Youpy Shop

Contactgegevens Youpy Shop: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Youpy Shop: address, phone, fax, email, website, opening hours

Youpy Shop

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Centre Commercial Cora; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 247 00 40 (+32-04 247 00 40) 04 247 00 40 (+32-04 247 00 40)

Fax (fax): +32 (19) 131-14-53 +32 (19) 131-14-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Youpy Shop: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Youpy Shop"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Youpy Shop"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Youpy Shop, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Youpy Shop. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Youpy Shop, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Youpy Shop. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Youpy Shop
Products information Youpy Shop

BTW identificatienummer (tax): BE04775177001
Ondernemingsnummer: 6649169921
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Youpy Shop zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Youpy Shop
(Get full report from official database of BE for Youpy Shop)

Aanvulling soorten activiteiten voor Youpy Shop
Addition kinds of activities for Youpy Shop

22610208. Suiwerende katoenen breedgeweven goederen | Sueding cotton broadwoven goods
35329901. Stampmolenmachines (mijnbouwmachines) | Stamping mill machinery (mining machinery)
36290103. Inverters, niet-roterende: elektrisch | Inverters, nonrotating: electrical
50859912. Signmaker apparatuur en benodigdheden | Signmaker equipment and supplies
56990000. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores
57340201. Computer tapes | Computer tapes

Werken bij Youpy Shop: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Youpy Shop: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Youpy Shop. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Youpy Shop. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis regio Gent. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn een pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van 160 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten. Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Medisch secretaresse (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Jessa Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel zijn we op zoek naar: Medisch secretaresse Jobtime: deeltijds/voltijds Functie: Organiseren van het secretariaat zodat één of meerdere artsen, paramedici of verpleegkundigen zich kunnen focussen op hun (para)medische activiteiten. Je voornaamste taken zijn: Instaan voor het onthaal, zowel persoonlijk, telefonisch als administratief, van patiënten voor en na een afspraak, onderzoek of verblijf in het ziekenhuis. Patiënten informeren zodat ze juiste, volledige en duidelijke antwoorden krijgen op hun vragen. Correct, volledig, ordelijk en tijdig afwerken van het administratieve en organisatorische takenpakket (o.a. afsprakenbeheer, briefwisseling, opnameplanning) en financieel ondersteunende taken met de afgesproken hulpmiddelen. Samenwerken en communiceren met collega’s en met mensen binnen en buiten de organisatie, om een optimale dienstverlening te garanderen. Profiel: Je bent in het bezit van een bachelor office management optie medical management assistant. Je beschikt over een ruime kennis van medische terminologie en een basiskennis van de gezondheidszorg. Je hebt een empathische persoonlijkheid, gaat discreet om met vertrouwelijke informatie. Je bent assertief met voldoende aandacht voor diplomatie en integriteit. Je kan zelfstandig functioneren en hebt zin voor initiatief. Je bent steeds nauwkeurig en stipt in je opdrachten. Je beschikt over een dosis organisatietalent en behoudt het overzicht, tegelijkertijd heb je oog voor detail. Je werkt vlot met de Microsoft Office pakketten en bent bereid om jouw softwarekennis op peil te houden. Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te leggen. Je kan snel en zonder fouten typen. Relevante ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt. Aanbod: Wij bieden je een boeiende, gevarieerde functie binnen een enthousiast team met ruimte voor creativiteit, opleiding en vorming. Je kan gratis aansluiten bij onze collectieve hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques. Bijkomende voordelen: groepsverzekering, vlotte bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer, bij gebruik openbaar vervoer 100% terugbetaling. Omdat we de gezondheid van onze medewerkers belangrijk vinden, bieden we een waaier van programma's aan die je gezondheid bevorderen. Interesse? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je kandidatuur door online (cv, motivatiebrief en kopie van je diploma) te solliciteren via onze website www.ikvraaghetaan.be Voor meer informatie i.v.m. de functie kan je terecht bij Annick Germeys, coördinator medische secretariaten, tel 011 33 50 40 Voor bijkomende algemene informatie kan je contact opnemen met Greet Pans (werving & selectie) op het nummer 011 33 52 53 of mail [email protected]

  • Operator carrousel (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor een correcte bediening van de carrousel. - De carrousel is een ronddraaiend groot apparaat waarbij bepaalde handelingen dienen uitgevoerd te worden om het gewenste eindresultaat te bekomen. - Je werkt graag door. - Je hebt geen problemen met repetitief werk.

  • Technieker (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job waarin je jouw technisch talent volop kan laten zien? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Onze klant heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van verscheidene afvalstromen, hoofdzakelijk uit de bouwsector. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een technisch assistent. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat,…).

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Jobtoolz

    Type: Vaste Job

    Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

  • Chauffeur c + fysiek werk voor firma wegmarkering gevestigd te Merelbeke! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Vaste Job

    Zij zijn op zoek naar een chauffeur c(e) voor het besturen van de borstelwagen. Belangrijk is dat je deze functie wil combineren met fysiek werk (het meehelpen van de wegmarkeerders) Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent zorg voor je machine belangrijk vindt. We bieden je: een job met veel uren, maar met mooie verloning optie vast

  • Osteopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Diëtist(e) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: BESSEMANS DAVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Motus is op zoek naar een enthousiaste collega om hun team te verstrerken. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, een ergotherapeute en 2 yoga leraressen. Je geeft consultaties aan kinderen en volwassenen die met hun voeding en voedingspatroon aan de slag willen gaan. De invulling van de job is zelf te bepalen.

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van Youpy Shop in sociale netwerken
Look for responds of Youpy Shop in social networks

Lees alle opmerkingen voor Youpy Shop. Laat een reactie achter voor Youpy Shop. Youpy Shop bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Youpy Shop. Leave a respond for Youpy Shop. Youpy Shop on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Youpy Shop op de google maps. Adres en contacten Youpy Shop
Location of Youpy Shop on the google maps. Address and contacts of Youpy Shop

Andere gerelateerde bedrijven als come Youpy Shop Youpy Shop: De Busser Ludo | Unitas United Shipping & Trucking Company | SCHNACKERS AGRI | CIN?BANK | SMASH GANSHOREN

Other related companies as Youpy Shop: De Busser Ludo | Unitas United Shipping & Trucking Company | SCHNACKERS AGRI | CIN?BANK | SMASH GANSHOREN

Youpy Shop is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Youpy Shop, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04775177001. Het bedrijf Youpy Shop bevindt zich op het adres: Centre Commercial Cora; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 875,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Youpy Shop zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Youpy Shop is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Youpy Shop is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Youpy Shop, openstaande posities, locatie van Youpy Shop op de kaart.

Youpy Shop is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Youpy Shop, company assigned to the tax number BE04775177001. The company Youpy Shop is located at the address: Centre Commercial Cora; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 875,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Youpy Shop were not found.
The main activity of Youpy Shop is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Youpy Shop is not available. You also can look at reviews of Youpy Shop, open positions, location of Youpy Shop on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Youpy Shop, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Youpy Shop, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Youpy Shop, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Youpy Shop, employees, financial statistics.