TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV
Private companiesChemicals and Allied Products • TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV

Contactgegevens TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelse Steenweg 86; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 216 28 60 (+32-03 216 28 60) 03 216 28 60 (+32-03 216 28 60)

Fax (fax): 03 237 97 02 (+32-03 237 97 02) 03 237 97 02 (+32-03 237 97 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV
Products information TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV

BTW identificatienummer (tax): BE06947723388
Ondernemingsnummer: 3466979980
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Forwarding agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV
(Get full report from official database of BE for TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV
Addition kinds of activities for TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV

502101. Kantoor- en openbare bouwmeubilair | Office and public building furniture
07830102. Planten diensten, sierboom | Planting services, ornamental tree
23950302. Eyelet making: voor de handel | Eyelet making: for the trade
31519901. Handschoenen, leer: jurk of semidress | Gloves, leather: dress or semidress
50120202. Bussen | Busses
72180202. Vlam- en hittebestendige kledingvoorziening | Flame and heat resistant clothing supply
87480401. Systeemanalyse of -ontwerp | Systems analysis or design

Werken bij TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • Tekenaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Vakman civiele werken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken: • Instaan voor het periodieke onderhoud van civiele infrastructuur. • Uitvoeren van dringende herstellingen aan nutsleidingen (water, riolering, sanitair). • Uitvoeren van klein timmerwerk, laswerk, mechanische taken. • Kleine grond- en bevloeringswerken. • Schilderwerk uitvoeren. • Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gemotiveerde student ter ondersteuning van het HR departement. Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enquêtes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • MECANICIEN regio Waasland (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • kinesitherapeut (+/- 4/5 FTE) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM ZUIDRAND

    Type: Vaste Job

    -De nieuwe discipline van kinesitherapie in het centrum gestalte geven en de plaats ervan binnen het multidisciplinaire team en integrale aanbod uitwerken -Zelfstandig uitvoeren van consultaties zowel in het centrum als op huisbezoek -Patiënten informeren, adviseren en stimuleren over de preventie van motorische problemen -Registreren en rapporteren in het medisch programma -Deelnemen aan interdisciplinaire vergaderingen over de opvolging van patiënten en het zorgbeleid -Deelnemen/vormgeven van projecten rond gezondheidspromotie en preventie

  • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

  • Projectingenieur Elektronica (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een aantrekkelijk, internationaal bedrijf met de hoofdzetel in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur (m/v) binnen de productie van hoogtechnologische, elektronische toepassingen. Description Als Projectingenieur zal je deel uit maken van het team dat de implementatie van nieuwe producten voor zijn rekening neemt. Dit team vormt de strategische schakel tussen de collega's van R&D en de productie-unit zelf. Vanuit deze divisie werk je projectmatig rond de lancering van nieuwe producten, ontwikkel je de scripts, zorg je voor de nodige testprocedures, … Verder analyseer je de doorlooptijden, doe je de nodige kostenberekeningen en beschrijf je de kwaliteitsvereisten voor deze projecten. Je legt corrigerende acties vast, in samenspraak met de productieverantwoordelijke en de kwaliteitsafdeling. Als specialist word je nauw betrokken op de vloer bij de implementatie van deze producten. Vanuit deze rol geef je de operatoren de nodige begeleiding en opleiding op de vloer. Vanuit jouw opleiding én ervaring binnen Elektronica kun je jouw expertise aanwenden en verder ontwikkelen binnen deze organisatie.

Zoek naar antwoorden van TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV in sociale netwerken
Look for responds of TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV. Laat een reactie achter voor TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV. TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV. Leave a respond for TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV. TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV op de google maps. Adres en contacten TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV
Location of TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV on the google maps. Address and contacts of TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV: Pitta-Star | Hair-G | ROSIERE GERARD | Le Magasin du Vin BVBA | GARAGE BOUCHER

Other related companies as TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV: Pitta-Star | Hair-G | ROSIERE GERARD | Le Magasin du Vin BVBA | GARAGE BOUCHER

TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06947723388. Het bedrijf TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV bevindt zich op het adres: Mechelse Steenweg 86; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 320,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Forwarding agencies. Producten gemaakt in TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV, openstaande posities, locatie van TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV op de kaart.

TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV, company assigned to the tax number BE06947723388. The company TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV is located at the address: Mechelse Steenweg 86; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 320,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Forwarding agencies. Products created in TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV were not found.
The main activity of TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV is not available. You also can look at reviews of TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV, open positions, location of TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANS MARINE AGENCIES (TMA) NV, employees, financial statistics.