Neska Expeditiebedrijf NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • Neska Expeditiebedrijf NV
Private companiesCommunications • Neska Expeditiebedrijf NV

Contactgegevens Neska Expeditiebedrijf NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Neska Expeditiebedrijf NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Neska Expeditiebedrijf NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ankerrui 26-30; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 205 69 40 (+32-03 205 69 40) 03 205 69 40 (+32-03 205 69 40)

Fax (fax): 03 231 40 76 (+32-03 231 40 76) 03 231 40 76 (+32-03 231 40 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Neska Expeditiebedrijf NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Neska Expeditiebedrijf NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Neska Expeditiebedrijf NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Neska Expeditiebedrijf NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Neska Expeditiebedrijf NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Neska Expeditiebedrijf NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Neska Expeditiebedrijf NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Neska Expeditiebedrijf NV
Products information Neska Expeditiebedrijf NV

BTW identificatienummer (tax): BE07318786621
Ondernemingsnummer: 8108428955
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Neska Expeditiebedrijf NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Forwarding agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Neska Expeditiebedrijf NV
(Get full report from official database of BE for Neska Expeditiebedrijf NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Neska Expeditiebedrijf NV
Addition kinds of activities for Neska Expeditiebedrijf NV

509903. Veiligheidsuitrusting en benodigdheden | Safety equipment and supplies
10949905. Uraniumertsmijnen, nec | Uranium ore mining, nec
20130000. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
20450100. Mengsels van meel en bloem, van gekochte bloem | Flours and flour mixes, from purchased flour
22210400. Kunstmatige en synthetische breedgeweven stoffen | Manmade and synthetic broadwoven fabrics
37140000. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
50399902. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
50939904. Rommel en schroot | Junk and scrap
76991807. Matras renovatie en reparatie winkel | Mattress renovating and repair shop
86990101. Amateursport promotie | Amateur sports promotion

Werken bij Neska Expeditiebedrijf NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Neska Expeditiebedrijf NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Neska Expeditiebedrijf NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Neska Expeditiebedrijf NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider (m/v/x) - Dienst Kinderopvang (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    - je verzorgt, begeleidt, ondersteunt en verwondert graag kinderen. En ook de vele andere taken die horen bij de zorg voor kinderen, vervul je met plezier. - je werkt goed samen met anderen. Voor je collega’s ben je een echte teamspeler. Je zet spontaan de stap naar ouders. Ook de buurt is voor jou een evidente partner. - je voelt je helemaal op je gemak tussen kindjes van 0 tot 3 jaar en/of kinderen van 3 tot 12 jaar. Je weet dat elke leeftijdsgroep z’n charmes en aangepaste noden heeft, en je weet die perfect in te vullen. - je geeft elke dag het beste van jezelf. Zodat ook de kleinste engeltjes én de wat grotere bengeltjes zich goed kunnen voelen bij jou en in de groep. - je voelt je thuis in het kinderdagverblijf of op de buitenschoolse opvang. Je ontvangt ofwel baby’s en peuters ofwel een overenthousiaste bende op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. Je kiest zelf welke leeftijdsgroep jou het beste ligt. - je bekijkt de zaken niet vanaf een afstand, maar stimuleert elk kind om nieuwe dingen te ontdekken en samen te spelen met de andere kinderen. - In de buitenschoolse opvang, trek je met plezier de gekste kostuums aan om de groep te entertainen. Voor jou hoeft het er niet altijd ‘ernstig’ aan toe te gaan… spelen, zingen, springen, dansen, ravotten,… doe je enthousiast mee! In het kinderdagverblijf zorg je voor een warm nest voor de ouders en de kinderen - je ziet waar er werk is, ook als niemand je een taak geeft en er geen kinderen aanwezig zijn. In de buitenschoolse opvang kan je dan helpen met klasondersteuning, de voorbereiding van de vakantiewerking of administratieve opdrachten. Telkens met een glimlach. Voor de buitenschoolse opvang kunnen we elke week (gespreid over 5 dagen) 30 uur en 24 minuten op je rekenen. En omdat sommige voorzieningen open zijn tot 18.45 uur, 19 uur of 20 uur, zit er geregeld wat avondwerk bij. Maar dat is geen probleem voor jou: je voelt je goed bij vroegdienst én bij avonddienst. In het kinderdagverblijf kunnen we 38u op je rekenen. 7u36 op een dag.

  • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

  • Spoorkraanmachinist (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud, herstelling en aanpassingen aan het groot en klein materiaal (van vrachtwagens en kranen tot boormachines en alle materiaal dat werkt op benzine) - Dagdagelijks overleg met de onderhoudsverantwoordelijke, en ondersteunen waar nodig. - Klaarzetten van de vereiste werkmaterialen - Melden van defecte materialen aan de interne keurder/onderhoudsverantwoordelijke

  • Operator Dagploeg (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een profileerlijn voor het frezen van PVC wandtegels • Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie • Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke • Je vervangt de ploegchef bij afwezigheid Bedrijfsprofiel: Het bedrijf produceert kwaliteitsvolle decoratieve PVC-materialen aan zoals wandpanelen, muurbekleding voor buitengebruik, waterbestendige en watervaste laminaatvloeren, badkamerpanelen, enz. en dit voor de professionele en de doe-het-zelf markt

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Burst (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent beenhouwerij (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor de beenhouwerij in een supermarkt gaan wij op zoek naar een enthousiaste medewerker om de verkoop te doen. • Je bedient de klanten met een glimlach. • In minder drukke periodes in de verkoop, help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) • Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. • Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

  • Student eindejaarsperiode voor administratieve ondersteuning (nov - dec) (m-v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de voedingssector, met piekperiode rond de eindejaarsperiode, zijn we op zoek naar een student die administratief kan bijspringen. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verwerken van inkomende bestellingen in het systeem. Hoe je dit moet doen, zal je uiteraard ter plaatse aangeleerd worden. De opdracht zal lopen van begin november tot eind december. En dit iedere werkdag. Bij opstart zal het gaan over ongeveer 3u per dag met een opstart rond 10u , nadien 5 uur per dag (indien mogelijk) met een opstart rond 9u.

  • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

Zoek naar antwoorden van Neska Expeditiebedrijf NV in sociale netwerken
Look for responds of Neska Expeditiebedrijf NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Neska Expeditiebedrijf NV. Laat een reactie achter voor Neska Expeditiebedrijf NV. Neska Expeditiebedrijf NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Neska Expeditiebedrijf NV. Leave a respond for Neska Expeditiebedrijf NV. Neska Expeditiebedrijf NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Neska Expeditiebedrijf NV op de google maps. Adres en contacten Neska Expeditiebedrijf NV
Location of Neska Expeditiebedrijf NV on the google maps. Address and contacts of Neska Expeditiebedrijf NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Neska Expeditiebedrijf NV Neska Expeditiebedrijf NV: JOANNES KUNNEN | Lantaernhof BVBA | Grainenterie de Chatelet Ville | Ostijn G | BEATRICE GOLARD

Other related companies as Neska Expeditiebedrijf NV: JOANNES KUNNEN | Lantaernhof BVBA | Grainenterie de Chatelet Ville | Ostijn G | BEATRICE GOLARD

Neska Expeditiebedrijf NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Neska Expeditiebedrijf NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07318786621. Het bedrijf Neska Expeditiebedrijf NV bevindt zich op het adres: Ankerrui 26-30; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 437,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Forwarding agencies. Producten gemaakt in Neska Expeditiebedrijf NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Neska Expeditiebedrijf NV is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Neska Expeditiebedrijf NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Neska Expeditiebedrijf NV, openstaande posities, locatie van Neska Expeditiebedrijf NV op de kaart.

Neska Expeditiebedrijf NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Neska Expeditiebedrijf NV, company assigned to the tax number BE07318786621. The company Neska Expeditiebedrijf NV is located at the address: Ankerrui 26-30; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 437,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Forwarding agencies. Products created in Neska Expeditiebedrijf NV were not found.
The main activity of Neska Expeditiebedrijf NV is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Neska Expeditiebedrijf NV is not available. You also can look at reviews of Neska Expeditiebedrijf NV, open positions, location of Neska Expeditiebedrijf NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Neska Expeditiebedrijf NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Neska Expeditiebedrijf NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Neska Expeditiebedrijf NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Neska Expeditiebedrijf NV, employees, financial statistics.