INST.SECOND.PROM.SOCIALE

Contactgegevens INST.SECOND.PROM.SOCIALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INST.SECOND.PROM.SOCIALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INST.SECOND.PROM.SOCIALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MONS 63; 7301; BOUSSU, België

Telefoon (phone): 65779468 (+32-65779468) 65779468 (+32-65779468)

Fax (fax): +32 (14) 113-58-32 +32 (14) 113-58-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INST.SECOND.PROM.SOCIALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INST.SECOND.PROM.SOCIALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INST.SECOND.PROM.SOCIALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INST.SECOND.PROM.SOCIALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INST.SECOND.PROM.SOCIALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INST.SECOND.PROM.SOCIALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INST.SECOND.PROM.SOCIALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INST.SECOND.PROM.SOCIALE
Products information INST.SECOND.PROM.SOCIALE

BTW identificatienummer (tax): BE01642425537
Ondernemingsnummer: 7913146972
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 228,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Type de Formation: Sciences Sociales & Familiales. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.

Product categorie (product category): Formation permanente

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INST.SECOND.PROM.SOCIALE
(Get full report from official database of BE for INST.SECOND.PROM.SOCIALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INST.SECOND.PROM.SOCIALE
Addition kinds of activities for INST.SECOND.PROM.SOCIALE

354602. Zagen en zaagapparatuur | Saws and sawing equipment
364800. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
17990608. Verf en behang strippen | Paint and wallpaper stripping
24490207. Vaten, hout: gecoördineerd | Vats, wood: coopered
33170202. Conduit: gelaste, sluitgewricht, of zware klinknagel | Conduit: welded, lock joint, or heavy riveted
33560702. Zirkonium- en zirkoniumlegering: rollen, tekenen of extruderen | Zirconium and zirconium alloy: rolling, drawing,or extruding
50519910. Strip, metaal | Strip, metal

Werken bij INST.SECOND.PROM.SOCIALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INST.SECOND.PROM.SOCIALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INST.SECOND.PROM.SOCIALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INST.SECOND.PROM.SOCIALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

  • DRINGENDE POETSHULP TE MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Merelbeke. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Poetshulp Zottegem 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • Coach tik tik dactylo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in het Antwerpen, Deurne, Borgerhout....

  • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA HOME Knokke

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Adviseur Beleggingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een gekend bankkantoor gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en geïnteresseerd in de beleggingsmarkt? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je onderhoudt duurzame, persoonlijke relaties met de toegewezen bedrijven of particuliere klanten Je adviseert, beheert en ontwikkelt portefeuilles, onder supervisie van de kantoorverantwoordelijke Je geeft nauwgezet investeringsadvies Tevens benader en prospecteert je nieuwe bedrijven met groot beleggingspotentieel Je beantwoordt de vragen van de bedrijven of particuliere klanten

  • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

  • Psychomotorisch Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega om ons team van pediatrische collega’s te vervoegen. Op termijn kan dit uitgebouwd worden naar een halftijdse betrekking. Interesse in neurologische revalidatie bij kinderen hierbij is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als op school gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, ouders, leerkrachten), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BUSO HAVERLO

    Type: Werfreserve

    · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

  • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SERVAIS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van INST.SECOND.PROM.SOCIALE in sociale netwerken
Look for responds of INST.SECOND.PROM.SOCIALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INST.SECOND.PROM.SOCIALE. Laat een reactie achter voor INST.SECOND.PROM.SOCIALE. INST.SECOND.PROM.SOCIALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INST.SECOND.PROM.SOCIALE. Leave a respond for INST.SECOND.PROM.SOCIALE. INST.SECOND.PROM.SOCIALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INST.SECOND.PROM.SOCIALE op de google maps. Adres en contacten INST.SECOND.PROM.SOCIALE
Location of INST.SECOND.PROM.SOCIALE on the google maps. Address and contacts of INST.SECOND.PROM.SOCIALE

Andere gerelateerde bedrijven als come INST.SECOND.PROM.SOCIALE INST.SECOND.PROM.SOCIALE: Troupe Ludik (La) ASBL | Youpy Shop | BUREAU COMM | Interium Lounge | DEPAEPE G. & COURTAIN F.

Other related companies as INST.SECOND.PROM.SOCIALE: Troupe Ludik (La) ASBL | Youpy Shop | BUREAU COMM | Interium Lounge | DEPAEPE G. & COURTAIN F.

INST.SECOND.PROM.SOCIALE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INST.SECOND.PROM.SOCIALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01642425537. Het bedrijf INST.SECOND.PROM.SOCIALE bevindt zich op het adres: RUE DE MONS 63; 7301; BOUSSU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 228,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Formation permanente. Lijst met producten zijn Type de Formation: Sciences Sociales & Familiales. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
De hoofdactiviteit van INST.SECOND.PROM.SOCIALE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INST.SECOND.PROM.SOCIALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INST.SECOND.PROM.SOCIALE, openstaande posities, locatie van INST.SECOND.PROM.SOCIALE op de kaart.

INST.SECOND.PROM.SOCIALE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is INST.SECOND.PROM.SOCIALE, company assigned to the tax number BE01642425537. The company INST.SECOND.PROM.SOCIALE is located at the address: RUE DE MONS 63; 7301; BOUSSU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 228,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Formation permanente. List of products are Type de Formation: Sciences Sociales & Familiales. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
The main activity of INST.SECOND.PROM.SOCIALE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INST.SECOND.PROM.SOCIALE is not available. You also can look at reviews of INST.SECOND.PROM.SOCIALE, open positions, location of INST.SECOND.PROM.SOCIALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INST.SECOND.PROM.SOCIALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INST.SECOND.PROM.SOCIALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INST.SECOND.PROM.SOCIALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INST.SECOND.PROM.SOCIALE, employees, financial statistics.