LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS
Private companiesFood and Kindred Products • LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

Contactgegevens LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDUARD ANSEELESTRAAT 0; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38609890 (+32-38609890) 38609890 (+32-38609890)

Fax (fax): +32 (67) 740-99-89 +32 (67) 740-99-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS
Products information LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

BTW identificatienummer (tax): BE05425292968
Ondernemingsnummer: 6287445068
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 663,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Type de Formation: Sciences & Arts Appliqu茅s, Commerce & vente, Comptabilit茅, Informatique, M茅taux, Arts du Tissu & Stylisme. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.

Product categorie (product category): Formation permanente

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS
(Get full report from official database of BE for LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS
Addition kinds of activities for LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

336699. Kopergieterijen, nec | Copper foundries, nec
28190204. Zoutzuur | Hydrochloric acid
28999951. Brandstofbehandelende verbindingen | Fuel treating compounds
39619903. Rozenkransen en kleine religieuze artikelen, behalve edelmetaal | Rosaries and small religious articles, except precious metal
73499904. Telefooncel schoonmaken en onderhoud | Telephone booth cleaning and maintenance
79960000. Pretparken | Amusement parks

Werken bij LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. Looking for open vacancies in other companies

  • CE Rolkraanchauffeur regio Gent - Brussel - Antwerpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant bij Asap, zijn wij op zoek naar rolkraanchauffeurs CE. - Als chauffeur staat u in voor het vervoeren van bouwmaterialen (o.a. klinkers / buizen / betonelementen/bekistingmateriaal/tuinelementen/bigbags/DHZ-materialen). U dient deze op verschillende locaties met de kraan te leveren. - Je uren zijn flexibel d.w.z start- en einduur: soms om 03.00 beginnen, soms 04.00, soms 05.00,… en einduur is nooit op voorhand te voorspellen. - Het kan is gebeuren dat je s nachts gaat werken

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • Medewerker Strijkatelier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt ervan om je hemden, t-shirts en broeken telkens tot in detail te strijken. Je bent zelf gesteld op netheid en bedient klanten met een glimlach.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • Ervaren horecastudenten gezocht te Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak in Gent zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken van maandag tem. vrijdag van 11-15u. Je staat in voor het onthaal van de klanten, het opnemen en brengen van bestellingen.

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • Production engineer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van instructies en voorschriften voor de mensen en machines in de fabriek. Je definieert instructies, werkmethodes en werkpatronen en ondersteunt de uitrol van het nieuwe systeem. Je bent betrokken bij het maken van opleidingsplannen.

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BITE AND RIDE

    Type: Flexijob

    Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS in sociale netwerken
Look for responds of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. Laat een reactie achter voor LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. Leave a respond for LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS op de google maps. Adres en contacten LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS
Location of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS on the google maps. Address and contacts of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

Andere gerelateerde bedrijven als come LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: PWA AARTSELAAR | DE ARK CLUBHUIS V.V.W. | IN ?T GEZEGEND BROOD | ROSE RAQUET | Chez Fred BVBA

Other related companies as LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: PWA AARTSELAAR | DE ARK CLUBHUIS V.V.W. | IN ?T GEZEGEND BROOD | ROSE RAQUET | Chez Fred BVBA

LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05425292968. Het bedrijf LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS bevindt zich op het adres: EDUARD ANSEELESTRAAT 0; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 663,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Formation permanente. Lijst met producten zijn Type de Formation: Sciences & Arts Appliqu茅s, Commerce & vente, Comptabilit茅, Informatique, M茅taux, Arts du Tissu & Stylisme. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
De hoofdactiviteit van LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, openstaande posities, locatie van LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS op de kaart.

LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, company assigned to the tax number BE05425292968. The company LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is located at the address: EDUARD ANSEELESTRAAT 0; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 663,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Formation permanente. List of products are Type de Formation: Sciences & Arts Appliqu茅s, Commerce & vente, Comptabilit茅, Informatique, M茅taux, Arts du Tissu & Stylisme. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
The main activity of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is not available. You also can look at reviews of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, open positions, location of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, employees, financial statistics.