INST.PROM.SOCIALE F.COCQ

Contactgegevens INST.PROM.SOCIALE F.COCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INST.PROM.SOCIALE F.COCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

INST.PROM.SOCIALE F.COCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PR?SIDENT 54; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25156111 (+32-25156111) 25156111 (+32-25156111)

Fax (fax): +32 (82) 136-92-20 +32 (82) 136-92-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INST.PROM.SOCIALE F.COCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INST.PROM.SOCIALE F.COCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INST.PROM.SOCIALE F.COCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INST.PROM.SOCIALE F.COCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INST.PROM.SOCIALE F.COCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INST.PROM.SOCIALE F.COCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INST.PROM.SOCIALE F.COCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INST.PROM.SOCIALE F.COCQ
Products information INST.PROM.SOCIALE F.COCQ

BTW identificatienummer (tax): BE04650756835
Ondernemingsnummer: 5965545654
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Type de Formation: Commerce & vente, Automatisation, Comptabilit茅, Informatique. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.

Product categorie (product category): Formation permanente

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INST.PROM.SOCIALE F.COCQ
(Get full report from official database of BE for INST.PROM.SOCIALE F.COCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor INST.PROM.SOCIALE F.COCQ
Addition kinds of activities for INST.PROM.SOCIALE F.COCQ

3844. Röntgenapparatuur en buizen | X-ray apparatus and tubes
078301. Planten, snoeien en snoeien | Planting, pruning, and trimming services
278902. Bronzen, vergulden, kantelen en verdelen: boeken, kaarten, papier | Bronzing, gilding, edging, and deckling: books, cards, paper
352305. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
28340404. Zadels, farmaceutisch | Lozenges, pharmaceutical
36210115. Voorgerechten, voor motoren | Starters, for motors
36790000. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
38420409. Elastische slijtage, orthopedische (steun) | Elastic hosiery, orthopedic (support)
42229902. Opslag, bevroren of gekoelde goederen | Storage, frozen or refrigerated goods
92220401. Juridische raad en vervolging, federale overheid | Legal counsel and prosecution, federal government

Werken bij INST.PROM.SOCIALE F.COCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INST.PROM.SOCIALE F.COCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INST.PROM.SOCIALE F.COCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INST.PROM.SOCIALE F.COCQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als voltijdse bakker in een zeer toonaangevende zaak.

  • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

  • Electricien (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Medewerker schoonmaak (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Brugge zoeken wij een medewerk(st)er (m/v) voor in de schoonmaak. Op woensdag zal er niet gewerkt worden. Uurrooster is te bepalen in samenspraak.

  • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

  • Sterk planmatig talent transport (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een krak in planning en organisatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze klant! Voor een transportbedrijf in regio groot Waregem zijn wij namelijk op zoek naar een dispatcher. Volgende taken behoren tot jouw uitvoerende taken: - opvolgen transportvoertuigen in binnen- en buitenland - inplannen voertuigen - nauw contact met klanten en chauffeurs onderhouden

  • Operator (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • LESGEVER ZWEMMEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OLUMPIA

    Type: Studentenjob

    De vzw Olumpia (www.olumpia.be) zoekt kandida(a)t(en) lesgevers voor haar zwem(conditie)school voor een deeltijdse medewerking (A.O., studentenjob, verenigingswerker, vrijwilligerswerk met vergoeding). De trainingen/lessen gaan door in het Stedelijk Zwembad Magdalena te Kortrijk tijdens de schoolweken (geen activiteiten tijdens de schoolvakanties).

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • RESERVE schoonmaak regio Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

Zoek naar antwoorden van INST.PROM.SOCIALE F.COCQ in sociale netwerken
Look for responds of INST.PROM.SOCIALE F.COCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor INST.PROM.SOCIALE F.COCQ. Laat een reactie achter voor INST.PROM.SOCIALE F.COCQ. INST.PROM.SOCIALE F.COCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INST.PROM.SOCIALE F.COCQ. Leave a respond for INST.PROM.SOCIALE F.COCQ. INST.PROM.SOCIALE F.COCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INST.PROM.SOCIALE F.COCQ op de google maps. Adres en contacten INST.PROM.SOCIALE F.COCQ
Location of INST.PROM.SOCIALE F.COCQ on the google maps. Address and contacts of INST.PROM.SOCIALE F.COCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come INST.PROM.SOCIALE F.COCQ INST.PROM.SOCIALE F.COCQ: Mathias J | BIOBAT | Ponjaert R | KATRIEN DEPUYDT | INGRID MERTENS

Other related companies as INST.PROM.SOCIALE F.COCQ: Mathias J | BIOBAT | Ponjaert R | KATRIEN DEPUYDT | INGRID MERTENS

INST.PROM.SOCIALE F.COCQ is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INST.PROM.SOCIALE F.COCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04650756835. Het bedrijf INST.PROM.SOCIALE F.COCQ bevindt zich op het adres: RUE DU PR?SIDENT 54; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 318,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Formation permanente. Lijst met producten zijn Type de Formation: Commerce & vente, Automatisation, Comptabilit茅, Informatique. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
De hoofdactiviteit van INST.PROM.SOCIALE F.COCQ is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INST.PROM.SOCIALE F.COCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INST.PROM.SOCIALE F.COCQ, openstaande posities, locatie van INST.PROM.SOCIALE F.COCQ op de kaart.

INST.PROM.SOCIALE F.COCQ is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is INST.PROM.SOCIALE F.COCQ, company assigned to the tax number BE04650756835. The company INST.PROM.SOCIALE F.COCQ is located at the address: RUE DU PR?SIDENT 54; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 318,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Formation permanente. List of products are Type de Formation: Commerce & vente, Automatisation, Comptabilit茅, Informatique. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
The main activity of INST.PROM.SOCIALE F.COCQ is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INST.PROM.SOCIALE F.COCQ is not available. You also can look at reviews of INST.PROM.SOCIALE F.COCQ, open positions, location of INST.PROM.SOCIALE F.COCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INST.PROM.SOCIALE F.COCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INST.PROM.SOCIALE F.COCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INST.PROM.SOCIALE F.COCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INST.PROM.SOCIALE F.COCQ, employees, financial statistics.