'T FOTOGRAAFKE

Contactgegevens 'T FOTOGRAAFKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T FOTOGRAAFKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T FOTOGRAAFKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELSELEDORP 62; 9111; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37725034 (+32-37725034) 37725034 (+32-37725034)

Fax (fax): +32 (2) 805-61-48 +32 (2) 805-61-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T FOTOGRAAFKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T FOTOGRAAFKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T FOTOGRAAFKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T FOTOGRAAFKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T FOTOGRAAFKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T FOTOGRAAFKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T FOTOGRAAFKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T FOTOGRAAFKE
Products information 'T FOTOGRAAFKE

BTW identificatienummer (tax): BE04869384765
Ondernemingsnummer: 4703216552
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in 'T FOTOGRAAFKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Foto-uitrusting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T FOTOGRAAFKE
(Get full report from official database of BE for 'T FOTOGRAAFKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T FOTOGRAAFKE
Addition kinds of activities for 'T FOTOGRAAFKE

5094. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
371102. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly
15220104. Slaapzaalbouw | Dormitory construction
20790201. Compound shortenings | Compound shortenings
23319903. T-shirts en tops, vrouwen: gemaakt van aangekochte materialen | T-shirts and tops, women's: made from purchased materials
34480104. Garages, draagbaar: geprefabriceerd metaal | Garages, portable: prefabricated metal
36129900. Kracht-, distributie- en specialiteitstransformatoren, nec | Power, distribution and specialty transformers, nec
36529900. Geprogrammeerde records en tapes, nec | Prerecorded records and tapes, nec
51319902. Bruidsbenodigdheden | Bridal supplies

Werken bij 'T FOTOGRAAFKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T FOTOGRAAFKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T FOTOGRAAFKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T FOTOGRAAFKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Customer Service Medewerker (m/v) tot midden januari 2019. Dit is voor een internationaal bedrijf in de regio van Roeselare. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Service Medewerker in de regio Roeselare zijn: je noteert bestellingen; je volgt orders op; je adviseert klanten en begeleidt ze telefonisch bij hun bestelling; je handelt allerhande verdere communicatie rond het order af; je hebt ook contacten met de leveranciers; je organiseert transporten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Process Operator (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dessel die instaat voor de veilige verwerking van radioactieve stoffen en ontmanteling van nucleaire sites, zoeken we operators in dagdienst. Je hebt een technische achtergrond door studie of ervaring en hebt bij voorkeur een heftruckattest. Je start in de flex-ploeg en stroomt door na een inwerkperiode naar ontmanteling of uitbating.

  • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER KWALITEITSDIENST (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de voedingssector gaan wij op zoek naar een administratief bediende ter ondersteuning van de kwaliteitsdienst. Onderstaande behoort tot jouw takenpakket: – Input van productfiches met gegevens rond voeding

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio GAVERE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • STUDENTENJOB + 17 jaar - zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Studentenjob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Ben je student + 17 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach is noodzakelijk.

  • JUNIOR SALES COACH (M/V) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Altijd al geïnteresseerd om coachend te werk te gaan? Als team leader sta je in voor het begeleiden van een sales team. Bovendien beheer je ook je eigen klantenportefeuille. Daarnaast ga je langs bij key accounts om op strategisch niveau te onderhandelen.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

Zoek naar antwoorden van 'T FOTOGRAAFKE in sociale netwerken
Look for responds of 'T FOTOGRAAFKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T FOTOGRAAFKE. Laat een reactie achter voor 'T FOTOGRAAFKE. 'T FOTOGRAAFKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T FOTOGRAAFKE. Leave a respond for 'T FOTOGRAAFKE. 'T FOTOGRAAFKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T FOTOGRAAFKE op de google maps. Adres en contacten 'T FOTOGRAAFKE
Location of 'T FOTOGRAAFKE on the google maps. Address and contacts of 'T FOTOGRAAFKE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T FOTOGRAAFKE 'T FOTOGRAAFKE: ANDRة TRAITEUR SC | BRASSERIE GIRARDIN | Bauhaus NV | PATRICIA LHOIR | W.S.V. DE KADEES

Other related companies as 'T FOTOGRAAFKE: ANDRة TRAITEUR SC | BRASSERIE GIRARDIN | Bauhaus NV | PATRICIA LHOIR | W.S.V. DE KADEES

'T FOTOGRAAFKE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T FOTOGRAAFKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04869384765. Het bedrijf 'T FOTOGRAAFKE bevindt zich op het adres: BELSELEDORP 62; 9111; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 473,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Foto-uitrusting. Producten gemaakt in 'T FOTOGRAAFKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T FOTOGRAAFKE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T FOTOGRAAFKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T FOTOGRAAFKE, openstaande posities, locatie van 'T FOTOGRAAFKE op de kaart.

'T FOTOGRAAFKE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T FOTOGRAAFKE, company assigned to the tax number BE04869384765. The company 'T FOTOGRAAFKE is located at the address: BELSELEDORP 62; 9111; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 473,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Foto-uitrusting. Products created in 'T FOTOGRAAFKE were not found.
The main activity of 'T FOTOGRAAFKE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T FOTOGRAAFKE is not available. You also can look at reviews of 'T FOTOGRAAFKE, open positions, location of 'T FOTOGRAAFKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T FOTOGRAAFKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T FOTOGRAAFKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T FOTOGRAAFKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T FOTOGRAAFKE, employees, financial statistics.