LEERG. SOC. PROMOTIE

Contactgegevens LEERG. SOC. PROMOTIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEERG. SOC. PROMOTIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEERG. SOC. PROMOTIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RODE KRUISLAAN 27; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12232460 (+32-12232460) 12232460 (+32-12232460)

Fax (fax): +32 (4) 244-84-44 +32 (4) 244-84-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEERG. SOC. PROMOTIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEERG. SOC. PROMOTIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEERG. SOC. PROMOTIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEERG. SOC. PROMOTIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEERG. SOC. PROMOTIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEERG. SOC. PROMOTIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEERG. SOC. PROMOTIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEERG. SOC. PROMOTIE
Products information LEERG. SOC. PROMOTIE

BTW identificatienummer (tax): BE05547515869
Ondernemingsnummer: 9561645507
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Type de Formation: Commerce & vente, Travail du Bois, Automatisation, M茅taux, Comptabilit茅, Informatique, Electronique & Electrom茅canique, M茅canique. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.

Product categorie (product category): Formation permanente

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEERG. SOC. PROMOTIE
(Get full report from official database of BE for LEERG. SOC. PROMOTIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEERG. SOC. PROMOTIE
Addition kinds of activities for LEERG. SOC. PROMOTIE

205102. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
20529907. Crackers, droog, nec | Crackers, dry, nec
31729905. Horlogebanden, behalve metaal | Watch straps, except metal
36340110. Verwarmingstoestellen, voor elektrische apparaten | Heating units, for electric appliances
37159904. Opleggers voor vrachtwagen trekkers | Semitrailers for truck tractors
54110104. Supermarkten, 55.000 - 65.000 vierkante meter (supermarkt) | Supermarkets, 55,000 - 65,000 square feet (superstore)

Werken bij LEERG. SOC. PROMOTIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEERG. SOC. PROMOTIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEERG. SOC. PROMOTIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEERG. SOC. PROMOTIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

  • Monteur staalconstructie (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio As zijn wij op zoek naar een monteur van staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Monteren van staalconstructies • Werken op hoogte • Werken op verplaatsing • …

  • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

  • Technieker binnendienst (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Genk, gespecialiseerd in fullservice onderhoud en herstellingen van industriële aandrijvingen en pompen zoeken wij een gedreven technieker binnendienst. Je bent gepassioneerd door techniek en technologie Je staat in voor preventief onderhoud, oplossen van problemen, ... Schade en oorzaken kunnen bepalen Nodige controles en metingen uitvoeren

  • Meewerkende assistent ploegbaas - 2 ploegen - logistiek (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Cummins in Rumst zijn we op zoek naar een assistent ploegbaas. 90% van de taak draai je mee als meewerkende magazijnier. De overige tijd ondersteun je mee je ploegbaas en als deze afwezig is, vervang je hem. Hierdoor dien je enerzijds goed mee te draaien in teamverband, anderszijds dien je afstand te bewaren want indien je deze vervangt, wordt je geacht om je team aan te sturen. Hoofdtaak: - verwerken van inkomende goederen - werken met een handscanner - correcte input in het warehousesysteem - ervaring met machines (reachtruk, heftruck,...) is een pluspunt backup: - vervangen van de ploegbaas gedurende zijn afwezigheid (ziekte, vakantie, opleiding,...) - team aansturen (+-10 a 15 personen) - overzicht houden van de productiviteit die behaald moet worden - correcte input in de datasystemen - basiskennis Excel en Engelse taal is vereist Indien interesse, stuur zeker je cv door naar [email protected]

  • Bijlesgever economie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • HULPKOK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PARKHOTEL

    Type: Vaste Job

    Voor de keuken van ons restaurant zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Je wordt ingeschakeld zowel voor warme als koude gerechten.

  • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ARCHITON

    Type: Vaste Job

    Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

  • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van LEERG. SOC. PROMOTIE in sociale netwerken
Look for responds of LEERG. SOC. PROMOTIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEERG. SOC. PROMOTIE. Laat een reactie achter voor LEERG. SOC. PROMOTIE. LEERG. SOC. PROMOTIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEERG. SOC. PROMOTIE. Leave a respond for LEERG. SOC. PROMOTIE. LEERG. SOC. PROMOTIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEERG. SOC. PROMOTIE op de google maps. Adres en contacten LEERG. SOC. PROMOTIE
Location of LEERG. SOC. PROMOTIE on the google maps. Address and contacts of LEERG. SOC. PROMOTIE

Andere gerelateerde bedrijven als come LEERG. SOC. PROMOTIE LEERG. SOC. PROMOTIE: TAKENAKA BELGIUM | JACQUET FRANCIS | BUTCH TAILORS | LODE BLOKKEN BVBA | SRG

Other related companies as LEERG. SOC. PROMOTIE: TAKENAKA BELGIUM | JACQUET FRANCIS | BUTCH TAILORS | LODE BLOKKEN BVBA | SRG

LEERG. SOC. PROMOTIE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEERG. SOC. PROMOTIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05547515869. Het bedrijf LEERG. SOC. PROMOTIE bevindt zich op het adres: RODE KRUISLAAN 27; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 467,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Formation permanente. Lijst met producten zijn Type de Formation: Commerce & vente, Travail du Bois, Automatisation, M茅taux, Comptabilit茅, Informatique, Electronique & Electrom茅canique, M茅canique. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
De hoofdactiviteit van LEERG. SOC. PROMOTIE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEERG. SOC. PROMOTIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEERG. SOC. PROMOTIE, openstaande posities, locatie van LEERG. SOC. PROMOTIE op de kaart.

LEERG. SOC. PROMOTIE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEERG. SOC. PROMOTIE, company assigned to the tax number BE05547515869. The company LEERG. SOC. PROMOTIE is located at the address: RODE KRUISLAAN 27; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 467,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Formation permanente. List of products are Type de Formation: Commerce & vente, Travail du Bois, Automatisation, M茅taux, Comptabilit茅, Informatique, Electronique & Electrom茅canique, M茅canique. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
The main activity of LEERG. SOC. PROMOTIE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEERG. SOC. PROMOTIE is not available. You also can look at reviews of LEERG. SOC. PROMOTIE, open positions, location of LEERG. SOC. PROMOTIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEERG. SOC. PROMOTIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEERG. SOC. PROMOTIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEERG. SOC. PROMOTIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEERG. SOC. PROMOTIE, employees, financial statistics.