FOTODIENSTEN LUC PEETERS

Contactgegevens FOTODIENSTEN LUC PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTODIENSTEN LUC PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTODIENSTEN LUC PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 229; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34802379 (+32-34802379) 34802379 (+32-34802379)

Fax (fax): +32 (84) 804-77-11 +32 (84) 804-77-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTODIENSTEN LUC PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTODIENSTEN LUC PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTODIENSTEN LUC PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTODIENSTEN LUC PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTODIENSTEN LUC PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTODIENSTEN LUC PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTODIENSTEN LUC PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTODIENSTEN LUC PEETERS
Products information FOTODIENSTEN LUC PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE03759490966
Ondernemingsnummer: 9393005371
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FOTODIENSTEN LUC PEETERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTODIENSTEN LUC PEETERS
(Get full report from official database of BE for FOTODIENSTEN LUC PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTODIENSTEN LUC PEETERS
Addition kinds of activities for FOTODIENSTEN LUC PEETERS

367903. Elektronische ladingen en voedingen | Electronic loads and power supplies
22310103. Smeren van wol, sybokhaar of dergelijke vezels | Serges of wool, mohair, or similar fibers
34830102. Kisten, munitie | Canisters, ammunition
36430301. Caps en stekkers, elektrisch: bijlage | Caps and plugs, electric: attachment
50630217. Schakelaars, behalve electronische, nec | Switches, except electronic, nec

Werken bij FOTODIENSTEN LUC PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTODIENSTEN LUC PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTODIENSTEN LUC PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTODIENSTEN LUC PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

  • Koeltechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar koeltechnieker met ervaring bij een industrieel klantenbestand. Met veiligheid als prioriteit zorg jij bij hun klanten voor de installatie het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan koelinstallaties met oog voor kwaliteit. Je maakt deel uit van een serviceteam dat instaat voor het onderhouden en afregelen van koelinstallaties. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor foutanalyse herstellingen, regelingen en opstarten van koelinstallaties. Je draait mee in een wachtsysteem.

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • SHOPMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent commercieel ingesteld dynamisch en probeert de klant op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je bent stressbestendig en kan multifunctioneel te werk gaan. Je bent bereid om één keer in de week vroeg en laat te beginnen (5u15 - 14u30; 15u - 22u00) .Je bent bereid om een aantal weekends per maand zowel zaterdag als zondag te werken. Je bent direct beschikbaar.

  • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Proactify

    Type: Vaste Job

    Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • chauffeurs B (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: HYK

    Type: Vaste Job

    koerier van pakketten

  • Diëtist(e) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: BESSEMANS DAVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Motus is op zoek naar een enthousiaste collega om hun team te verstrerken. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, een ergotherapeute en 2 yoga leraressen. Je geeft consultaties aan kinderen en volwassenen die met hun voeding en voedingspatroon aan de slag willen gaan. De invulling van de job is zelf te bepalen.

Zoek naar antwoorden van FOTODIENSTEN LUC PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of FOTODIENSTEN LUC PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTODIENSTEN LUC PEETERS. Laat een reactie achter voor FOTODIENSTEN LUC PEETERS. FOTODIENSTEN LUC PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTODIENSTEN LUC PEETERS. Leave a respond for FOTODIENSTEN LUC PEETERS. FOTODIENSTEN LUC PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTODIENSTEN LUC PEETERS op de google maps. Adres en contacten FOTODIENSTEN LUC PEETERS
Location of FOTODIENSTEN LUC PEETERS on the google maps. Address and contacts of FOTODIENSTEN LUC PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTODIENSTEN LUC PEETERS FOTODIENSTEN LUC PEETERS: FLEUREART | Aral Station | New Man Decoration SA | Dodinval SPRL | CHARLES CRESPIN

Other related companies as FOTODIENSTEN LUC PEETERS: FLEUREART | Aral Station | New Man Decoration SA | Dodinval SPRL | CHARLES CRESPIN

FOTODIENSTEN LUC PEETERS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOTODIENSTEN LUC PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03759490966. Het bedrijf FOTODIENSTEN LUC PEETERS bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 229; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 853,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in FOTODIENSTEN LUC PEETERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOTODIENSTEN LUC PEETERS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTODIENSTEN LUC PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTODIENSTEN LUC PEETERS, openstaande posities, locatie van FOTODIENSTEN LUC PEETERS op de kaart.

FOTODIENSTEN LUC PEETERS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOTODIENSTEN LUC PEETERS, company assigned to the tax number BE03759490966. The company FOTODIENSTEN LUC PEETERS is located at the address: MECHELSESTEENWEG 229; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 853,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's. Products created in FOTODIENSTEN LUC PEETERS were not found.
The main activity of FOTODIENSTEN LUC PEETERS is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTODIENSTEN LUC PEETERS is not available. You also can look at reviews of FOTODIENSTEN LUC PEETERS, open positions, location of FOTODIENSTEN LUC PEETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTODIENSTEN LUC PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTODIENSTEN LUC PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTODIENSTEN LUC PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTODIENSTEN LUC PEETERS, employees, financial statistics.