STUDIO CONTRE-JOURS

Contactgegevens STUDIO CONTRE-JOURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO CONTRE-JOURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO CONTRE-JOURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TH?O-TOUSSAINT 8; 5030; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 81615122 (+32-81615122) 81615122 (+32-81615122)

Fax (fax): +32 (65) 310-18-79 +32 (65) 310-18-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO CONTRE-JOURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO CONTRE-JOURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO CONTRE-JOURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO CONTRE-JOURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO CONTRE-JOURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO CONTRE-JOURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO CONTRE-JOURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO CONTRE-JOURS
Products information STUDIO CONTRE-JOURS

BTW identificatienummer (tax): BE05949340820
Ondernemingsnummer: 4935028076
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 730,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in STUDIO CONTRE-JOURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO CONTRE-JOURS
(Get full report from official database of BE for STUDIO CONTRE-JOURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO CONTRE-JOURS
Addition kinds of activities for STUDIO CONTRE-JOURS

201504. Kleinspelletjes slachten en verwerken | Small game slaughtering and processing
283605. Toxines, virussen en soortgelijke stoffen, waaronder gif | Toxins, viruses, and similar substances, including venom
944100. Administratie van sociale en mannelijke programma's | Administration of social and manpower programs
08510000. Bosbouwdiensten | Forestry services
24991604. Steigers, hout | Scaffolds, wood
39150206. Pearl boren, zagen of peelen | Pearl drilling, sawing or peeling
51490300. Geurstoffen, sauzen en uittreksels | Seasonings, sauces, and extracts
51590302. Pruimen, rauw | Furs, raw
83310102. Manpower training | Manpower training
87330000. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations

Werken bij STUDIO CONTRE-JOURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO CONTRE-JOURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO CONTRE-JOURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO CONTRE-JOURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • Polyvalent winkelbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als polyvalent winkelmedewerker bestaan jouw taken uit: - het verwerken van de leveringen in het magazijn - aanvullen van de rekken - bediening van klanten aan de kassa - afbakken van broodjes en koeken op de bakkerij afdeling - waken over de orde en de netheid in de winkel

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Ervaren schilder (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een schilder in hart en nieren? Afwerken van ruimtes is een ware passie? Handige harry is jouw bijnaam? Samen met onze klant uit Wetteren zijn we op zoek naar een ervaren schilder. Je zal worden ingezet op industriële projecten in de ruime regio. Het betreft vooral afwerkingen van kleinere ruimtes.

  • TIG lasser-samensteller (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het vervaardigen van zeer uiteenlopende constructies zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser.Het samenbouwen van driedimensionale constructies, zowel groot als klein, behoren tot uw taak.

  • Storingstechnieker VASTE NACHT GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een storingstechnieker voor de VASTE NACHT. Voor onze klant gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden aan installaties gaan wij op zoek naar een storingstechnieker -U zal instaan voor het verhelpen van storingen volgens de opgelegde werkinstructies -U voert de geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig -U draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch aspect van de installaties -U zorgt voor de installatie en instellingen van nieuwe onderdelen -U zorgt voor de continuïteit in de werking van de installaties -U hebt een goede kennis van zowel elektriciteit als mechanica

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

  • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AS4

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

  • Consultant / Trainer Boekhoudsoftware (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    AGO Select zoekt samen met SDP Belgium een pragmatische Consultant / Trainer Boekhoudsoftware met een passie voor IT. Als end-to-end ICT partner biedt SDP hun klanten diensten en producten aan zoals netwerkoplossingen, hardware installaties, web-activiteiten en ICT consultancy. De core-business van SDP betreft sinds 1985 echter de ontwikkeling van krachtige, kwalitatief hoogstaande en geïntegreerde softwareoplossingen voor verschillende sectoren zoals retail, logistiek, HR en notariaten. Binnen deze niche-markten kan SDP, en dienst 150 medewerkers in zes landen, zich trotse marktleider noemen. Met een sterke interne R&D afdeling en een opmerkelijke dienstverlening slaagt SDP er in hun platformonafhankelijke pakketten op maat van de klant te ontwikkelen. De wensen en noden van de verschillende klanten worden mede door de Consultant / Trainer Boekhoudsoftware omgevormd tot realiteit. SDP zorgt er voor dat je bij aanvang het softwarepakket aangeleerd krijgt. Doorheen deze opleiding leer je de werking van het pakket kennen en ga je samen met een mentor jouw klantgerichte persoonlijkheid gaan versterken door softwareimplementaties bij nieuwe klanten bij te wonen. Begeleiding, tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal! Na de opleidingsperiode ga je stapsgewijs, met toenemende zelfstandigheid, deze implementaties bij nieuwe klanten op jou nemen. Dit proces begint met een grondige intake waar je een implementatieplan opstelt en vervolgens met jouw aangeleerde kennis van het pakket de juiste parametrages instelt naargelang de wens van de klant. Eens geïmplementeerd sta jij als open en vlotte communicator in voor het opleiden en trainen van de key-users en gebruikers zodat deze vlekkeloos gebruik kunnen maken van het op maat ontwikkelde softwarepakket. De intake, implementatie en training gebeurd on-site! Als consultant ben je m.a.w. voor jouw klanten dé SDP ambassadeur en expert aan huis. Hierbij is het van belang dat de consultant Boekhoudsoftware een toegepaste en bewezen kennis en ervaring heeft opgedaan binnen een boekhoudtechnische functie. De parametrage en support voer je als Consultant voornamelijk uit op het SDP hoofdkantoor te Sint-Niklaas. Tot slot komt jouw communicatieve en ondernemende houding ook tot zijn recht binnen de interne werking van SDP. Suggesties, bugs, feedback en aanpassingen die je samen met je klant kan pin-pointen omtrent het pakket gaan samen met de interne developers, projectverantwoordelijken en analysten worden opgenomen. Zo bouw je ook als Consultant actief mee aan de continue verbetering van de SDP softwarepakketten.

Zoek naar antwoorden van STUDIO CONTRE-JOURS in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO CONTRE-JOURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO CONTRE-JOURS. Laat een reactie achter voor STUDIO CONTRE-JOURS. STUDIO CONTRE-JOURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO CONTRE-JOURS. Leave a respond for STUDIO CONTRE-JOURS. STUDIO CONTRE-JOURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO CONTRE-JOURS op de google maps. Adres en contacten STUDIO CONTRE-JOURS
Location of STUDIO CONTRE-JOURS on the google maps. Address and contacts of STUDIO CONTRE-JOURS

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO CONTRE-JOURS STUDIO CONTRE-JOURS: BRANDWEERKAZERNE | EDDY VERSTRAETEN | COIFFURE MONIQUE | Janclaes | A. DICKEL

Other related companies as STUDIO CONTRE-JOURS: BRANDWEERKAZERNE | EDDY VERSTRAETEN | COIFFURE MONIQUE | Janclaes | A. DICKEL

STUDIO CONTRE-JOURS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO CONTRE-JOURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05949340820. Het bedrijf STUDIO CONTRE-JOURS bevindt zich op het adres: RUE TH?O-TOUSSAINT 8; 5030; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 730,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in STUDIO CONTRE-JOURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STUDIO CONTRE-JOURS is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO CONTRE-JOURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO CONTRE-JOURS, openstaande posities, locatie van STUDIO CONTRE-JOURS op de kaart.

STUDIO CONTRE-JOURS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO CONTRE-JOURS, company assigned to the tax number BE05949340820. The company STUDIO CONTRE-JOURS is located at the address: RUE TH?O-TOUSSAINT 8; 5030; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 730,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's. Products created in STUDIO CONTRE-JOURS were not found.
The main activity of STUDIO CONTRE-JOURS is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO CONTRE-JOURS is not available. You also can look at reviews of STUDIO CONTRE-JOURS, open positions, location of STUDIO CONTRE-JOURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO CONTRE-JOURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO CONTRE-JOURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO CONTRE-JOURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO CONTRE-JOURS, employees, financial statistics.