PROMOTION SOCIALE ST.LUC

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • PROMOTION SOCIALE ST.LUC
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • PROMOTION SOCIALE ST.LUC

Contactgegevens PROMOTION SOCIALE ST.LUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROMOTION SOCIALE ST.LUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROMOTION SOCIALE ST.LUC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA BICHE 17; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65334505 (+32-65334505) 65334505 (+32-65334505)

Fax (fax): +32 (11) 439-11-93 +32 (11) 439-11-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROMOTION SOCIALE ST.LUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROMOTION SOCIALE ST.LUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROMOTION SOCIALE ST.LUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROMOTION SOCIALE ST.LUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROMOTION SOCIALE ST.LUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROMOTION SOCIALE ST.LUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROMOTION SOCIALE ST.LUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROMOTION SOCIALE ST.LUC
Products information PROMOTION SOCIALE ST.LUC

BTW identificatienummer (tax): BE03298889160
Ondernemingsnummer: 9067535400
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Type de Formation: Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.

Product categorie (product category): Formation permanente

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROMOTION SOCIALE ST.LUC
(Get full report from official database of BE for PROMOTION SOCIALE ST.LUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROMOTION SOCIALE ST.LUC
Addition kinds of activities for PROMOTION SOCIALE ST.LUC

2677. enveloppen | Envelopes
071199. Bodemvoorbereidende diensten, niet inbegrepen | Soil preparation services, nec
327499. Kalk, nec | Lime, nec
36250209. Vacuüm relais | Vacuum relays
45220102. Flying charter service | Flying charter service
51130301. Zakken, papier en wegwerp plastic | Bags, paper and disposable plastic
51139900. Industrieel en persoonlijk dienstpapier, niet inbegrepen | Industrial and personal service paper, nec
73891306. Notarisgenoten | Notary publics
94319910. Administratie van de volksgezondheidsinstantie, overheid | Public health agency administration, government

Werken bij PROMOTION SOCIALE ST.LUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROMOTION SOCIALE ST.LUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROMOTION SOCIALE ST.LUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROMOTION SOCIALE ST.LUC. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing geriatrie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project word je ingeschakeld als verpleegkundige voor de dienst geriatrie. Je staat in voor de dagdagelijkse verzorging van je patiënten en dient pre- en postoperatieve zorgen toe. Je hebt feeling met de doelgroep van ouderen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Meewerkend Ploegbaas (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een werfleider. Je werkt samen met een handlanger en voert werken uit omtrent waterdichting, structureel herstel en kunstharsvloeren.

  • Monteur buitendienst (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op verplaatsing: monteren van verschillende mechanisch elementen (cabines, ovens) bij de klant, montage in samenspraak met collega-monteur In het atelier: Assemblage van kanalen, panelen, lichtarmaturen, ventilatoren,...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Hasselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Buken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudenten Alma restaurants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp! Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal. Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Aarzel dan niet en stel je kandidaat !

  • Storingstechnieker (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij onze klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals: motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen plc-sturingen... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en het preventief onderhoud behoort ook tot jouw takenpakket. Er zijn mogelijkheden in de regio Oost- en West-Vlaanderen, zowel in dagregime, 2-ploegenstelsel, 3-ploegenstelsel als weekendwerk.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het ziekenhuis AZ St Maria Halle zijn wij op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op diverse afdelingen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk. Dit kan op freelance (met een uurtarief en zelfstandig statuut) en op interimbasis.

  • DOCENTEN AARDRIJKSKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis aardrijkskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Tuinier (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADVANCE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een flexi - medewerker (ook gepensioneerden komen in aanmerking) gedurende 10 à 12u/week om de tuin te ondehouden. Werkuren : 3 dagen (afhankelijk van het seizoen) van 7u - 11u 's morgens. Het werkmateriaal wordt voorzien door Waer Waters.

  • flexijob zaal (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen

Zoek naar antwoorden van PROMOTION SOCIALE ST.LUC in sociale netwerken
Look for responds of PROMOTION SOCIALE ST.LUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROMOTION SOCIALE ST.LUC. Laat een reactie achter voor PROMOTION SOCIALE ST.LUC. PROMOTION SOCIALE ST.LUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROMOTION SOCIALE ST.LUC. Leave a respond for PROMOTION SOCIALE ST.LUC. PROMOTION SOCIALE ST.LUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROMOTION SOCIALE ST.LUC op de google maps. Adres en contacten PROMOTION SOCIALE ST.LUC
Location of PROMOTION SOCIALE ST.LUC on the google maps. Address and contacts of PROMOTION SOCIALE ST.LUC

Andere gerelateerde bedrijven als come PROMOTION SOCIALE ST.LUC PROMOTION SOCIALE ST.LUC: COIFFURE LUCIENNE | Cuppens R | O.C.M.W. | GEEROMS MAKELAARSKANTOOR BVBA | YVES COPPE

Other related companies as PROMOTION SOCIALE ST.LUC: COIFFURE LUCIENNE | Cuppens R | O.C.M.W. | GEEROMS MAKELAARSKANTOOR BVBA | YVES COPPE

PROMOTION SOCIALE ST.LUC is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROMOTION SOCIALE ST.LUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298889160. Het bedrijf PROMOTION SOCIALE ST.LUC bevindt zich op het adres: RUE DE LA BICHE 17; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Formation permanente. Lijst met producten zijn Type de Formation: Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
De hoofdactiviteit van PROMOTION SOCIALE ST.LUC is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROMOTION SOCIALE ST.LUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROMOTION SOCIALE ST.LUC, openstaande posities, locatie van PROMOTION SOCIALE ST.LUC op de kaart.

PROMOTION SOCIALE ST.LUC is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROMOTION SOCIALE ST.LUC, company assigned to the tax number BE03298889160. The company PROMOTION SOCIALE ST.LUC is located at the address: RUE DE LA BICHE 17; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Formation permanente. List of products are Type de Formation: Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
The main activity of PROMOTION SOCIALE ST.LUC is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PROMOTION SOCIALE ST.LUC is not available. You also can look at reviews of PROMOTION SOCIALE ST.LUC, open positions, location of PROMOTION SOCIALE ST.LUC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROMOTION SOCIALE ST.LUC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROMOTION SOCIALE ST.LUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROMOTION SOCIALE ST.LUC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROMOTION SOCIALE ST.LUC, employees, financial statistics.