LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS
Private companiesNondepository Credit Institutions • LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

Contactgegevens LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENLEI 2; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34496524 (+32-34496524) 34496524 (+32-34496524)

Fax (fax): +32 (87) 475-85-38 +32 (87) 475-85-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS
Products information LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

BTW identificatienummer (tax): BE06539031982
Ondernemingsnummer: 8314147949
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 202,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Type de Formation: Comptabilit茅, Informatique, Commerce & vente, Arts du Tissu & Stylisme. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.

Product categorie (product category): Formation permanente

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS
(Get full report from official database of BE for LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS
Addition kinds of activities for LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

5021. Meubilair | Furniture
27540400. Wrapper en zegel drukwerk, gravure | Wrapper and seal printing, gravure
34460000. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
34460202. Gratings, loopvlak: gefabriceerd metaal | Gratings, tread: fabricated metal
35190103. Marine motoren | Marine engines
35310417. Vibrators voor betonconstructie | Vibrators for concrete construction
76290101. Hoorhulp reparatie | Hearing aid repair

Werken bij LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur tijdelijk M/V (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging (3à4-tal weken) als monteur? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een 4-tal weken. Jouw taken als monteur zijn vooral het assembleren van machines, aan de hand van tekeningen en componenten. Een vaste werknemer, ingenieur, zal jou hierin goed begeleiden.

  • Bekister ruwbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn wij op zoek naar een ruwbouw bekister met ervaring. Heb je ervaring? Werk je graag in teamverband? En ga je steeds zorgvuldig te werk? Solliciteer dan onmiddellijk.

  • Magazijnier (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Eén van onze klanten uit Lommel is op zoek naar een magazijnier. Je zal werken in een koude omgeving (2-4 graden) met aangepaste kledij.

  • Marketeer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Een marketingstrategie ontwikkelen; Marktonderzoek uitvoeren. Op basis hiervan ga je de data analyseren en zet een marketingcampagne op; Je beheert en ontwikkeld de website, maakt logo's, folders,...; Je vertegenwoordigd samen met de accountmanager en de commerciële manager het bedrijf op verschillende sector gerelateerde events.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent houthandel (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een houthandel in Hooglede zijn we op zoek naar een student die vrij is op woensdag namiddag en/ of zaterdagvoormiddag van 9u-12u. Je helpt polyvalent mee in het bedrijf. Jouw taken zijn onder andere: Hout op de machine leggen, stukken hout zagen, bedrijf vegen en opruimen...

  • Zaalmedewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven zijn wij op zoek naar gemotiveerd zaal- en keukenpersoneel! Jouw taken bestaan uit: - Opdienen van de borden - Kassabediening - Klantencontact - Orde van de zaal garanderen - Ondersteuning keuken

  • Jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, een supermarkt in de regio Mechelen, zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er. Je zal ingezet worden op maandag en woensdag.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Vroedvrouw (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een vroedvrouw. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder verschillende met specialisatie richting kinderen/baby's, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!
 Meer informatie over onze praktijk vind je op onze site: www.groepspraktijktille.be

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Aarschot (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS in sociale netwerken
Look for responds of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. Laat een reactie achter voor LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. Leave a respond for LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS op de google maps. Adres en contacten LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS
Location of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS on the google maps. Address and contacts of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

Andere gerelateerde bedrijven als come LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: Charme et Beauté | COIFFURE MIA | VICTORIA VANDERMEEREN | Koen De Vuyst | JACQUES TILLIET

Other related companies as LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: Charme et Beauté | COIFFURE MIA | VICTORIA VANDERMEEREN | Koen De Vuyst | JACQUES TILLIET

LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06539031982. Het bedrijf LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS bevindt zich op het adres: MOLENLEI 2; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 202,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Formation permanente. Lijst met producten zijn Type de Formation: Comptabilit茅, Informatique, Commerce & vente, Arts du Tissu & Stylisme. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
De hoofdactiviteit van LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, openstaande posities, locatie van LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS op de kaart.

LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, company assigned to the tax number BE06539031982. The company LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is located at the address: MOLENLEI 2; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 202,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Formation permanente. List of products are Type de Formation: Comptabilit茅, Informatique, Commerce & vente, Arts du Tissu & Stylisme. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
The main activity of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is not available. You also can look at reviews of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, open positions, location of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, employees, financial statistics.