FOTO MIET

Contactgegevens FOTO MIET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTO MIET: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTO MIET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ONZE-LIEVE-VROUWSTRAAT 138; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11537758 (+32-11537758) 11537758 (+32-11537758)

Fax (fax): +32 (81) 898-96-68 +32 (81) 898-96-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTO MIET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTO MIET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTO MIET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTO MIET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTO MIET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTO MIET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTO MIET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTO MIET
Products information FOTO MIET

BTW identificatienummer (tax): BE03390625000
Ondernemingsnummer: 2160980224
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FOTO MIET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTO MIET
(Get full report from official database of BE for FOTO MIET)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTO MIET
Addition kinds of activities for FOTO MIET

0781. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
2731. Boekuitgeverij | Book publishing
28190000. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
32910702. Oliestenen, kunstmatig | Oilstones, artificial
37280206. Gouverneurs, vliegtuig propeller veren | Governors, aircraft propeller feathering
37999902. Skiliften, touwen of gondels | Ski lifts, tows or gondolas
38410411. Messen, chirurgisch | Knives, surgical
51120300. Albums, plakboeken en bindmiddelen | Albums, scrapbooks and binders
51220301. Diergeneesmiddelen | Animal medicines
87349909. Bodemanalyse | Soil analysis

Werken bij FOTO MIET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTO MIET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTO MIET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTO MIET. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bereiden van bestellingen voor verschillende klanten. Je zorgt voor een vlot verloop van het logistieke proces en je werkt nauw samen met collega-orderpickers en teamleiders.

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Wondelgem/Mariakerke! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulpen (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STRIJKSTER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijken zit je in het bloed, je bent klantvriendelijk én werkt graag in een familiale sfeer? Wil je graag een job waar het evenwicht tussen werk en gezin mooi in evenwicht is? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste én ervaren strijkster! (combinatie met poetsen kan zeker).

  • Studenten Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (18+)voor onze grote logistieke klant: Katoen Natie Gent!

  • Student weekendwerk regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel (superette, tankstation en self carwash) gelegen in Menen zijn wij op zoek naar een student om tijdens het weekend te werken. Opstart vanaf september!

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

Zoek naar antwoorden van FOTO MIET in sociale netwerken
Look for responds of FOTO MIET in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTO MIET. Laat een reactie achter voor FOTO MIET. FOTO MIET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTO MIET. Leave a respond for FOTO MIET. FOTO MIET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTO MIET op de google maps. Adres en contacten FOTO MIET
Location of FOTO MIET on the google maps. Address and contacts of FOTO MIET

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTO MIET FOTO MIET: INSTITUUT SI JOLIE | ENZYMASE | INTERIEUR CORVERS ERWIN | VERBUCCO | STANDAARD BOEKHANDEL HAACHT

Other related companies as FOTO MIET: INSTITUUT SI JOLIE | ENZYMASE | INTERIEUR CORVERS ERWIN | VERBUCCO | STANDAARD BOEKHANDEL HAACHT

FOTO MIET is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOTO MIET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03390625000. Het bedrijf FOTO MIET bevindt zich op het adres: ONZE-LIEVE-VROUWSTRAAT 138; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in FOTO MIET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOTO MIET is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTO MIET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTO MIET, openstaande posities, locatie van FOTO MIET op de kaart.

FOTO MIET is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOTO MIET, company assigned to the tax number BE03390625000. The company FOTO MIET is located at the address: ONZE-LIEVE-VROUWSTRAAT 138; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's. Products created in FOTO MIET were not found.
The main activity of FOTO MIET is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTO MIET is not available. You also can look at reviews of FOTO MIET, open positions, location of FOTO MIET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTO MIET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTO MIET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTO MIET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTO MIET, employees, financial statistics.