PWA AARTSELAAR

Contactgegevens PWA AARTSELAAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PWA AARTSELAAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

PWA AARTSELAAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARON VAN ERTBORNSTRAAT 1; 2630; AARTSELAAR, België

Telefoon (phone): 38701691 (+32-38701691) 38701691 (+32-38701691)

Fax (fax): +32 (87) 646-42-58 +32 (87) 646-42-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PWA AARTSELAAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PWA AARTSELAAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PWA AARTSELAAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PWA AARTSELAAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PWA AARTSELAAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PWA AARTSELAAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PWA AARTSELAAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PWA AARTSELAAR
Products information PWA AARTSELAAR

BTW identificatienummer (tax): BE05870239257
Ondernemingsnummer: 8195770263
Hoofdstad (capital): 494,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Agences de Placement.

Product categorie (product category): Sélection de personnel and placement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PWA AARTSELAAR
(Get full report from official database of BE for PWA AARTSELAAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor PWA AARTSELAAR
Addition kinds of activities for PWA AARTSELAAR

326399. Halfbord tafel en keukengerei, niet inbegrepen | Semivitreous table and kitchenware, nec
34969903. Kooien, draad | Cages, wire
36259908. Elektromagnetische koppelingen of remmen | Electromagnetic clutches or brakes
39610201. Compacts, behalve edelmetaal | Compacts, except precious metal
50630215. Service toegangsuitrusting, elektrisch | Service entrance equipment, electrical
50879907. Verplaatsende apparatuur en benodigdheden | Moving equipment and supplies
72199902. Wasserij, behalve kracht en munten | Laundry, except power and coin-operated
94319906. Gezondheidsstatistiek centrum, overheid | Health statistics center, government
95120404. Land-, minerale- en wildlife conservation, lokale overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, local government

Werken bij PWA AARTSELAAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PWA AARTSELAAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PWA AARTSELAAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PWA AARTSELAAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubelspuiter (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voorbereiden: Schuren / plamuren Spuiten van lakverf Beitsen en vernissen

  • CNC Operator M/V (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

  • Huishoudhulp dienstencheques Heule - Bissegem - Gullegem (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

    Regio: BROECHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student |dynamische kantoor | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps zoekt een Student voor een dynamische onderneming actief in Hasselt. Onze klant, een dynamische onderneming, is op zoek naar een Student. Jouw verantwoordelijkheden * Je boekt de aan- en verkoopfacturen in; * Je bereidt de Btw-aangifte voor; * Je bent verantwoordelijk voor ad hoc boekhoudkundig en administratieve taken; * Je boekt de bankuittreksels in. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • Student productiemedewerker (ma-vrij) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wijnegem zijn we op zoek naar een student die regelmatig enkele (halve of volledige) dagen per week beschikbaar is. Je staat mee in voor de dagelijkse productie waaronder het labelen/etiketteren en verpakken van de producten. Als je in het bezit bent van een rijbewijs, is dit een extra voordeel!

  • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Stabiliteitsingenieur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als stabiliteitsingenieur maak je stabiliteteitsberekeningen van structuren en de bijhorende lastenboeken en ramingen. Je maakt stabiliteitsplannen en meetstaten op. Je controleert plannen. Je brieft helder de berekeningen aan de CAD-ontwerper. Daarnaast meldt je pro-actief knelpunten en problemen aan de projectleider.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

Zoek naar antwoorden van PWA AARTSELAAR in sociale netwerken
Look for responds of PWA AARTSELAAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor PWA AARTSELAAR. Laat een reactie achter voor PWA AARTSELAAR. PWA AARTSELAAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PWA AARTSELAAR. Leave a respond for PWA AARTSELAAR. PWA AARTSELAAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PWA AARTSELAAR op de google maps. Adres en contacten PWA AARTSELAAR
Location of PWA AARTSELAAR on the google maps. Address and contacts of PWA AARTSELAAR

Andere gerelateerde bedrijven als come PWA AARTSELAAR PWA AARTSELAAR: Boland | Les Sarts SA | PAUWELS | E.R.S | BORNEM MOTORS

Other related companies as PWA AARTSELAAR: Boland | Les Sarts SA | PAUWELS | E.R.S | BORNEM MOTORS

PWA AARTSELAAR is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PWA AARTSELAAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05870239257. Het bedrijf PWA AARTSELAAR bevindt zich op het adres: BARON VAN ERTBORNSTRAAT 1; 2630; AARTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 494,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sélection de personnel and placement. Lijst met producten zijn Services: Agences de Placement..
De hoofdactiviteit van PWA AARTSELAAR is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PWA AARTSELAAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PWA AARTSELAAR, openstaande posities, locatie van PWA AARTSELAAR op de kaart.

PWA AARTSELAAR is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is PWA AARTSELAAR, company assigned to the tax number BE05870239257. The company PWA AARTSELAAR is located at the address: BARON VAN ERTBORNSTRAAT 1; 2630; AARTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 494,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 811,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sélection de personnel and placement. List of products are Services: Agences de Placement..
The main activity of PWA AARTSELAAR is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PWA AARTSELAAR is not available. You also can look at reviews of PWA AARTSELAAR, open positions, location of PWA AARTSELAAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PWA AARTSELAAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PWA AARTSELAAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PWA AARTSELAAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PWA AARTSELAAR, employees, financial statistics.