FOTO WARD VLEMINCKX

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • FOTO WARD VLEMINCKX
Private companiesOil and Gas Extraction • FOTO WARD VLEMINCKX

Contactgegevens FOTO WARD VLEMINCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTO WARD VLEMINCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTO WARD VLEMINCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 74; 9130; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37733738 (+32-37733738) 37733738 (+32-37733738)

Fax (fax): +32 (53) 329-43-99 +32 (53) 329-43-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTO WARD VLEMINCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTO WARD VLEMINCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTO WARD VLEMINCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTO WARD VLEMINCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTO WARD VLEMINCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTO WARD VLEMINCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTO WARD VLEMINCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTO WARD VLEMINCKX
Products information FOTO WARD VLEMINCKX

BTW identificatienummer (tax): BE02931121826
Ondernemingsnummer: 5040222167
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FOTO WARD VLEMINCKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTO WARD VLEMINCKX
(Get full report from official database of BE for FOTO WARD VLEMINCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTO WARD VLEMINCKX
Addition kinds of activities for FOTO WARD VLEMINCKX

013900. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
201100. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
26210303. Condensator papier | Capacitor paper
33519901. Bars en staafvormen, koper en koperlegering | Bars and bar shapes, copper and copper alloy
50870201. Stomerijinstallaties en -benodigdheden | Dry cleaning plant equipment and supplies
55419902. Marine service station | Marine service station

Werken bij FOTO WARD VLEMINCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTO WARD VLEMINCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTO WARD VLEMINCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTO WARD VLEMINCKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder AY - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever, actief in welzijnswerk, zijn we op zoek naar een tijdelijke boekhouder in Antwerpen. In deze functie zijn de volgende taken jouw verantwoordelijkheid. je voert de boekhouding van jouw deelwerkingen je bent de eerste aanspreekpersoon voor de budgetverantwoordelijken van jouw deelwerkingen je voert de kwartaal-en jaarafsluiting uit

  • Schilders (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel-Weelde-Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 24 u per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag ,dinsdag en op donderdag en vrijdag in dit gastgezin, telkens in halve dagen(idealiter namiddag) .Op vrijdag werkt u een volle dag. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, uren kunnen besproken worden. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • vaste student (m/v) maandag of dinsdag magazijn (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn in Evergem zoeken wij een vaste student die steeds op maandag of dinsdag kan werken. Je zal instaan voor het correct klaarleggen van bestellingen en het juist ordenen van goederen in het magazijn. Daarbij komen ook ruimere taken te kijken zoals; opruimen van het magazijn, sorteren van goederen, ...

  • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

    Type: Studentenjob

    De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • Heftruckbestuurder/ster (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Gistel zijn we opzoek naar een heftruckbestuuder die bereid is te werken in 2-ploegen voor het aanleveren van de nodige grondstoffen in de productie.

  • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

Zoek naar antwoorden van FOTO WARD VLEMINCKX in sociale netwerken
Look for responds of FOTO WARD VLEMINCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTO WARD VLEMINCKX. Laat een reactie achter voor FOTO WARD VLEMINCKX. FOTO WARD VLEMINCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTO WARD VLEMINCKX. Leave a respond for FOTO WARD VLEMINCKX. FOTO WARD VLEMINCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTO WARD VLEMINCKX op de google maps. Adres en contacten FOTO WARD VLEMINCKX
Location of FOTO WARD VLEMINCKX on the google maps. Address and contacts of FOTO WARD VLEMINCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTO WARD VLEMINCKX FOTO WARD VLEMINCKX: Sani Chauffage SC | CHALET DES MIGNONS | Weytens BVBA | BTL BUSINESS TAXIS LIMOUSINES | CEFA

Other related companies as FOTO WARD VLEMINCKX: Sani Chauffage SC | CHALET DES MIGNONS | Weytens BVBA | BTL BUSINESS TAXIS LIMOUSINES | CEFA

FOTO WARD VLEMINCKX is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOTO WARD VLEMINCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02931121826. Het bedrijf FOTO WARD VLEMINCKX bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 74; 9130; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in FOTO WARD VLEMINCKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOTO WARD VLEMINCKX is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTO WARD VLEMINCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTO WARD VLEMINCKX, openstaande posities, locatie van FOTO WARD VLEMINCKX op de kaart.

FOTO WARD VLEMINCKX is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOTO WARD VLEMINCKX, company assigned to the tax number BE02931121826. The company FOTO WARD VLEMINCKX is located at the address: DORPSSTRAAT 74; 9130; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's. Products created in FOTO WARD VLEMINCKX were not found.
The main activity of FOTO WARD VLEMINCKX is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTO WARD VLEMINCKX is not available. You also can look at reviews of FOTO WARD VLEMINCKX, open positions, location of FOTO WARD VLEMINCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTO WARD VLEMINCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTO WARD VLEMINCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTO WARD VLEMINCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTO WARD VLEMINCKX, employees, financial statistics.