INST. VOLWASSENENONDERW.

Contactgegevens INST. VOLWASSENENONDERW.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INST. VOLWASSENENONDERW.: address, phone, fax, email, website, opening hours

INST. VOLWASSENENONDERW.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTOOR VANDENHOUDTSTR. 8; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36644300 (+32-36644300) 36644300 (+32-36644300)

Fax (fax): +32 (13) 412-92-28 +32 (13) 412-92-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INST. VOLWASSENENONDERW.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INST. VOLWASSENENONDERW."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INST. VOLWASSENENONDERW."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INST. VOLWASSENENONDERW., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INST. VOLWASSENENONDERW.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INST. VOLWASSENENONDERW., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INST. VOLWASSENENONDERW.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INST. VOLWASSENENONDERW.
Products information INST. VOLWASSENENONDERW.

BTW identificatienummer (tax): BE09062316894
Ondernemingsnummer: 8986236572
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 196,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Type de Formation: Informatique, Commerce & vente, Arts du Tissu & Stylisme, Alimentation & Horeca, Comptabilit茅, M茅taux. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.

Product categorie (product category): Formation permanente

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INST. VOLWASSENENONDERW.
(Get full report from official database of BE for INST. VOLWASSENENONDERW.)

Aanvulling soorten activiteiten voor INST. VOLWASSENENONDERW.
Addition kinds of activities for INST. VOLWASSENENONDERW.

3084. Kunststof pijp | Plastics pipe
372100. vliegtuig | Aircraft
521103. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products
09129912. Haai, vangen van | Shark, catching of
32810203. Lampbasis, onyx | Lamp bases, onyx
38610113. Röntgenfilm | X-ray film
39999909. Dock apparatuur en benodigdheden, industriële | Dock equipment and supplies, industrial

Werken bij INST. VOLWASSENENONDERW.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INST. VOLWASSENENONDERW.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INST. VOLWASSENENONDERW.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INST. VOLWASSENENONDERW.. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder Beton 2 ploegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een betonbedrijf in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een sorteerder in 2 ploegen. Je taken bestaan uit het uit sorteren van klinkers. Vb beschadigde stukken eruit doen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIELSECTOR - VASTE NACHT M/V (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de textielsector, zijn wij op zoek naar gemotiveerde bobijnopzetters.

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • JOBSTUDENT WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een jobstudent die ervaring heeft in de horeca. Jouw taken zijn volgende: - je werkt wekelijks op zaterdag en of zondag - tijdens de vakanties ben je ook beschikbaar om te werken - je doet de afwas - je ruimt de tafels af - je staat aan de kassa en bestelt de klanten - je vult de frigo\\\'s aan

  • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: S BILT

    Type: Studentenjob

    S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • HR - Planning Officer Hostessenbureau (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    BC Hospitality Servicesis een belangrijke speler in de dienstverlenende sector. De dienstverlening bestaat uit het inschakelen van onder andere volgende medewerkers: hosts/hostesses, promopeople, parkingmedewerkers, event crew en stagehands. Om ons team te versterken zoeken we een pro-actieve, enthousiaste, adminstratieve duizendpoot om ermee voor te zorgen dat elke klant, elke opdracht ingevuld wordt met het perfecte team! Takenpakket binnen BC Hospitality Services: · Het gehele rekruteringsproces opvolgen o Vacatures opstellen en online plaatsen o CV’s screenen o Kandidaten telefonisch screenen o Kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek o Kennismakingsgesprekken afnemem o Kandidaten opbellen en inplannen op de juiste opdrachten (= 80% van de job!) o De gehele administratie doorheen het proces opvolgen · Sociale zekerheidsadministratie o Nauwe samenwerking met het sociaal secretariaat (JustWork) o Vragen mbt lonen oplossen o Contracten aanvragen/annuleren/wijzigen · Algemene taken o De infomails opstellen en controleren o De telefoon beantwoorden o Documenten afdrukken en klasseren · Taken on the field o Controleren van het team ter plaatse (zowel tijdens de week als het weekend) o Contact opdrachtgever o Meehelpen indien nodig

  • Tweetalig Medewerker Gerechtsdeurwaarder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OFFICE4TALENT

    Type: Vaste Job

    Het team van Office4Talent is thans dringend op zoek naar gedreven medewerkers voor een gerechtsdeurwaarderskantoor in het centrum van Antwerpen. Het is één van de grootste deurwaarderskantoren van het land, nationaal actief maar lokaal verankerd. Je taken: Je maakt en volgt de toevertrouwde dossiers op; Je staat in voor het opstellen van allerlei brieven en juridische documenten, zoals aanmaningsbrieven, dagvaardingen, betekening van vonnissen, bevelen, beslagen, etc; Je communiceert met uiteenlopende partijen (cliënten, advocaten, schuldenaars) en bent een eerste SPOC; Je onderhandelt afbetalingsplannen en volgt ze op; Je behandelt de briefwisseling en de betwistingen die binnenkomen; Je werkt nauw samen met andere diensten, en kan deze ook ondersteunen. Jouw profiel: Je hebt minstens interesse in de juridische wereld, en je hebt reeds een eerste werkervaring, (niet noodzakelijk in de juridische sfeer - minimum 2 jaar); Je bedient je vlot van het Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk; Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie en kan empathisch met mensen omgaan; Je bent communicatief sterk, bezit de nodige assertiviteit, en je bent stressbestendig; Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en je bezit een “juist is juist”-mentaliteit; Je werkt graag in team, maar je kan ook zelfstandig/pro-actief werken; Je kan vlot werken met de gangbare MS Office software toepassingen (Outlook, Word, Excel).

  • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: METALEUVEN

    Type: Vaste Job

    Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • Polyvalente medewerker - vast uurrooster (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. Dit kan gaan van kassa, tot keuken en tot restaurant. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, één van 's werelds grootste voedingsketens, zijn wij op zoek naar heel wat polyvalente medewerkers. Het filiaal in Wetteren wordt volledig vernieuwd vanaf 23 september 2018. Er zal een nieuwe keuken zijn en een nieuw systeem wordt ingevoerd. Hiervoor krijgen alle medewerkers een uitgebreide en toffe opleiding.

  • Medewerkers snackbar / Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Flexijob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo Bestellingen leveren

Zoek naar antwoorden van INST. VOLWASSENENONDERW. in sociale netwerken
Look for responds of INST. VOLWASSENENONDERW. in social networks

Lees alle opmerkingen voor INST. VOLWASSENENONDERW.. Laat een reactie achter voor INST. VOLWASSENENONDERW.. INST. VOLWASSENENONDERW. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INST. VOLWASSENENONDERW.. Leave a respond for INST. VOLWASSENENONDERW.. INST. VOLWASSENENONDERW. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INST. VOLWASSENENONDERW. op de google maps. Adres en contacten INST. VOLWASSENENONDERW.
Location of INST. VOLWASSENENONDERW. on the google maps. Address and contacts of INST. VOLWASSENENONDERW.

Andere gerelateerde bedrijven als come INST. VOLWASSENENONDERW. INST. VOLWASSENENONDERW.: COULEE SA | ROBERT BOONEN | GALLE PETER | RUDY HUYS | DESMYTER MARC INTERIEUR

Other related companies as INST. VOLWASSENENONDERW.: COULEE SA | ROBERT BOONEN | GALLE PETER | RUDY HUYS | DESMYTER MARC INTERIEUR

INST. VOLWASSENENONDERW. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INST. VOLWASSENENONDERW., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09062316894. Het bedrijf INST. VOLWASSENENONDERW. bevindt zich op het adres: PASTOOR VANDENHOUDTSTR. 8; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 196,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Formation permanente. Lijst met producten zijn Type de Formation: Informatique, Commerce & vente, Arts du Tissu & Stylisme, Alimentation & Horeca, Comptabilit茅, M茅taux. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
De hoofdactiviteit van INST. VOLWASSENENONDERW. is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INST. VOLWASSENENONDERW. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INST. VOLWASSENENONDERW., openstaande posities, locatie van INST. VOLWASSENENONDERW. op de kaart.

INST. VOLWASSENENONDERW. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is INST. VOLWASSENENONDERW., company assigned to the tax number BE09062316894. The company INST. VOLWASSENENONDERW. is located at the address: PASTOOR VANDENHOUDTSTR. 8; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 196,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Formation permanente. List of products are Type de Formation: Informatique, Commerce & vente, Arts du Tissu & Stylisme, Alimentation & Horeca, Comptabilit茅, M茅taux. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
The main activity of INST. VOLWASSENENONDERW. is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INST. VOLWASSENENONDERW. is not available. You also can look at reviews of INST. VOLWASSENENONDERW., open positions, location of INST. VOLWASSENENONDERW. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INST. VOLWASSENENONDERW., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INST. VOLWASSENENONDERW., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INST. VOLWASSENENONDERW., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INST. VOLWASSENENONDERW., employees, financial statistics.