant. Naargelang je eigen kennis en voorkeur kan de jobinhoud uitgebreid worden met tekenwerk, programmeren, offertes opmaken,… Dit allen in kader van de sterke groei van het bedrijf!

  • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Student voor receptie te Wommelgem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Het betreft een bedrijf actief in de bouwsector, gesitueerd te Wommelgem. In deze functie zal je instaan voor de bemanning van de receptie. Je concrete taken en verantwoordelijkheden zijn de volgende: Onthaal van klanten Klanten verder helpen met vragen Verzorgen van communicatie tussen collega's en klanten Telefonie en mail beheren Allround administratieve ondersteuning Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • PLAATBEWERKER-OPERATOR ROL/PLOOIMACHINE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: TYPHOON

    Type: Vaste Job

    Na een inloopperiode kan je verschillende machines correct instellen en bedienen. Je werkt CNC gestuurd. Je bewerkt vlakke metaalplaat en gerolde onderdelen. Je werkt dagelijks nieuwe en diverse stukken af waarbij je oog hebt voor kwaliteit en projectvoorschriften volgt.

Zoek naar antwoorden van DROESBEKE ACTION SHOP in sociale netwerken
Look for responds of DROESBEKE ACTION SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor DROESBEKE ACTION SHOP. Laat een reactie achter voor DROESBEKE ACTION SHOP. DROESBEKE ACTION SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DROESBEKE ACTION SHOP. Leave a respond for DROESBEKE ACTION SHOP. DROESBEKE ACTION SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DROESBEKE ACTION SHOP op de google maps. Adres en contacten DROESBEKE ACTION SHOP
Location of DROESBEKE ACTION SHOP on the google maps. Address and contacts of DROESBEKE ACTION SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come DROESBEKE ACTION SHOP DROESBEKE ACTION SHOP: CHEM-DRY MISTRAL | R. BONGARTZ | VCLB-CENTRUM | Kormetal SA | MICHEL DE SMET

Other related companies as DROESBEKE ACTION SHOP: CHEM-DRY MISTRAL | R. BONGARTZ | VCLB-CENTRUM | Kormetal SA | MICHEL DE SMET

DROESBEKE ACTION SHOP is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DROESBEKE ACTION SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05641723632. Het bedrijf DROESBEKE ACTION SHOP bevindt zich op het adres: KREKELENDRIES 2-4; 1785; MERCHTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 866,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Foto-uitrusting; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Telecommunicatieapparaten. Producten gemaakt in DROESBEKE ACTION SHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DROESBEKE ACTION SHOP is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DROESBEKE ACTION SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DROESBEKE ACTION SHOP, openstaande posities, locatie van DROESBEKE ACTION SHOP op de kaart.

DROESBEKE ACTION SHOP is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DROESBEKE ACTION SHOP, company assigned to the tax number BE05641723632. The company DROESBEKE ACTION SHOP is located at the address: KREKELENDRIES 2-4; 1785; MERCHTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 866,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Foto-uitrusting; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Telecommunicatieapparaten. Products created in DROESBEKE ACTION SHOP were not found.
The main activity of DROESBEKE ACTION SHOP is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DROESBEKE ACTION SHOP is not available. You also can look at reviews of DROESBEKE ACTION SHOP, open positions, location of DROESBEKE ACTION SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DROESBEKE ACTION SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DROESBEKE ACTION SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DROESBEKE ACTION SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DROESBEKE ACTION SHOP, employees, financial statistics.