INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

Contactgegevens INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SERMENT 12; 1420; BRAINE-L'ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23842320 (+32-23842320) 23842320 (+32-23842320)

Fax (fax): +32 (83) 603-65-37 +32 (83) 603-65-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE
Products information INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

BTW identificatienummer (tax): BE03988830566
Ondernemingsnummer: 5626617431
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 780,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Type de Formation: Construction, Automatisation, Comptabilit茅, Informatique, Commerce & vente, Secteur Param茅dical, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.

Product categorie (product category): Formation permanente

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE
(Get full report from official database of BE for INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE
Addition kinds of activities for INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

2893. Drukinkt | Printing ink
3231. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
162999. Zware constructie, nec, nec | Heavy construction, nec, nec
899910. Persoonlijke diensten | Personal services
23290301. Honkbal uniformen: mannen, jongeren en jongens | Baseball uniforms: men's, youths', and boys'
32720307. Fonteinen, was: pre-terrazzo | Fountains, wash: precast terrazzo
36450101. Lamp tinten, metaal | Lamp shades, metal
83619904. Rehabilitatiecentrum, residentieel: incidentele gezondheidszorg | Rehabilitation center, residential: health care incidental

Werken bij INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Management assistant deeltijds (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een job als assistente, organiseer je graag evenementen, en wil je terecht komen in de mediawereld? Grijp dan jouw kans want voor onze klant in Vilvoorde zoeken we een Management assistant deeltijds. Je zorgt voor het time management en het agendabeheer van de Manager en voorziet ruimte in de agenda om lopende projecten af te handelen en op te volgen, en plant de meetings van de Manager in. Verder overleg je zeer veel met andere afdelingen en beheer je de opleidingen en het opleidingsbudget van het team (inclusief bezoek aan congressen, inschrijvingen, reizen en hotels boeken, ...). Je bereidt ook meetings en presentaties voor en maakt verslagen van de meetings zelf. Verder organiseer je team evenementen zoals teambuildings, opleidingsdagen, nieuwjaarlunches, ... Je bent ook verantwoordelijk voor het behandelen van de mails en het klassement van de Manager. Verder maak je een canvas van jaarlijks terugkerende meetings en workflows (zoals bijvoorbeeld het jaarplan) en maak je een draaiboek voor ad hoc situaties aangaande collega's (bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, verhuis, ziekte collega, ...)

  • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op dit moment opzoek naar een technisch – commercieel medewerker binnendienst. Na interne opleiding kan hij/zij de klant onthalen en nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en / of diensten, leveringstermijnen en eventuele naverkoopdiensten. Is verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen. Verzekert een goede communicatie en samenwerking met de collega’s en leveranciers . Vormt zich permanent bij teneinde de nodige technische deskundigheid te vergaren noodzakelijk voor de uitoefening van deze functie. Is verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers

  • Poetshulp Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je (Trefwoorden: dienstencheque, kuisen, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaakwerk, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdienst, kuisvrouw, poetsdame, werkvrouw, werkster, dankbaarste job, huishouden, Puur, strijken, gezinshulp, gezinszorg, Sodexo, particulieren, goed betaald, vast contract, cleaning, nettoyer, thuishulp, aan huis, gezin, koken, aide ménagère, femme de ménage, housekeeping)

  • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Bijverdienst verkoop H & M (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt vlotte medewerkers om een 2 à 3 tal dagen per week bij te springen bij H&M in Roeselare Je helpt bij het labelen van nieuwe kledij, pashokjes, afprijzen, uitpakken, uithangen op kapstokken.... Wekelijks kan je een aantal dagen aan de slag

  • Jobstudent (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: KEMPENLAND

    Type: Vaste Job

    Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

  • Docent Engels (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Flexijob Horeca - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar een medewerker in het weekend als flexijob. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

Zoek naar antwoorden van INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE in sociale netwerken
Look for responds of INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE. Laat een reactie achter voor INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE. INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE. Leave a respond for INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE. INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE op de google maps. Adres en contacten INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE
Location of INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE on the google maps. Address and contacts of INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

Andere gerelateerde bedrijven als come INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE: K. OL. F.C. RUPELMONDE | Style Optic | GARAGE DANIEL | JORIS DELPUTTE | Arnaud

Other related companies as INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE: K. OL. F.C. RUPELMONDE | Style Optic | GARAGE DANIEL | JORIS DELPUTTE | Arnaud

INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03988830566. Het bedrijf INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE bevindt zich op het adres: RUE DU SERMENT 12; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 780,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Formation permanente. Lijst met producten zijn Type de Formation: Construction, Automatisation, Comptabilit茅, Informatique, Commerce & vente, Secteur Param茅dical, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
De hoofdactiviteit van INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE, openstaande posities, locatie van INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE op de kaart.

INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE, company assigned to the tax number BE03988830566. The company INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE is located at the address: RUE DU SERMENT 12; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 780,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Formation permanente. List of products are Type de Formation: Construction, Automatisation, Comptabilit茅, Informatique, Commerce & vente, Secteur Param茅dical, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
The main activity of INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE is not available. You also can look at reviews of INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE, open positions, location of INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE, employees, financial statistics.