E.P.F.C.7

Contactgegevens E.P.F.C.7: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.P.F.C.7: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.P.F.C.7

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD DU TRIOMPHE 1; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26505959 (+32-26505959) 26505959 (+32-26505959)

Fax (fax): +32 (3) 215-83-19 +32 (3) 215-83-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.P.F.C.7: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.P.F.C.7"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.P.F.C.7"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.P.F.C.7, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.P.F.C.7. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.P.F.C.7, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.P.F.C.7. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.P.F.C.7
Products information E.P.F.C.7

BTW identificatienummer (tax): BE08309753417
Ondernemingsnummer: 9758575439
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 184,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Type de Formation: Commerce & vente, Sciences Economiques, Automatisation, Etudes Techniques, Comptabilit茅, Informatique. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.

Product categorie (product category): Formation permanente

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.P.F.C.7
(Get full report from official database of BE for E.P.F.C.7)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.P.F.C.7
Addition kinds of activities for E.P.F.C.7

395202. Apparatuur van kunstenaars | Artists' equipment
593299. Gebruikt koopwinkels, nec | Used merchandise stores, nec
24210401. Spoorbanden, zaags | Railroad ties, sawed
25220400. Kantoortafels en tafels, behalve hout | Office desks and tables, except wood
38450103. Bronchoscopen, electromedical | Bronchoscopes, electromedical
45810301. Luchthaven | Airport
49250100. Gemengd natuurlijk en gefabriceerd gas, behalve aardolie | Mixed natural and manufactured gas, except petroleum
79991403. Strandstoel en accessoireverhuur | Beach chair and accessory rental
96510402. Regeling, diverse commerciële sectoren, overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, state government

Werken bij E.P.F.C.7: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.P.F.C.7: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.P.F.C.7. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.P.F.C.7. Looking for open vacancies in other companies

  • Business Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

  • Medewerker varkensbedrijf (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Je taken zijn zowel het verzorgen van de dieren als het uitvoeren van allerlei reparaties binnen het varkensbedrijf. Ook het reinigen van de stallen behoort tot jouw takenpakket.

  • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

  • Polyvalent bediende M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch contact met klanten (doorgeven van informatie – opnemen van bestellingen – doorverwijzen naar andere diensten – opnemen en doorspelen van klachten …) Input van order gegevens in files Plannen van ritten van de chauffeurs Ondersteunend naar back office in periodes van afwezigheid - Je beschikt minstens over een A2-diploma in een administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring Je kan jezelf zeer vlot uitdrukken in het Nederlands & Frans (zowel gesproken als geschreven) Je beschikt over een goede kennis van MS Office en leert snel nieuwe software aan Je bent multi-inzetbaar, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Jij durft out of the box te denken, bent leergierig en durft zaken in vraag te stellen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren. Administratieve dossiers samenstellen Pluspunt is een kennis van het software programma AX Dynamics

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • Operator 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, zijn we opzoek naar een operator in 2 ploegen. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit van de V3 machine. Dit houdt het volgende in: -De machine laten draaien binnen de gegeven parameters. -Het uitvoeren van kwaliteitscontroles (zowel in-line als na staalname). - Kwaliteitsproblemen opsporen en verhelpen. - Bij technische problemen in staat om kleine onderhoudstaken zelf uit te voeren. - Steeds werken met veiligheid in het achterhoofd en het dragen van de correcte PBM’s.

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • Beletteraar (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: GRAFOM

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket omvat het volgende: - Beletteren van wagens - Wrappen van wagens - Beletteren van panelen - Beletteren van ruiten/winkelpanden - Lamineren van de grootformaatprints - Afwerken van de spandoeken - Uitpellen van de plots - Verzendklaar maken van de paketten Functiebeschrijving Je bent in staat een grafisch ontwerp om te zetten in een volwaardige belettering. Je werkt zelfstandig of in teamverband. Je kent de werking van een vlakbedlaminator. Je kunt allerhande panelen en publiciteit beletteren. Je stuurt de printers en plotters aan. Je maakt in samenspraak met ons hoofd van de planning de grafische planning op. Je ondersteunt onze grafische ontwerpers wanneer nodig. Je gaat op locatie beletteren.

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een diëtist(e) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • medewerker FRITUUR DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt)? Heb je ervaring in een frituur, ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van E.P.F.C.7 in sociale netwerken
Look for responds of E.P.F.C.7 in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.P.F.C.7. Laat een reactie achter voor E.P.F.C.7. E.P.F.C.7 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.P.F.C.7. Leave a respond for E.P.F.C.7. E.P.F.C.7 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.P.F.C.7 op de google maps. Adres en contacten E.P.F.C.7
Location of E.P.F.C.7 on the google maps. Address and contacts of E.P.F.C.7

Andere gerelateerde bedrijven als come E.P.F.C.7 E.P.F.C.7: Spaarbeek | JOHN BAUWENS | NICOLE VAN VOOREN | Jacqmin L | GUIDO DAELEMANS

Other related companies as E.P.F.C.7: Spaarbeek | JOHN BAUWENS | NICOLE VAN VOOREN | Jacqmin L | GUIDO DAELEMANS

E.P.F.C.7 is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.P.F.C.7, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08309753417. Het bedrijf E.P.F.C.7 bevindt zich op het adres: BOULEVARD DU TRIOMPHE 1; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 184,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Formation permanente. Lijst met producten zijn Type de Formation: Commerce & vente, Sciences Economiques, Automatisation, Etudes Techniques, Comptabilit茅, Informatique. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
De hoofdactiviteit van E.P.F.C.7 is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.P.F.C.7 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.P.F.C.7, openstaande posities, locatie van E.P.F.C.7 op de kaart.

E.P.F.C.7 is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.P.F.C.7, company assigned to the tax number BE08309753417. The company E.P.F.C.7 is located at the address: BOULEVARD DU TRIOMPHE 1; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 184,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Formation permanente. List of products are Type de Formation: Commerce & vente, Sciences Economiques, Automatisation, Etudes Techniques, Comptabilit茅, Informatique. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
The main activity of E.P.F.C.7 is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of E.P.F.C.7 is not available. You also can look at reviews of E.P.F.C.7, open positions, location of E.P.F.C.7 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.P.F.C.7, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.P.F.C.7, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.P.F.C.7, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.P.F.C.7, employees, financial statistics.