LES CEPAGES DE LA LOUVE

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • LES CEPAGES DE LA LOUVE

Contactgegevens LES CEPAGES DE LA LOUVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES CEPAGES DE LA LOUVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES CEPAGES DE LA LOUVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HAMOIR 146; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64221403 (+32-64221403) 64221403 (+32-64221403)

Fax (fax): +32 (50) 517-72-20 +32 (50) 517-72-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES CEPAGES DE LA LOUVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES CEPAGES DE LA LOUVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES CEPAGES DE LA LOUVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES CEPAGES DE LA LOUVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES CEPAGES DE LA LOUVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES CEPAGES DE LA LOUVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES CEPAGES DE LA LOUVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES CEPAGES DE LA LOUVE
Products information LES CEPAGES DE LA LOUVE

BTW identificatienummer (tax): BE09302093505
Ondernemingsnummer: 4164611816
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 703,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Vins, Spiritueux. Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES CEPAGES DE LA LOUVE
(Get full report from official database of BE for LES CEPAGES DE LA LOUVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES CEPAGES DE LA LOUVE
Addition kinds of activities for LES CEPAGES DE LA LOUVE

873201. Marktanalyse, bedrijfs- en economisch onderzoek | Market analysis, business, and economic research
02910000. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
22620203. Brandbestendig afwerking: kunstmatige en zijden breedweefsel | Fire resistance finishing: manmade and silk broadwoven
30899910. Voedingshulsjes, kunststoffen | Food casings, plastics
34710201. Buffing voor de handel | Buffing for the trade
38120403. sextanten | Sextants
82110301. Openbare volwassene school | Public adult education school

Werken bij LES CEPAGES DE LA LOUVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES CEPAGES DE LA LOUVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES CEPAGES DE LA LOUVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES CEPAGES DE LA LOUVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voedingssector (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Incopack te Dilsen-Stokkem zijn wij dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je werkt 2 à 3 dagen per week in 2 ploegen of de nachtdienst. Zodra je het hele productieproces kent maak je kans op weekcontracten.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Medewerker broodjeszaak tankstation (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Broodjes en snacks maken en verkopen * Leveringen ontvangen * Bestellingen maken * Ontbijt- en dessertkoeken maken * Klanten bedienen * Zorgen voor een nette en propere toonbank

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • Huishoudhulp Eppegem (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Losse arbeider (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een houtbedrijf in Wakken zijn wij op zoek naar 2 gemotiveerde jobstudenten voor het ontlatten van houtstapels. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het ontstapelen van hout en voor het verwijderen van de tussenstukken.

  • Studenten kassa (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf winkel te Zonhoven zijn we op zoek naar een enthousiaste student/kassamedewerker  voor de periode: 20/08 tem 31/08  artikelen scannen betalingen ontvangen kassa afsluit algemeen onderhoud 

  • LESGEVER DANS (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • Talent Officer (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

Zoek naar antwoorden van LES CEPAGES DE LA LOUVE in sociale netwerken
Look for responds of LES CEPAGES DE LA LOUVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES CEPAGES DE LA LOUVE. Laat een reactie achter voor LES CEPAGES DE LA LOUVE. LES CEPAGES DE LA LOUVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES CEPAGES DE LA LOUVE. Leave a respond for LES CEPAGES DE LA LOUVE. LES CEPAGES DE LA LOUVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES CEPAGES DE LA LOUVE op de google maps. Adres en contacten LES CEPAGES DE LA LOUVE
Location of LES CEPAGES DE LA LOUVE on the google maps. Address and contacts of LES CEPAGES DE LA LOUVE

Andere gerelateerde bedrijven als come LES CEPAGES DE LA LOUVE LES CEPAGES DE LA LOUVE: STUDIO GAMMA | BIBLIOTH?QUE COMMUNALE | MARC DE WAELE | P. BRAGARD | ALGEVER ALGEMENE VERZEKERINGEN

Other related companies as LES CEPAGES DE LA LOUVE: STUDIO GAMMA | BIBLIOTH?QUE COMMUNALE | MARC DE WAELE | P. BRAGARD | ALGEVER ALGEMENE VERZEKERINGEN

LES CEPAGES DE LA LOUVE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES CEPAGES DE LA LOUVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09302093505. Het bedrijf LES CEPAGES DE LA LOUVE bevindt zich op het adres: RUE HAMOIR 146; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 703,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Vins, Spiritueux. Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van LES CEPAGES DE LA LOUVE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES CEPAGES DE LA LOUVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES CEPAGES DE LA LOUVE, openstaande posities, locatie van LES CEPAGES DE LA LOUVE op de kaart.

LES CEPAGES DE LA LOUVE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES CEPAGES DE LA LOUVE, company assigned to the tax number BE09302093505. The company LES CEPAGES DE LA LOUVE is located at the address: RUE HAMOIR 146; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 703,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boissons. List of products are Produits: Vins, Spiritueux. Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of LES CEPAGES DE LA LOUVE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LES CEPAGES DE LA LOUVE is not available. You also can look at reviews of LES CEPAGES DE LA LOUVE, open positions, location of LES CEPAGES DE LA LOUVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES CEPAGES DE LA LOUVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES CEPAGES DE LA LOUVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES CEPAGES DE LA LOUVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES CEPAGES DE LA LOUVE, employees, financial statistics.