STUDIO PHOTO

Contactgegevens STUDIO PHOTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO PHOTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO PHOTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE NAMUR 83; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67214873 (+32-67214873) 67214873 (+32-67214873)

Fax (fax): +32 (87) 942-75-63 +32 (87) 942-75-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO PHOTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO PHOTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO PHOTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO PHOTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO PHOTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO PHOTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO PHOTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO PHOTO
Products information STUDIO PHOTO

BTW identificatienummer (tax): BE08902465820
Ondernemingsnummer: 6200653076
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in STUDIO PHOTO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Foto-uitrusting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO PHOTO
(Get full report from official database of BE for STUDIO PHOTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO PHOTO
Addition kinds of activities for STUDIO PHOTO

2436. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
27890202. Deckling boeken, kaarten of papier | Deckling books, cards, or paper
32920401. Remverbindingen, asbest | Brake linings, asbestos
35999907. Ventilator smeden | Fan forges
72991200. Consumentenkoopdiensten | Consumer purchasing services

Werken bij STUDIO PHOTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO PHOTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO PHOTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO PHOTO. Looking for open vacancies in other companies

  • operator, magazijnier in de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je drie collega's zorg je ervoor dat de betoncentrale blijft draaien. Na een korte opleiding ben je in de mogelijkheid om deze centrale te bedienen. Deze job biedt jou heel wat afwisseling, je werkt zowel in het magazijn als in de centrale. Dagelijks de klanten helpen en laden met de bull zijn taken die je niet afschrikken. Je werkt in dagdienst tussen 6u en 15u of van 9u tot 18u, uiteraard bieden zij flexibliteit volgens jouw voorkeuren.

  • KRAANMAN MONTAGEKRAAN INDUSTRIEBOUW (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het besturen van de mobiele telescopische montagekraan tot 110 ton voor het verrichten van montagewerken voor prefabbeton- en staalconstructies. Je organiseert het werk binnen de ploeg. Je helpt zelf ook mee met de montagewerken.

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Mystery shopper student regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    je wordt ingeschakeld voor controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van dit marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht. de controles lopen van februari tot juni op schoolvrije momenten die jou passen

  • Junior werfleider spoorbekabeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als werfleider spoorbekabeling zal je een ploeg van 6 à 7 collega's begeleiden op de werf. Deze werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je rol zal voornamelijk coördinerend zijn, maar als de nood hoog is, steek je met veel plezier de handen mee uit de mouwen. Het is daarnaast belangrijk dat je flexibel bent naar werkuren. Je zal voornamelijk in dagdienst werken, sporadisch kan hier nachtwerk of weekendwerk bij komen kijken.

  • Bandenmonteur met ervaring (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door auto's? Kan je snel werken en heb je reeds ervaring als bandenmonteur? Dan is dit DE ideale job voor jou! Voor onze klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar bandenmonteurs. Je takenpakket zal o.a. bestaat uit: -Het afhalen van oude banden aan personenwagens en nieuwe banden plaatsen -Winter- en zomerbanden wisselen -De klant helpen met vragen -...

  • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ON-Y-GO

    Type: Vaste Job

    In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SITEFIRMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

Zoek naar antwoorden van STUDIO PHOTO in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO PHOTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO PHOTO. Laat een reactie achter voor STUDIO PHOTO. STUDIO PHOTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO PHOTO. Leave a respond for STUDIO PHOTO. STUDIO PHOTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO PHOTO op de google maps. Adres en contacten STUDIO PHOTO
Location of STUDIO PHOTO on the google maps. Address and contacts of STUDIO PHOTO

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO PHOTO STUDIO PHOTO: IMPACT NAMUR PUBLICITE | MARC GALLEZ | Billen Frans NV | HOLLINGSWORTH & VOSE EUR NV | Cuisistyle & Ameublement

Other related companies as STUDIO PHOTO: IMPACT NAMUR PUBLICITE | MARC GALLEZ | Billen Frans NV | HOLLINGSWORTH & VOSE EUR NV | Cuisistyle & Ameublement

STUDIO PHOTO is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO PHOTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08902465820. Het bedrijf STUDIO PHOTO bevindt zich op het adres: RUE DE NAMUR 83; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 392,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Foto-uitrusting. Producten gemaakt in STUDIO PHOTO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STUDIO PHOTO is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO PHOTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO PHOTO, openstaande posities, locatie van STUDIO PHOTO op de kaart.

STUDIO PHOTO is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO PHOTO, company assigned to the tax number BE08902465820. The company STUDIO PHOTO is located at the address: RUE DE NAMUR 83; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 392,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Foto-uitrusting. Products created in STUDIO PHOTO were not found.
The main activity of STUDIO PHOTO is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO PHOTO is not available. You also can look at reviews of STUDIO PHOTO, open positions, location of STUDIO PHOTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO PHOTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO PHOTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO PHOTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO PHOTO, employees, financial statistics.