BISSCH. HUISHOUDLEERG.

Contactgegevens BISSCH. HUISHOUDLEERG.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BISSCH. HUISHOUDLEERG.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BISSCH. HUISHOUDLEERG.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-SALVATORSTRAAT 14; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92250229 (+32-92250229) 92250229 (+32-92250229)

Fax (fax): +32 (55) 688-26-11 +32 (55) 688-26-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BISSCH. HUISHOUDLEERG.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BISSCH. HUISHOUDLEERG."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BISSCH. HUISHOUDLEERG."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BISSCH. HUISHOUDLEERG., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BISSCH. HUISHOUDLEERG.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BISSCH. HUISHOUDLEERG., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BISSCH. HUISHOUDLEERG.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BISSCH. HUISHOUDLEERG.
Products information BISSCH. HUISHOUDLEERG.

BTW identificatienummer (tax): BE05255279541
Ondernemingsnummer: 3108276367
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 275,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type de Formation: Sciences Sociales & Familiales, Alimentation & Horeca. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.

Product categorie (product category): Formation permanente

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BISSCH. HUISHOUDLEERG.
(Get full report from official database of BE for BISSCH. HUISHOUDLEERG.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BISSCH. HUISHOUDLEERG.
Addition kinds of activities for BISSCH. HUISHOUDLEERG.

14119903. Flagstone mining | Flagstone mining
20769903. Lijnolie, taart en maaltijd | Linseed oil, cake and meal
25310201. Altaren en preekstoelen | Altars and pulpits
39520106. Maulsticks, artiesten ' | Maulsticks, artists'
50120203. Brandweerwagens | Fire trucks
50329901. Aggregaat | Aggregate
76920000. Las reparatie | Welding repair
80719900. Medische laboratoria, nec | Medical laboratories, nec

Werken bij BISSCH. HUISHOUDLEERG.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BISSCH. HUISHOUDLEERG.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BISSCH. HUISHOUDLEERG.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BISSCH. HUISHOUDLEERG.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Lombardsijde/Westende (LOMBARDSIJDE)

    Regio: LOMBARDSIJDE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Bottelare (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent M/V bij Malysse in Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Studentenjob

    Start People is op zoek naar jobstudenten voor een industriële wasserij te Aarschot * Je zal worden ingezet tijdens de schoolvakanties Je werkt in een industriële wasserij en je sorteert gewassen kledij per klant en soort. Naast sorteren, sta je ook aan de strijkmachine/mangel of inpakmachine. Je staat in voor het opplooien en afhandelen van het gewassen goed.

  • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • ERVAREN MEUBELMAKER VOOR ATELIER (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: WINDELS TOTAALINRICHTING

    Type: Vaste Job

    Je voert alle werken uit in verband met interieurinrichting en binnenschrijnwerk: meubels en deuren maken. Je werkt uitsluitend in het atelier.

  • Verkoper Bloemenwinkel - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • Zelfstandig Kinesist bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door een kinesitherapeutisch onderzoek Je zorgt voor de opstart van een behandeling Andere taken: begeleiden/informeren, sturen/oefenen, fysische therapie, manuele verrichtingen en preventie Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) en verwijst door indien nodig Je bent steeds alert voor het opsporen van risico's Je informeert en sensibiliseert rond gezond bewegen, levensstijl en preventie van aandoeningen Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • WERKVOORBEREIDER - MAGAZIJNIER LOSKADE (OPTIE VAST!) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Werfreserve

    Voor een voedingsbedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/magazijnier loskade. Je werktzelfstandig in afwisselende ploegen binnen onderstaand takenpakket. Als werkvoorbereider in de vroege ploeg ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je bent verantwoordelijk voor het correct aanbrengen van de grondstoffen bij de koks. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van goederen. - Je helpt mee bij de stockopname van frigo's en diepvriezers. - Je haalt de afvalbakken in Low Care leeg. Als magazijnier loskade in de late ploeg ben je ook verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van de goederen. - Je helpt mee bij kwaliteitscontroles van inkomende goederen. - Je helpt mee bij het beheer van frigo's en diepvriezers. - Je helpt mee bij het wegvoeren van interne afvalcontainers en bewaken van de orde en netheid van het containerpark en diverse loodsen met goederen. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op http://www.forumjobs.be

Zoek naar antwoorden van BISSCH. HUISHOUDLEERG. in sociale netwerken
Look for responds of BISSCH. HUISHOUDLEERG. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BISSCH. HUISHOUDLEERG.. Laat een reactie achter voor BISSCH. HUISHOUDLEERG.. BISSCH. HUISHOUDLEERG. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BISSCH. HUISHOUDLEERG.. Leave a respond for BISSCH. HUISHOUDLEERG.. BISSCH. HUISHOUDLEERG. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BISSCH. HUISHOUDLEERG. op de google maps. Adres en contacten BISSCH. HUISHOUDLEERG.
Location of BISSCH. HUISHOUDLEERG. on the google maps. Address and contacts of BISSCH. HUISHOUDLEERG.

Andere gerelateerde bedrijven als come BISSCH. HUISHOUDLEERG. BISSCH. HUISHOUDLEERG.: WAVRE CHAUFFAGE | K.I. T?L?SERVICES | GERY ARICKX | JEAN DAURY | MARC ROYER

Other related companies as BISSCH. HUISHOUDLEERG.: WAVRE CHAUFFAGE | K.I. T?L?SERVICES | GERY ARICKX | JEAN DAURY | MARC ROYER

BISSCH. HUISHOUDLEERG. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BISSCH. HUISHOUDLEERG., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05255279541. Het bedrijf BISSCH. HUISHOUDLEERG. bevindt zich op het adres: SINT-SALVATORSTRAAT 14; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 275,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Formation permanente. Lijst met producten zijn Type de Formation: Sciences Sociales & Familiales, Alimentation & Horeca. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
De hoofdactiviteit van BISSCH. HUISHOUDLEERG. is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BISSCH. HUISHOUDLEERG. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BISSCH. HUISHOUDLEERG., openstaande posities, locatie van BISSCH. HUISHOUDLEERG. op de kaart.

BISSCH. HUISHOUDLEERG. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BISSCH. HUISHOUDLEERG., company assigned to the tax number BE05255279541. The company BISSCH. HUISHOUDLEERG. is located at the address: SINT-SALVATORSTRAAT 14; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 275,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Formation permanente. List of products are Type de Formation: Sciences Sociales & Familiales, Alimentation & Horeca. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
The main activity of BISSCH. HUISHOUDLEERG. is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BISSCH. HUISHOUDLEERG. is not available. You also can look at reviews of BISSCH. HUISHOUDLEERG., open positions, location of BISSCH. HUISHOUDLEERG. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BISSCH. HUISHOUDLEERG., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BISSCH. HUISHOUDLEERG., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BISSCH. HUISHOUDLEERG., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BISSCH. HUISHOUDLEERG., employees, financial statistics.