INST.ENS.LANGUES MODERNES

Contactgegevens INST.ENS.LANGUES MODERNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INST.ENS.LANGUES MODERNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

INST.ENS.LANGUES MODERNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HAZINELLE 2; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42233422 (+32-42233422) 42233422 (+32-42233422)

Fax (fax): +32 (67) 821-54-34 +32 (67) 821-54-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INST.ENS.LANGUES MODERNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INST.ENS.LANGUES MODERNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INST.ENS.LANGUES MODERNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INST.ENS.LANGUES MODERNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INST.ENS.LANGUES MODERNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INST.ENS.LANGUES MODERNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INST.ENS.LANGUES MODERNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INST.ENS.LANGUES MODERNES
Products information INST.ENS.LANGUES MODERNES

BTW identificatienummer (tax): BE04043212890
Ondernemingsnummer: 6759857177
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Type de Formation: Informatique, Commerce & vente, Sciences Economiques, Arts du Tissu & Stylisme, Comptabilit茅. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.

Product categorie (product category): Formation permanente

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INST.ENS.LANGUES MODERNES
(Get full report from official database of BE for INST.ENS.LANGUES MODERNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor INST.ENS.LANGUES MODERNES
Addition kinds of activities for INST.ENS.LANGUES MODERNES

07520102. Teeltdiensten, paarden: racen en non-racing | Breeding services, horses: racing and non-racing
22410304. Venetiaanse blinde banden | Venetian blind tapes
36610113. Telefoons, onder water | Telephones, underwater
51360202. Robes, mannen en jongens ' | Robes, men's and boys'
51990102. Kunstartikelen | Art goods
59849901. Butaangas, gebotteld | Butane gas, bottled
79999900. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec

Werken bij INST.ENS.LANGUES MODERNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INST.ENS.LANGUES MODERNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INST.ENS.LANGUES MODERNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INST.ENS.LANGUES MODERNES. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • Operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Agilitas Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machines in en bedient deze.   Je werk de eerste weken in de inpak van het bedrijf om alle producten te leren kennen.  Nadien leer je de verschillende machines in te stellen en te bedienen. Je werkt in 2 ploegen. Bedrijfsprofiel: De organisatie is een voedingsbedrijf dat instaat voor de productie van chocolade voor industrieel gebruik. Denk hierbij aan chocolade schilfers, staafjes, ... voor o.a. bakkers en ijssalons.

  • Renovatie-arbeider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een metselaar/renovatie arbeider. - Je hebt reeds ervaring als metselaar of bent een gemotiveerde schoolverlater. - Je staat open voor feedback en bent leergierig ingesteld. - Je bent flexibel. Vereisten: - Je volgde een opleiding bouw of hebt reeds ervaring in de bouwsector. - Je leert graag en snel bij. - Rijbewijs B is pluspunt. Aanbod: - Een marktconform loon, volgens pc 124. - Fulltime job, met optie vast, mits positieve interimperiode. - Je komt terecht in een aangenaam team. Interesse? Stuur dan je meest recente cv door naar [email protected] of bel ons op het nr 053/70.60.25.

  • Poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ITZU HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Steenokkerzeel (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Accountant (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant heb je volgende verantwoordelijkheden: Beheer opvolging en optimalisatie van klantendossiers van vooral KMO's en vrije beroepen. Opstellen Btw-aangifte. Zelfstandige opmaak en afwerking van balans jaarrekening en fiscale aangifte. Je bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van een dossier waarbij je kan rekenen op ondersteuning van de ervaren accountants van het kantoor. Je bent aanspreekpunt van je klanten.

  • dakwerker hellende daken te Bilzen (HEES)

    Regio: HEES

    Bedrijf: MOORS

    Type: Vaste Job

    Je kan dakgoten, afvoerpijpen, dakbedekking, ... plaatsen. Je hebt een uitstekende kennis van schrijnwerk: Onderdak, pannelatten, ... Je hebt ervaring met het plaatsen en verwijderen van isolatie. je hebt ervaring in het plaatsen van gevelbekledingen. Je kan zowel in teamverband en zelfstandig werken. Je kan planlezen. schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Zelfstandige Thuisverpleegkundige (Deeltijds) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nieuwe enthousiaste collega verpleegkundige gezocht voor ronde in Alken - Wellen. Ongeveer 8 - 12 dagen per maand (meer of minder bespreekbaar) Op zelfstandige basis

Zoek naar antwoorden van INST.ENS.LANGUES MODERNES in sociale netwerken
Look for responds of INST.ENS.LANGUES MODERNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor INST.ENS.LANGUES MODERNES. Laat een reactie achter voor INST.ENS.LANGUES MODERNES. INST.ENS.LANGUES MODERNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INST.ENS.LANGUES MODERNES. Leave a respond for INST.ENS.LANGUES MODERNES. INST.ENS.LANGUES MODERNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INST.ENS.LANGUES MODERNES op de google maps. Adres en contacten INST.ENS.LANGUES MODERNES
Location of INST.ENS.LANGUES MODERNES on the google maps. Address and contacts of INST.ENS.LANGUES MODERNES

Andere gerelateerde bedrijven als come INST.ENS.LANGUES MODERNES INST.ENS.LANGUES MODERNES: ABB VERZEKERINGEN | BANCONTACT-MISTER CASH | De Weerdt M | Rizzoassur SPRL | Bipp plastic pallets NV

Other related companies as INST.ENS.LANGUES MODERNES: ABB VERZEKERINGEN | BANCONTACT-MISTER CASH | De Weerdt M | Rizzoassur SPRL | Bipp plastic pallets NV

INST.ENS.LANGUES MODERNES is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INST.ENS.LANGUES MODERNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04043212890. Het bedrijf INST.ENS.LANGUES MODERNES bevindt zich op het adres: RUE HAZINELLE 2; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Formation permanente. Lijst met producten zijn Type de Formation: Informatique, Commerce & vente, Sciences Economiques, Arts du Tissu & Stylisme, Comptabilit茅. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
De hoofdactiviteit van INST.ENS.LANGUES MODERNES is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INST.ENS.LANGUES MODERNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INST.ENS.LANGUES MODERNES, openstaande posities, locatie van INST.ENS.LANGUES MODERNES op de kaart.

INST.ENS.LANGUES MODERNES is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is INST.ENS.LANGUES MODERNES, company assigned to the tax number BE04043212890. The company INST.ENS.LANGUES MODERNES is located at the address: RUE HAZINELLE 2; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 425,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Formation permanente. List of products are Type de Formation: Informatique, Commerce & vente, Sciences Economiques, Arts du Tissu & Stylisme, Comptabilit茅. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
The main activity of INST.ENS.LANGUES MODERNES is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INST.ENS.LANGUES MODERNES is not available. You also can look at reviews of INST.ENS.LANGUES MODERNES, open positions, location of INST.ENS.LANGUES MODERNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INST.ENS.LANGUES MODERNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INST.ENS.LANGUES MODERNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INST.ENS.LANGUES MODERNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INST.ENS.LANGUES MODERNES, employees, financial statistics.