INST. COMM. ENS. TECHN.

Particuliere bedrijvenBosbouw • INST. COMM. ENS. TECHN.
Private companiesForestry • INST. COMM. ENS. TECHN.

Contactgegevens INST. COMM. ENS. TECHN.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INST. COMM. ENS. TECHN.: address, phone, fax, email, website, opening hours

INST. COMM. ENS. TECHN.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FRANCE 65; 7711; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56483800 (+32-56483800) 56483800 (+32-56483800)

Fax (fax): +32 (53) 459-26-28 +32 (53) 459-26-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INST. COMM. ENS. TECHN.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INST. COMM. ENS. TECHN."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INST. COMM. ENS. TECHN."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INST. COMM. ENS. TECHN., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INST. COMM. ENS. TECHN.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INST. COMM. ENS. TECHN., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INST. COMM. ENS. TECHN.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INST. COMM. ENS. TECHN.
Products information INST. COMM. ENS. TECHN.

BTW identificatienummer (tax): BE08146606445
Ondernemingsnummer: 6358856201
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 450,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s, M茅canique, Commerce & vente, Electronique & Electrom茅canique, Construction. Type d'Enseignement: Formation Professionnelle, Ecoles Techniques. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type de Formation: Commerce & vente. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.

Product categorie (product category): Formation permanente. Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INST. COMM. ENS. TECHN.
(Get full report from official database of BE for INST. COMM. ENS. TECHN.)

Aanvulling soorten activiteiten voor INST. COMM. ENS. TECHN.
Addition kinds of activities for INST. COMM. ENS. TECHN.

364500. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
515903. Veren, huiden en pels | Feathers, hides, and pelts
722100. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
738902. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services
24990301. Ladder jacks, hout | Ladder jacks, wood
33150305. Gelast staalstaal | Welded steel wire fabric
38260306. Ph meter, behalve industriële proces type | Ph meters, except industrial process type

Werken bij INST. COMM. ENS. TECHN.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INST. COMM. ENS. TECHN.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INST. COMM. ENS. TECHN.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INST. COMM. ENS. TECHN.. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkplaatsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een geboren motivator en planner? Een echte teamplayer... Dan is deze job je op het lijf geschreven. Als werkplaatsverantwoordelijke sta je in voor: het voorbereiden van de werkplanning in het atelier aansturen van de mecaniekers en bedienden eindverantwoordelijke van het aankoopbeleid opvolgen van de werkflow operationele ondersteuning bieden aan je team

  • Technieker (reachtruck/ heftruck) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker doet u modificaties op bestaande machines (Heftruck, reachtruck, transpalet). U bent dus een technical designer en werkt volgens een plan dat u leest. U werkt mechanisch, electrisch en met hydrauliek Dagwerk, in de werkplaats (geen verplaatsing), geen weekendwerk

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Roborst (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten voor horecazaak Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige horecazaak in Mechelen zijn wij op zoek naar studenten voor in de zaal. We zoeken voor de maanden september een 3-tal studenten en voor de maand oktober een 10-tal studenten! Ben jij student en heb je een eerste ervaring in de horeca achter de rug, meerbepaald als hulpkelner/ zaalmedewerker ? Stuur ons jouw CV dan snel even door! Heb je vrienden, vriendinnen, kennissen of familie die ook op zoek zijn naar een studentenjob? Stuur hun CV dan zeker even mee!

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het onderhoud van de productielijnen en het machinepark. Jouw expertise pas je graag toe bij het verhelpen van kleine technische storingen. Je bent je bewust van de nodige veiligheid aan machines waardoor je mee op zoek gaat naar verbeteringen. Bedrijfsprofiel: Jouw werkgever is een belangrijke internationale speler in de voedingsindustrie. Een team van 150 medewerkers gaat samen aan de slag om kwaliteit aan de klant af te leveren. Je komt terecht in de productie. Deze is georganiseerd in verschillende, kleinere, teams met elk hun eigen specialisatie. 

  • CAD Specialist (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    - Uitwerken van projecten tijdens de offerte fase (60%) *Je krijgt een briefing van de internal sales en maakt de technische tekening van het project. *Je stelt technische verbeteringen voor en begeleidt de project managers bij moeilijke projecten. - Uitwerken van maatwerk bij order fase (15%) * Je analyseert elke special om deze op een zo kwalitatieve manier te maken. *Je controleert dit zowel in het ontwerp als in de productiefase *Je werkt specials uit en geeft deze in, in ons ERP (Navision) systeem, zodat deze geproduceerd kunnen worden. - Input voor R&D (5%) *Je houdt bij welke nieuwe producten interessant kunnen zijn voor ons assortiment. *Je zoekt naar verbeterpunten voor ons huidig assortiment. *Maandelijks zit je samen met R&D om je ideeën uit te wisselen. - Verantwoordelijk voor het onderhoud van het CAD pakket. (20%) *Programmeren van VBA en ilogic voor inventor. *Proactief verbeteringen voorstellen en implementeren.

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • Werfleider electriciteit (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken in gebouwen zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een werfleider om de firma te versterken. Jouw taken bestaan uit : - opvolgen van werven en actieve deelname - bijwonen van werfvergaderingen - leiding geven aan techniekers - zelfstandig kunnen oplossen van problemen. Hiervoor krijg je een interne opleiding en sta je in nauw contact met de hoofdzetel.

  • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

Zoek naar antwoorden van INST. COMM. ENS. TECHN. in sociale netwerken
Look for responds of INST. COMM. ENS. TECHN. in social networks

Lees alle opmerkingen voor INST. COMM. ENS. TECHN.. Laat een reactie achter voor INST. COMM. ENS. TECHN.. INST. COMM. ENS. TECHN. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INST. COMM. ENS. TECHN.. Leave a respond for INST. COMM. ENS. TECHN.. INST. COMM. ENS. TECHN. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INST. COMM. ENS. TECHN. op de google maps. Adres en contacten INST. COMM. ENS. TECHN.
Location of INST. COMM. ENS. TECHN. on the google maps. Address and contacts of INST. COMM. ENS. TECHN.

Andere gerelateerde bedrijven als come INST. COMM. ENS. TECHN. INST. COMM. ENS. TECHN.: BBL | Dewingaerden K | KALLIGYNA | Livin C | PHILIPPE LALOUX

Other related companies as INST. COMM. ENS. TECHN.: BBL | Dewingaerden K | KALLIGYNA | Livin C | PHILIPPE LALOUX

INST. COMM. ENS. TECHN. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INST. COMM. ENS. TECHN., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08146606445. Het bedrijf INST. COMM. ENS. TECHN. bevindt zich op het adres: RUE DE FRANCE 65; 7711; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 450,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Formation permanente. Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s, M茅canique, Commerce & vente, Electronique & Electrom茅canique, Construction. Type d'Enseignement: Formation Professionnelle, Ecoles Techniques. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type de Formation: Commerce & vente. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
De hoofdactiviteit van INST. COMM. ENS. TECHN. is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INST. COMM. ENS. TECHN. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INST. COMM. ENS. TECHN., openstaande posities, locatie van INST. COMM. ENS. TECHN. op de kaart.

INST. COMM. ENS. TECHN. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is INST. COMM. ENS. TECHN., company assigned to the tax number BE08146606445. The company INST. COMM. ENS. TECHN. is located at the address: RUE DE FRANCE 65; 7711; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 450,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Formation permanente. Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s, M茅canique, Commerce & vente, Electronique & Electrom茅canique, Construction. Type d'Enseignement: Formation Professionnelle, Ecoles Techniques. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type de Formation: Commerce & vente. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
The main activity of INST. COMM. ENS. TECHN. is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INST. COMM. ENS. TECHN. is not available. You also can look at reviews of INST. COMM. ENS. TECHN., open positions, location of INST. COMM. ENS. TECHN. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INST. COMM. ENS. TECHN., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INST. COMM. ENS. TECHN., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INST. COMM. ENS. TECHN., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INST. COMM. ENS. TECHN., employees, financial statistics.