International Rail Partners IRP NV

Contactgegevens International Rail Partners IRP NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data International Rail Partners IRP NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

International Rail Partners IRP NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruisweg 650; 2040; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 541 49 53 (+32-03 541 49 53) 03 541 49 53 (+32-03 541 49 53)

Fax (fax): 03 541 18 30 (+32-03 541 18 30) 03 541 18 30 (+32-03 541 18 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) International Rail Partners IRP NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "International Rail Partners IRP NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "International Rail Partners IRP NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van International Rail Partners IRP NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen International Rail Partners IRP NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of International Rail Partners IRP NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees International Rail Partners IRP NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti International Rail Partners IRP NV
Products information International Rail Partners IRP NV

BTW identificatienummer (tax): BE08790679931
Ondernemingsnummer: 1871215820
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 367,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in International Rail Partners IRP NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Forwarding agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor International Rail Partners IRP NV
(Get full report from official database of BE for International Rail Partners IRP NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor International Rail Partners IRP NV
Addition kinds of activities for International Rail Partners IRP NV

3575. Computer terminals | Computer terminals
204101. Meel | Flour
344406. Markten en luifels | Awnings and canopies
354104. draaibanken | Lathes
609999. Functies in verband met depositobanken, nv | Functions related to deposit banking, nec
01739905. Pecan Grove | Pecan grove
22840302. Stopdraad | Darning thread
33550000. Aluminium rollen en tekenen, nec | Aluminum rolling and drawing, nec
72190301. Diaper service | Diaper service

Werken bij International Rail Partners IRP NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in International Rail Partners IRP NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor International Rail Partners IRP NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for International Rail Partners IRP NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Relegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stagiair HR Consultant voor werving en selectie van bedienden (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Studentenjob

    Synergie Careers, divisie van Synergie Interim, legt de focus op het screenen van bedienden en kaderleden. Momenteel staat onze afdeling Aalst/Dendermonde open voor het begeleiden van een stagiair(e). Jouw takenpakket zal bestaan uit de volgende zaken: Zoeken naar kwalitatieve kandidaten op de jobsites Telefonisch screenen van kandidaten Bijwonen van interviews op kantoor met (op langere termijn) eventueel zelfstandig interviewen Administratieve verwerking van dossiers van kandidaten Afname en interpretatie van testen Posten van vacatures op de verschillende jobsites ....

  • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE 3e MIDDELBAAR te 1780 WEMMEL. HET BETREFT EEN LEERLING UIT HET DERDE MIDDELBAAR LATIJN-WISKUNDE. DE OUDERS ZOEKEN BIJLES WISKUNDE EN VERWIJZEN NAAR VORIG SCHOOLJAAR ALS ZIJNDE EEN JAAR WAARIN DE LEERKRACHT WISKUNDE VAAK AFWEZIG WAS. ZIJ STELLEN VAST DAT HUN DOCHTER HIERDOOR EEN AANTAL BASISELEMENTEN MIST OM VLOT DE NIEUWE LEERSTOF TE VERWERKEN Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: OP1.

  • Busbegeleider (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    Kinderen begeleiden tijdens de busrit 's morgens en 's avonds. Telkens ongeveer 2 uur.

Zoek naar antwoorden van International Rail Partners IRP NV in sociale netwerken
Look for responds of International Rail Partners IRP NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor International Rail Partners IRP NV. Laat een reactie achter voor International Rail Partners IRP NV. International Rail Partners IRP NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for International Rail Partners IRP NV. Leave a respond for International Rail Partners IRP NV. International Rail Partners IRP NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie International Rail Partners IRP NV op de google maps. Adres en contacten International Rail Partners IRP NV
Location of International Rail Partners IRP NV on the google maps. Address and contacts of International Rail Partners IRP NV

Andere gerelateerde bedrijven als come International Rail Partners IRP NV International Rail Partners IRP NV: Louis Olivier | BOUDEWIJN VERWAEST | G. VAN HOOSTE | Atrium BVBA | Vuurtoren (De)

Other related companies as International Rail Partners IRP NV: Louis Olivier | BOUDEWIJN VERWAEST | G. VAN HOOSTE | Atrium BVBA | Vuurtoren (De)

International Rail Partners IRP NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is International Rail Partners IRP NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08790679931. Het bedrijf International Rail Partners IRP NV bevindt zich op het adres: Kruisweg 650; 2040; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 367,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Forwarding agencies. Producten gemaakt in International Rail Partners IRP NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van International Rail Partners IRP NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van International Rail Partners IRP NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van International Rail Partners IRP NV, openstaande posities, locatie van International Rail Partners IRP NV op de kaart.

International Rail Partners IRP NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is International Rail Partners IRP NV, company assigned to the tax number BE08790679931. The company International Rail Partners IRP NV is located at the address: Kruisweg 650; 2040; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 367,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Forwarding agencies. Products created in International Rail Partners IRP NV were not found.
The main activity of International Rail Partners IRP NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of International Rail Partners IRP NV is not available. You also can look at reviews of International Rail Partners IRP NV, open positions, location of International Rail Partners IRP NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over International Rail Partners IRP NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf International Rail Partners IRP NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about International Rail Partners IRP NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company International Rail Partners IRP NV, employees, financial statistics.